آمار سایت تا مرداد 1392 برابر 258645688 بازدید بوده است که پس از تغییر سرور و مشکلات ایجاد شده، آمار صفر و از سیستم آمار وبگذر استفاده شده است.
غلامرضا قاسمي کبريا استاد دانشگاه در اين کارگاه گفت: تشکيل خانواده در گذشته بيشتر بر اساس فاميلي و از يک فرهنگ مشترک بود اما اکنون عمده ازدواج ها بين قوميت ها با فرهنگهاي مختلف شکل مي گيرد.
وي افزود: در ازدواج سنتي سطح اختلافات کم بود و افراد مسن در خانواده ها به عنوان راهنما براي زوجهاي جوان تصميم گيري مي کردند.
به گزارش خبرگزاری شبستان، دکتر غلامرضا قاسمی کبریا، عضو هیئت علمی موسسه قلم صنع با اشاره به تفاوت های والدین و فرزندان و راه های رسیدن به زبان مشترک برای فهم افکار بین این دو نسل گفت: امروزه فرزندان بهتر و بیشتر از والدین در استفاده از فناوری های روز مثل رایانه، اینترنت و موبایل مهارت دارند و سعی می کنند خود را با این تکنولوژی های روز تطبیق دهند؛ خوب است که والدین با فناوری های نوین آشنا شوند و از این طریق رابطه متقابل و تعامل بهتری با فرزندان خود برقرار کنند.
شواهد نشان مي دهند كه سن ازدواج روز به روز رو به افزايش است، اما از طرف ديگر سن بلوغ جنسي كاهش چشمگيري را نشان مي دهد و در سال هاي اخير فاصله اين دو بيشتر شده است.
دكتر غلامرضا قاسمي كبريا در گفتوگو با خبرنگار «جوانان» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره طرح ازدواجهاي نيمه مستقل كه از سوي سازمان ملي جوانان به عنوان راهكار افزايش آمار ازدواج در كشور مطرح شده است، اظهار كرد: اين طرح در واقع همان دوران نامزدي زوجهاست كه در گذشته وجود داشت، اما مشكل اينجاست كه ما تعريف مشخص و واحدي از ازدواج نداريم، ازدواج در كشور ما يك تعريف آميخته از فرهنگ غربي، ديني و ملي است.