به گزارش خبرنگار«نیمرخ» برنا، برخی افراد از درون غم دارند؛ اما وقتی در جمعی قرار میگیرد، خود را بسیار خندان و شاداب جلوه میدهد. برای اینکه غم خود را به دیگران منتقل نکنیم و در اوج غم و اندوه، چهره ای خندان داشته باشیم، باید چه کار کنیم؟
«غلامرضا قاسمی کبریا» دکترای روانشناسی و مشاوره در اینباره به برنا میگوید: برخی از افراد توانایی آن را دارند، زمانیکه در محیطهای متفاوت قرار دارند، رفتار خود را طبق همان محیط تغییر داده و برمحیط مسلط باشند؛ اما برخی دیگر اینطور نیستند و محیط بر آنها مسلط است.
انسانها معمولا دارای قدرتی به نام اراده هستند که میتوانند تحت هر شرایطی، محیط بر آنها تاثیر نمی گذارد و هرچقدر اگر این اراده در افراد تقویت شود، بر محیط مسلطتر هستند.
فرض کنید در جمعی، در به شدت به چارچوب برخورد کرده و صدای مهیبی را تولید میکند و تحت تاثیر این صدا، افرادی که در آن جمع قرار گرفتهاند، واکنشهای متفاوتی از خود نشان میدهند. مثلا یک نفر میترسد، یک نفر داد میکشد و جمع طبق واکنشهای افراد، تصورهای مختلفی نسبت به افراد دارند که مثلا فلانی خونسرد و یا بیخیال است و یا فلانی بی احساس و زودرنج است.
بهم ریختگی روابط در خانه موجب آشفتگی روابط اجتماعی میگردد! اگر روابط اجتماعی مختل باشد و روابط عاطفی مشکل داشته باشد نارضایتی را بیشتر میکند و نا رضایتی نیز آستانه صبر و تحمل افراد را تخریب کرده و بهانههای تنش را فراهم میآورد! اینگونه ارتباطات، ناپایدار و خسته کننده میباشد!
افراد خسته را میتوان از چهرههای عبوس شناخت و از افراد راضی تفکیک نمود! برای کاستن خستگی روابط باید روابط را از خشکی و بی روحی در آورده و جاذب و انعطاف پذیرش نمود! برای تحقق روابط جذاب باید از طریق عناصر مؤثر آغاز کرد!
مؤثرترین افراد در روابط جذاب، خانمها بوده و کانون عاطفه نیز خانه می باشد! لذا دختران و مادران در کانون خانواده افراد موثری هستند که می
توانند نوع روابط را اصلاح نموده و رضایت موجود را بهبود بخشند!
آرامش که هدفی مقدس در روابط عاطفی و همچنین در تعاملات اجتماعی است موضوعی دست یافتنی میباشد. برای رسیدن به آن هم باید آموخت و هم بایدش در زندگی آمیخت!
مؤسسه فرهنگی آموزشی قلم صنع پیشرو در امور آموزشهای خانواده، زوجهای جوان و تربیت فرزند در نظر دارد برای کمک در بهبود روابط خانواده و ارتقاء رضایت همسران شادیخواه، دورههای مناسب و مورد علاقه زوجها را طراحی و با حضور استاد قاسمی کبریا به دو صورت همایشی و اردویی برگزار نماید.
از علاقمندانی که رضایت همسر را آرزو کرده و از تنش و اختلاف بیزارند جهت شرکت در دورهها ثبت نام بعمل می آید!
لازم به ذکر است اين اردو مخصوص دختران به همراه مادران مي باشد.
کارگاه يک روزه طرح پويايي ويژه ي دانشجويان فعال فرهنگي با موضوع: «شيوه ي ارتباط مؤثر با مخاطب» در ساعت 8:45 مورخ 11/9/90 در اتاق کنفرانس دانشکده دامپزشکي دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهرکرد با پخش دعاي عهد قبل از شروع برنامه و حضور حدود 50 نفر از دانشجويان فعال فرهنگي سياسي دانشگاه هاي استان برگزار شد.
در ابتدا آياتي از قرآن کريم تلاوت شد.
سپس آقاي دکتر قاسمي کبريا از اساتيد پيشکسوت دانشگاه هاي تهران با ذکر مقدمه اي بر صحبت شان پيرامون پيام هاي محرم از جمله توجه به نماز، زکات و ... تا رسيدن به يقين الهي؛ بيان داشتند که شنيده ايم هر کس نمي تواند در ماه محرم، هر روز به زيارت امام حسين(ع) برود؛ بعد از هر نماز سه بار بگويد: «صلي ا... عليک يا اباعبدا...».
در ادامه، وارد بحث اصلي کارگاه شده و عنوان کردند که 70 درصد اوقات روزانه ما صرف ارتباط مي شود که 65 درصد آن متأسفانه منجر به دعوا مي شود. سپس مواردي را که در ارتباط، مؤثر واقع مي شوند بيان کردند که مورد اول آن «سلام» است که نحوه ي سلام کردن نشان دهنده ي شخصيت افراداست و دوم «تبسم» است.
بعد از استراحتي کوتاه و پذيرايي از حضار، حجت الاسلام و المسلمين رئيسي، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي آزاد استان، ضمن عرض خيرمقدم به دکتر قاسمي کبريا و تشکر از حضور دانشجويان در کارگاه، از آنان خواستند تا با به کارگيري آموزه هاي اين نشست، نهاد را در انجام رسالتش در دانشگاه، ياري رسانند.
سپس آقاي دکتر قاسمي کبريا به ادامه ي صحبت شان در زمينه ي ارتباط مؤثر و «خوشايندها و ناخوشايندها» در اين خصوص، تا ساعت 12:30 پرداختند و پس از اقامه ي نماز جماعت ظهر و عصر و صرف ناهار، ادامه ي بحث از ساعت 13:30 پي گرفته شد که آقاي دکتر، نکاتي را پيرامون ارتباط مؤثر بيان کردند و عنوان داشتند که انسان انعطافي در جذب، بسيار موفق مي باشد و اگر مي خواهيد در ارتباط مؤثر موفق باشيد، واگرا ـ يعني منزوي ـ نباشيد.
در پايان، جلسه با صلوات بر محمد(ص) و آل محمد(ص) در ساعت 15:00 به آخر رسيد.
غلامرضا قاسمي کبريا استاد مشاوره ميگويد: معمولاً مردان از 3 رفتار زنان گلهمند هستند؛ اما نميدانند که رفتارها نعمتي است از طرف خداوند که باعث منفعت و پيشرفت آنها ميشود: پرحرفي، تنوع طلبي و خريد، چشم هم چشمي ....
1-پرحرفي
برخي از مردان از پرحرف بودن زنان گله مند هستند. اگر مرد بداند که پرحرفي زنان بسيار مفيد است و اين رفتار نعمتي از جانب خداوند است که به زنان داده تا بتوانند از اين طريق روابطي عاطفي با همسرشان ايجاد کنند. اگر زنان مانند مردان کم حرف باشند، همه دنيا و عالم منزوي ميشوند و رابطه صميمي و خوبي وجود ندارد. پرحرفي زنان باعث ميشود که فرزند آنها تکلم ياد بگيرد. از زمانيکه مادر باردار است تا زمانيکه به دنيا ميآيد با فرزندش حرف ميزند و در رفتار و تکلم فرزند تاثير بسزايي دارد.
به گزارش برنا، معمولا دختر و پسرها در دورانهاي مختلفي با جنس مخالف خود ارتباط برقرار ميکنند که در هر شرايط و هر دوران اين ارتباطات ميتواند مخرب و آسيبزا باشد. «غلامرضا قاسمي کبريا» استاد مشاوره در اينباره به برنا ميگويد: معمولا دختر و پسرها در سه دوران با جنس مخالف خود ارتباط برقرار ميکنند: دوران قبل از بلوغ، بلوغ و بعد از بلوغ
دوران قبل از بلوغ
در اين دوران يک سري رقابتهاي کاذب بين دوستان و اطرافيان دختر و پسر نوجوان وجود دارد. معمولا نوجوانان ميخواهند در اين دوران به ديگران بفهمانند که ما انقدر بزرگ شدهايم که دوست پسر و يا دوست دختر داشته باشيم. يک دختري که در مقطع چهارم ابتدايي است با توجه با القائات محيطي با پسري ارتباط برقرار ميکند، مثلا يکي از دوستان او که به سن بلوغ رسيده است و يا از او بزرگتر است، دوست پسر دارد و اين دختر ميخواهند ثابت کند که من هم مانند او بزرگ هستم و ميتوانم دوست پسر داشته باشم. متاسفانه در اين دوران، ارتباط با جنس مخالف بسيار آسيبزا و خطرناک است، اين ارتباطات باعث بلوغ زودرس، انحرافات اجتماعي و ناهنجاري ميشود.