با سلام من تو خونه با شوهرم اصلا مشکلی ندارم ولی توی جمع و مهمونی و خلاصه هرجایی غیراز خونه تا کسی ازش چیزی نپرسه حرف نمیزنه واقعا خسته شدم مخصوصا ازوقتی شنیدم بقیه راجع به اون چی میگن میگن شوهرت اجتماعی نیست و مبهوته ومشکل داره همه با طعنه میگن چطور با اون سر میکنی که اینقدر ساکته اصلا دیگه دوست ندارم باهاش مهمونی برم حالا شاید فکر کنید با خانواده من اینجوریه ولی با بستگان خودش هم همینطوره گاهی خونه مامانم که میریم پدرم با اون سر صحبت رو باز میکنه ولی اون با کوتاهترین جمله یه جواب میده و تموم واقعا حوصله همه روسر میبره
با سلام
ميلاد با سعادت موالموحدين امير مومنان بر همه عاشقان حق و عدالت مباركباد.
ضرب المثل يست كه ميگن خدا دوتا گوش داده ( كه بيشتر بشنوي ) و يك زبان داده تا ( كمتر حرف بزني ).
به نظر من ميتواند 3 عامل داشته باشد
1 - يا خيلي مي داند و مي فهمد و كلي و خلاصه جواب ميدهد كه آفرين دارد .
2 - يا خيلي كم مي داند و كم حرف مي زند كه صد آفرين دارد .
3 - يا بلد نيست حرف بزند و شروع كننده حرف باشد كه مبادا حرمت و شخصيتش خدشه دار شود كه صد آفرين دارد
معمولا آدم هاي حراف خوب هم نيستند چون از هر چيزي و هر كسي صحبت ميكنند .
مواظب باشيد زندگي خودتان را با حرفهاي ديگران خراب نكنيد .
بيشتر با همسرتان صحبت كنيد تا ايشان آمادگي بيشتري براي صحبت كردن داشته باشد.
به اميد موفقيت وشادكامي براي همه بندگان خوب خدا
سلام عزیزم.
کاشکی شوهر من هم اینجوری بود.این خیلی بهتر از مشکل منه که از بس اجتماعی هست بهش شک می کنم .مهم اینه که خودت با همسرت مشکل نداری به حرفای بقیه اهمیت نده
سلام ببخشید ها رک جواب میدم زنها همه وراجن انتظار دارن مردها هم اینجوری باشن حتما هم همه کسایی که بهت میگن شوهرت کم حرف زن هستن نمیدونم وقتی میگی تو خونه مشکلی نداریم چرا حرفهای مردم روت تاثیر میزاره اصل کار روابط خودتونه این زنهای ÷ر حرف فقط فکر بهانه گیری از مردهای بد بختن ]
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم