با سلام خدمت تمامی دوستان
و یه سلام مخصوص خدمت آقای کبریا
آقای کبریا می تونم یه سوال بپرسم! شما همیشه اینطور متین و آرام هستید؟! وقتی عصبانی میشید عکس العملتون چه جوریه؟ (البته با عرض پوزش)
سوال من در مورد اختلاف فرهنگهاست. و یه نظرخواهی از دوستانی که اهل یزد هستند یا با فرهنگ مردم این شهر آشنایی دارن؟
من در حال حاضر شناخت زیادی از خواستگار مورد نظرم که اهل یزد هست ندارم و متأسفانه علاقه ای هم بهش ندارم، با اینکه 2بارهم جواب منفی دادم اما طرف دست بردار نیست. و همین سماجتش باعث شده که بخوام بهش فکر کنم. حالا نیاز شدید به همفکری دوستان دارم. البته تا جایی که شناختمش پسر ساده و خوبیه، اما مشکل اساسی من همین سادگیشه. حس می کنم تفاوت شخصیت زیادی با هم داریم.
سلام
عصبانیت را سعی می کنم پنهان کرده و نشان ندهم! راههای تخلیه فشار روحی را که بارها اشاره نمودم بعضا استفاده می کنم!(به قرآن مراجعه کرده و آیات 20 تا 24 سوره حشر را تلاوت می کنم ویا به نماز پناه می برم)
شخصیت افراد معدل رفتار خانواده های خودشان می باشد لذاطوری تحقیق کنید که تحمل رفتار خانوادگی آنها برای شما روشن شود !
علت سماجت را هم تحقیق کنید اگر برای ظاهر شماست آن علاقه پایدار نخواهد بود و اگر بخاطر زیبایی های شخصیتی شما باشد آن علاقه محترم است!
با سلام
عیدتون مبارک آقای کبریا
از اینکه جوابمو دادید، واقعاً ممنونم. اینجور وقتا آدم احساس میکنه که تنها نیست.
من شمارو جای پدرم می دونم، آخه حدود یکسالی هست که پدرمو از دست دادم و بعد از گذشت یکسال هنوز نتونستم اونجوری که دوست دارم با کسی درددل کنم و عقده های دلمو خالی کنم. و اینو بگم که پدرم عزیزترین کسی بود که تو دنیا داشتم. امیدوارم هرچی خاک اونه بقای عمر پدرای خوبی مثل شما باشه.
البته خدارو شکر عمویی دارم که تا حدزیادی جای خالی پدرمو تو این یکسال برامون پر کرده.اما...
بگذریم علت سماجت اون خدارو شکر ظاهر نیست. راستش اون امروز از یزد اومده بود خواستگاری اما تنها. چون من ازش خواستم، البته عموم و پدربزرگم تعجب کردن اما من دوست نداشتم تا وقتی که تصمیم قطعیمو نگرفتم خانوادشو تو زحمت بندازم. شاید کارم درست نبوده اما من اینطور ترجیح دادم.
مشکل اساسی منم، خیلی تردید دارم چون نمی شناسمش. چون فکر میکنم خیلی باهم فرق داریم. و تا الان هیچ علاقه ای بهش پیدا نکردم. یعنی اونطوری که باید به دلم ننشسته.
اما امروز مورد پسند عموم قرار گرفت. و قرار شد هفته ی آینده که سالگرد پدرمه با خانواده بیان. اما من هنوز تردید دارم، می ترسم در برابر عمل انجام شده قرار بگیرم. وای دیگه دارم دیوونه میشم کاش کاش .... _________________ زندگی گرمی دلهای بهم پیوسته است تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است
سلام
علو درجات را برای مرحوم پدر شما از خدای بزرگ آرزومندم و برای سعادت شما هم دعا می کنم!
بنظر می رسد موضوع پدر شما در تصمیم گیری شما تاثیر گذاشته است ! از نظر عمویت بیشتر کمک بگیر و او را بیشتر در گیر تصمیم خود کنید!
سرخاک پدر هر وقت رفتی خدا را به عزت پدرت قسم بده که در این مشکل یاریت کند!
از سعادت مند ترینها باشید انشا الله
با سلام خدمت تمامی دوستان
و یه سلام مخصوص خدمت آقای کبریا
آقای کبریا می تونم یه سوال بپرسم! شما همیشه اینطور متین و آرام هستید؟! وقتی عصبانی میشید عکس العملتون چه جوریه؟ (البته با عرض پوزش)
سوال من در مورد اختلاف فرهنگهاست. و یه نظرخواهی از دوستانی که اهل یزد هستند یا با فرهنگ مردم این شهر آشنایی دارن؟
من در حال حاضر شناخت زیادی از خواستگار مورد نظرم که اهل یزد هست ندارم و متأسفانه علاقه ای هم بهش ندارم، با اینکه 2بارهم جواب منفی دادم اما طرف دست بردار نیست. و همین سماجتش باعث شده که بخوام بهش فکر کنم. حالا نیاز شدید به همفکری دوستان دارم. البته تا جایی که شناختمش پسر ساده و خوبیه، اما مشکل اساسی من همین سادگیشه. حس می کنم تفاوت شخصیت زیادی با هم داریم.
سلام خدمت دکتر کبریا و سکوت عزیز
ممنون از راهنمایی هاتون.
آقای دکتر دوست ندارم زیاد بحثو ادامه بدم اما عموم خیلی کلی نگره چون با یک بار دیدنش اونو پسندیده. البته بارها گفته که خودش حاضره برای تحقیق شخصاً بره اما من خیلی مشتاقم بدونم که اون تو محل کارش چطوریه، برخورد همکارانش و حتی برخورد اعضای خانوادش و .../ راستش گهگاهی توی همین سایت می بینم که خیلی ها از طریق عقل تصمیم گرفتن و بعد به خاطر بوجود نیومدن احساس پیشیون شدم، و این تردید منو دوچندان می کنه که این اتفاق برای من هم بیفته.
آقای دکتر یه سوال مهم دیگه هم داشتم. هنوز هیچ کدوم از افراد فامیل از جریان خواستگار من با خبر نبودن که زن عموم به مادرم گفته بود که خواب پدرمو دیده که به من میگفته با این ازدواج موافق نیست. آیا میشه به این خوابها اکتفا کرد؟؟؟؟!!!! _________________ زندگی گرمی دلهای بهم پیوسته است تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است
سلام
دوست عزیز
بهت توصیه خیلی کلی نگاه نکن به شخصیت طرفت با برخورد های به این کوتاهی و ظاهری که هر کس سعی بر نشون دادن خودش به عنوان فرد ایده ال معرفی میکنه و شخصیت اجتماعی خوبی از خودش نمایشمیده(حتی بعضا خود ما)اکتفا نکن.
بهت توصیه میکنم حتما حتما قبل تصمیم پیش یک مشاوره قبل ازدواج برو
یا حداقلش به 148 در شهر خودت تلفن بزن و مشورت بخواه
ببین شما ببین اول خودت رو شناختی
فهمیدی مه من نوعی از دنیا چی میخوام؟ خودم را چقدر میشناسم؟چه حجابی میخوام؟چه هدفی دارم؟دنیا رو چطور میبینم؟هدفم از ازدواج چیه و..
بعد بشین بدون در نظر گرفتن این اقا یا دیگر خواسگاران ببین ایده الات چیه
ملاکات رو درجه بندی کن .درجهی یک (ملاکهایی که اگر یکیش نباشه توی خو.اسگارت یا همسر ایندت اون رو حتما رد میکنی) و ملاکهای در جه ی دو (یعینی اگر یکیش هم نبود در همسرت خیلی برات مهم نیست و میتونی چشم پوشی کنی)
بعد با این دید ببین خواسگارات در کجای این ملاکهان و ..
وحتما با یک مشاور صحبت کن
موفق باش
توکل بخدا یادت نره دلت رو صاف کن و تلاش کن و بسپار بخدا
تحقیق هم بکن در حد مقدور
یه صحبت دیگه
هیچ وقت گمان نکن مجبوری که به خواسته ی دیگران تن بدی
تا تو نخوای هیچ کسی نمیتونه مجبورت کنه
میفهمی چی میگم
موضوع ایندت هست
احترام عمو و .. جای خودش
نظر شما هم جای خودش
هروقت یقین کردی و به این نتیجه رسیدی نباید جوا بدی یا وقت میخوای بدون کمترین خجالت اعلام کن
زمان ازدواج های نا خواسته تمام شده
البته من هرگز منظورم این نیست که انسان احترام بزرگتر ها رو بشکونه
اما
شما هم انسانی و صاحب نظر برای اینده ی شخصی خودت
جوری رفتار کن که هرگز وقتی به گذشته بر میگردی به حماقت و کوتاهی خودت افسوس نخوری .حتی اگر روزگار بر خلاف میل تو رقم زد بدونی تلاشت رو در حد توانت نه بیشتر انجام دادی
موفق باشی و موئد
توکل بر خدارو از یاد نبر
از خدا بخواه نشونه های راه رو برات پر رنگ کنه
samijunسلام
شرایطت دقیقا مثل شرایطی که من داشتم خواستگاری ازمشهد که تنها اومد شهرمون برای خواستگاری
خیلی دقت کن اول اینکه ببین واقعا خانواده اش ازین خواستگاری باخبرند؟
خود اون چه طور؟
بعدش تااونجایی که من از یزدی ها میدونم آدمای خیلی خوب و صادق ومهمون نوازی هستن البته این نمیتونه جای تحقیقات رو بگیره چون تو هرشهری همه نوع آدم وجود داره
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم