سلام
از راهنمایی ها تون خیلی ممنونم ولی باید بگم اطمینانم رو دارم از دست می دم.چند روز پیش یک شماره نا شناس به شوهرم اس ام اس داده بود .این شماره برای من اشنا بود چون قبلا توی لوگ گوشیش دیده بودم که به همون شماره اس ام اس داده بودن و وقتی من ازش پرسیدم که این کیه گفت که نمیدونه و اینکه دوستاش با گوشیش اس دادن.من باور کردم .توی این اس ام اس گفته بود که سلام اقای مهندس خوبی و خواسته بود که مشخصات یه نوت بوک رو از دوستش برای دختره بپرسه از اس فهمیدم که بار اول نیست که به شوهرم اس داده ولی اون به من دروغ گفته بود که نمی شناسه.شوهر من فست فوت و کافی شاپ داره هر روزم با هزار جور دختر سرو کار داره و جذاب هم هست.ولی من هم ظاهر بدی ندارم به خودم و قیافم میرسم کلاس ایروبیک و شنا هم میرم. نمی دونم چرا این جوری می کنه. خیلی زود از کوره در میره و عصبی میشه.به من گفت اون دختره دوست دختر قدیمی دوستش بوده و از اونجا که رابطشون بهم خورده از اون خواسته مشخصاتو براش گیر بیاره.نمی دونم راست میگه یا دروغ.یه حسی به من میگه که اون رابطه ای با اون دختر نداشته ولی میدونم از این مردایی هم هست که از هم صحبتی با خانوما بدش نمیاد.الان احساس سردر گمی میکنم. نمی دومن چیکار کنم فکر می کنم رابطه ام با شوهرم داره سرد میشه. همش داریم با هم بحث و جدل می کنیم
سلام اولا اصلا اگه شکم داری به خودت تلقین کن که شکی در دلت نیست میدونم سخته ولی هیچ چیز غیر ممکن نیست به هر چیز که فکر کنی اگه اتفاقم نیوفتاده باشه اون برات پیش میاد ببین تو گفته بودی تا الان خیلی بخش ابراز علاقه میکردی بیا بهش شوک وارد کن یه مدت نسبت بهش بیتفاوت باش من اصلا نمیخام زندگیت بهم بخوره ولی به خاطر خودتم که شده باید این کارو بکنی سردوبیتفاوت باش خیلی معمولی حساسیتت رو بهش نشون نده مطمعن باش اون به خودش میگه چی شده این همون زنه ببین مردا جنسشون همینه کمتر بری طرفشون بیشتر جذبت میشن ایشالله که شکی که بهش داری الکی باشه ولی با رفتاری که تو میکنی اون به رفتاراش ادامه میده چون میدونه یه زن خوب و پاک تو خونه منتظرشه خیلش راحته پس سرد باش هیجانت رو کم کن میدونم سخته ولی یه بار امتحانش کن حتی باهاش دعوا و بحثم نکن سرت به کار خودت باشه امتحانش مجانیه اگه اهل کتاب هستی این کتابارو بخون (4اثر فلورانس)(قدرت دعا نوشته کاترین پاندر)و کتاب راز ..... دیدگاهتو عوض میکنه امیدوارم نتیجه بگیری باز سر میزنم اگه فکر میکنی میتونم با نوشتنم بهت کمک کنم همینجا تو صفحه خودت پیام بذار[quote] _________________ خدا اینجاست .......
سلام به همگی.
اخه کدوم مردو تاحالا دیدین تا از هم صحبتی با خانم لذت نبره با حداقل خوشش نیاد.من فکر میکنم شما دچاره یه نوع بیماری شدید اونم شکه.همیشه در زندگی زناشویی شیطان بیشتر ارین راه زوج ها رو گول میزنه تا به هسرشون شک کننو.یه برنامه درمورد همین موضوع و ازدواج شبکه 3 میزاره که خییییییییییییییلی مفیده البته تازگیا ندیدم...
اما این جور که گفته بودن شک کردن به بیماریه روحیه که حتما باید به دکتر مراجعه کرد نمیخوام توو دلتونو خالی کنم اما اگه اون دلیله قانع کننده بیاره اما شما قانع نشین یعنی مشکل از شماست.من حس میکنم شما دارین اشتباه میکنید.از زندگی لذت ببرید.موفق باشید. _________________ در جوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبری است ورنه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار
سلام دوست عزیز
من با نظر Elgar تا حدود زیادی موافقم که باید روش زندگی و ابراز محبتتون رو عوض کنید . این مورد در تمام روابط اجتماعی بالاخص رابطه همسری بیشتر مصداق داره چون رابطه حساستره . کلا شک رو برطرف کن حتی اگه یقین دارید (ایشاالله که نباشه) چون فقط ادامه زندگی را برای شما مختل می کنه و از اینکه بخواهید درست فکر کنید و عمل کنید جلوگیری می کنه . به نظر من روش ابراز محبت و همسرداری تون را تغییر بدید . کلا این نحوه زندگی (تنوع در روابط) برای همه خوبه . اگر هم نوع رفتار غلطی داشتید تا حالا اینطوری تغییر ایجاد می شه .
برای اینکه نتیجه بهتری ببینی آگاهانه عمل کن و سعی کن درست فکر کنی . سعی کن احساسات منفی رو دور کنی تا بتونی درست و بجا رفتار کنی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم