تاریخ: شنبه 21 فروردین 1389 - 10:55 عنوان: خواستگاری اس ام اسی
باسلام
من دختری 21ساله ودانشجو هستم این ترم فارغ التحصیل میشم.
یکی از همکلاسیام از طریق اس ام اس بهم ابراز علاقه کرده.من بهش گفتم که من ازاین نوع ارتباط و آشنایی خوشم نمیاد واگه قصدش واقعا ازدواجه از طریق خونواده مطرح کنه ولی اون میگه من شرایطشو ندارم ولی دوستت دارم.خلاصه رابطه مون قطع شد(اون اس ام اس میداد ولی من جوابشو نمیدادم)تااینکه بعد تعطیلات فهمیدم اس ام اسهای عاشقونه ای که به من تو عید میداده به دو تااز همکلاسیامم فرستاده واقعا نمیدونم قصدش چی بوده آیاواقعا بهم علاقه داره یا به همه ازین حرفامیزنه!درضمن واقعا پسرخوبیه و تاجایی که من میشناسم باایمانم هست
لطفا راهنماییم کنید. _________________ MNSV
سلام
اگه فیلم حضرت پوسف را دیده باشید .زلیخا هم به یوسف ابراز علاقه کرد چون یوسف میدانست قصد زلیخا به خاطره زیبای وعشق از روی هوس هست قبول نکرد و گفت که عشق هوس نمی شناسد
من می خوام بگم که اینجا چند تا ابهام وجود داره اولا کسی که با ایمان باشه هیچ وقت نمییاد به نا محرم اس ام اس بده حتی برای ازدواج؟دوما شما فقط ظاهره را میبیند نه باطن را؟ سوما شما ببیند چطوری پیش این پسر گشتید که به شما ابراز علاقه کرده البته با عرض پوزش ؟ چهارما شما بپرسید چرا شما را انتخاب کرده به نیتی و دلیلی؟ اگه این سولات را پاسخ دادید مطمعا شد اید که نه جدا قصد سو نداره بد شما با یه مشاوره ازداوج صحبت کنید البته اینکه خانواده در جریان باشد.
به نظر من ازدواج با دوستی عاقبت خوبی نداره
من ارمیا هستم اگه خواستید جواب پرسشها من رو بدید این ادرس من هست
HAMIDREZA_SHAHRIYAR@YAHOO.COM
سلام
اگه فیلم حضرت پوسف را دیده باشید .زلیخا هم به یوسف ابراز علاقه کرد چون یوسف میدانست قصد زلیخا به خاطره زیبای وعشق از روی هوس هست قبول نکرد و گفت که عشق هوس نمی شناسد
من می خوام بگم که اینجا چند تا ابهام وجود داره اولا کسی که با ایمان باشه هیچ وقت نمییاد به نا محرم اس ام اس بده حتی برای ازدواج؟دوما شما فقط ظاهره را میبیند نه باطن را؟ سوما شما ببیند چطوری پیش این پسر گشتید که به شما ابراز علاقه کرده البته با عرض پوزش ؟ چهارما شما بپرسید چرا شما را انتخاب کرده به نیتی و دلیلی؟ اگه این سولات را پاسخ دادید مطمعا شد اید که نه جدا قصد سو نداره بد شما با یه مشاوره ازداوج صحبت کنید البته اینکه خانواده در جریان باشد.
به نظر من ازدواج با دوستی عاقبت خوبی نداره
من ارمیا هستم اگه خواستید جواب پرسشها من رو بدید این ادرس من هست
HAMIDREZA_SHAHRIYAR@YAHOO.COM
با سلام
اين رو بدانيد چيزي كه با كم شروع بشه به كم هم ختم ميشه-
كسي كه بخواهد رابطه اش را با به اصطلاح همسر آينده اش به اين مفتي بدست آورد نميتوان روي آن حسابي باز نمود -زيرا هر آيينه نيز از دست داده و به قول دوستمان اين هوس است نه عشق
N-Ghasedak, دوست عزیزم، به نظر من این آقا تازه می خواد با دخترخانمها آشنا بشه، چون احتمالا هنوز کم سن و ساله، بنابراین انتخابهاش نمی تونه به دلیل ملاکهای عاقلانه ای باشه، لازم نیست با چنین افرادی خیلی وارد بحث بشی یا بخوای خیلی بهشون فکر کنی! چون خودشون هم هنوز نمی دونند که چه می کنند و ملاکشون چیه! پس باهاش خیلی عادی برخورد کن و منتظر بخت و اقبال خوبت باش...
خیلی ها از این طریق میخواند اذیتت کند چون اگه قصد ازدواج با شما را داشت موضوع را با خانوادش درمیان میگذاشت و خانواده اون آقا با خانواده شما در میان میگذاشتند پس به شما علاقه ندارند فقط میخواستند چند مدت شما را بازی بدند کار خوبی کردید که جواب اس ام اس هاشو ندادی
به نظر من ذهنت را درگیر این مسئله نکن . و فکر کن این فقط یک اس ام اس بوده که از طرف یکی از دوستات (دختر ) به دستت رسیده !اون موقع چه احساسی داشتی ؟
مطمئناً دیگه نه به این فکر میکردی که این اس ام اس را تا بحال واسه چند نفر فرستاده نه به نظرت عاشقونه میومد . خواهر گلم این ماییم که شرایط را پیچیده میکنیم بهتره بهش فکر نکنی .اگر شرایط ازدواج نداره در نتیجه قصدش چیزی جز ازدواجه و بهتره فکر و وقتت را صرف کسی کنی که قصدش ازدواجه! ما دخترها فکر میکنیم اگر کسی ابراز علاقه کرد دیگه آخریشه ! نه عزیزم مطمئن باش زمانش که برسه طرفت را پیدا میکنی
هر چه بیشتر بهش فکر کنی وابستگیت بهش بیشتر میشه
خدایت آزاد آفرید پس آزاد باش
سلام
راستش منم به ارکیده تو نت گفتم که .... به نظرم نمیاد اس ام اس هم خیلی بد باشه اما فقط برای شروع . اگه به بقیه هم همین اس ام اس ها رو داده پس از بی عرضگیش مومن به نظر می رسه _________________ بحث جامع درباره چرایی ازدواج موقت
یا الله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک
سلام.
یه بار من همین کار رو کردم و اس ام اس دادم. البته با کلی ماجرا.
کارم اصلاً درست نبود. و جوابشون هم منفی بود. بیشتر به این دلیل که اینطور رفتار باعث میشه آدم بی مسئولیت جلوه بده(چه باشه چه نباشه)
چند مدت بعد، واقعآ دیدم طرف رو دوست دارم. راست میگم.
خودم که نمیتونستم دوباره جلو برم(بدجوری ناراحت میشد) برای همین از یکی از دخترای کلاس کمک گرفتم که بره بگه که من میخوامش و میخوام باهاش صحبت کنم.
اولش گفته بود که دیگه به این موضوع نمیخواد فکر کنه. تو دانشگاه هم که میدیدمش یه احساس ناخوشایندی بهم دست میداد. نه اینکه ازش بدم بیاد امّا خوب یه جورایی آدم مورمور میشه.
امّا یه شب یه اتفاقی افتاد. بهم زنگ زد و طی چندتا جمله ی کوتاه ازم خواست که باهاش صحبت کنم. جالب بود. (خدایا دمت گرم)
رفتیم یه جایی باهاش صحبت کردم. به خونوادم هم گفتم. اونم همینطور.
گذشت تا اینکه رفتیم خواستگاری. چند ساعت با هم حرف زدیم و از مشکلات اول راه بودن و ... برای خونوادش گفتم. خداییش آدمای خوبی هم بودن.
بعد از یه مدت جواب دادن.
گفتن : نه. دلیلشون هم بیکاری و سربازی نرفتن من بود. من حین تحصیل کار هم میکردم. البته کار سبک. تازه شاگرد اولشون هم بودم.
امّا خوب، نشد.
بگذریم، خواستم اینو بگم:
من اشتباه بزرگی کردم. اونم تا حدی مقصر بود. امّا درنهایت با فهمیدن خونواده ها کارمون راحت شد.
دیگه سردر گم نبودیم و ترس از نظر اونا نداشتیم. از اول باید همین کار رو میکردیم.
جواب هرچی که میخواد باشه. اشتباه رو حداکثر یه بار آدم انجام میده(اونم سهوی)
N-Ghasedak, جان
همچین آدمی باید بره بمیره _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Man Asheghe An Goli Ke Har Dam Digary Be Booyadash Neisham
Virani Del Be Abadani Eshgh Ast
Pure Love
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم