سلام متوجه نشدم منظور از تابیک چیست که می فرمایید تابیک جدا باز کنم پس بخاطر همین است که پاسخ سوالات اعتقادی و تحصیلی من را نمی دهید اگر سوالات من قابل پاسخ نیست بفرمایید که از سایت خارج شوم وبیشتر از این مزاحم نشوم با تشکر از زحمات شما _________________ لطفا نام کار بری من عوض شودمسیح
با سلام و تشكر از mohammad369, عزيز.
tahamdad, عزيز:
1- پاسخ سوالات شما داده شد.
2- تاپيك همانطور كه گفته شد دقيقا همين سوالي است كه ارسال مي كنيد. و اصطلاحا به آن تاپيك مي گويند. (يعني موضوع جديد)
3- در هر موردي سوالي داشتيد لطفا ابتدا دسته مناسب مورد نظر را انتخاب كنيد و سپس سوال خود را ارسال نماييد.
4- پاسخ شما اگر در حيطه مشاوره خانواده، ازدواج، مديريت رفتار و برنامه درسي باشد توسط استاد در طول حدودا يك هفته داده مي شود.
5- اگر در حيطه موارد فوق نباشد به علت عدم وجود مشاور در زمينه هاي ديگر فقط دوستان و كاربراني كه مطلع هستند در حد وسعشان به شما پاسخ مي دهند.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم