سلام
خوبه، بالاخره با یه چیز ما موافق بودی خانومی اگه رگ خواب مدها را بدانی اونوقت مثل یه گنجشک توی دستت خوابش میبره و یادش میره که پرواز کنه
میفهمی که؟
والا این مردها هستند که در این سایت مدام از خانومها بدگویی میکنند و همش به ما خانومها اتهام میزنید که دنیا بدون ما گلستان میشد.ولی یه چیز جالب مثل این که حضرت آدم مرد بود که خطا کرد و از درگاه خدای متعال رانده شد پس ما خانومها باید از دست شما آقایون دلگیر باشیم
البته من همه آقایون را نمیگویم واقعا مردهای هستند که خیلی خوبند و بیطرف قضاوت میکنند
دوست گرامی یکم به خودت نگاه کن بعد میفهمی که از سر به سر گذاشتن خانومها بیشتر لذت میبری این خاصیتیست که در مردان است میتوانی از دیگران هم بپرسید ولی خداییش صادقانه جواب بدهید
در ضمن من تجربه دارم ولی نه اون تجربه ای که شما به طعنه نوشته اید.دوست دارم بیشتر از تجربیات دیگران استفاده کنم به نظرم عمر آدمی آنقدر نیست که بخواهد همه چیز را تجربه کند.من توی زندگیم فقط یه تجربه داشتم اونم با نامزدم بوده که الان همسرم شده و با خیلی از مردها فرق میکند
بروید از آنها که هیزم تر بهشان فروختید بپرسید چه نوع هیزمی بوده من از گجا باید جواب این سوال شما را بدهم
اینکه خدا چرا ادمو انداخت بیرون به خودش ربط داره حتما این هم حکمتی داشته
دوست عزیز اگه یه نگاه به زندگی امام ها بندازی میبینی که از دست خانومها چی کشیدند اونها که معصوم بودند!؟
من انکار نمیکونم که خانمهارو دست میندازم البته اون هم به خانومش بستگی داره
اگه من گفتم خانومها مثل اهنربا میمونند از رو تجربه گفتم اگه باور نداری کافیه یه سر به یکی از خیابونهای شلوغ شهر بزنید البته خانومهای خیلی خوب هم بندرت میشه دید
تو همین سایت کلی از خانومها هستند که دنبال ترمیم بکارت هستند چرا نباید ازشون بد بگیم ؟
سلامs777
منم میگم یه سری به خیابانهای شهر شلوغ بزن اونوقت میبینی که پسرهای خوب هم کم پیدا میشوند
میشه بگی چرا اگه یه دختر به یه پسر یه نیش خند بزنه پسره دیگه ولش نمیکنه؟
معذرت میخواهم که این حرف را میزنم ولی اگر آقایون هم پرده بکارت داشتند آنوقت فکر کنم همه مردها بدون استثنا به دنبال متخصص می گشتند این طور نیست؟نمیدانم چرا خدای عزیزمان این کار را برای مردها نکرده تا معلوم شود تعداد زنهای خوب و مردهای خوب چقدر هست.منظورم را که متوجه هستی
اگه آقایون توی خیابان خیلی معمولی از کنار یه خانوم رد بشه فکر نکنم اون خانوم هم دوست داشته باشه با اون آقا رابطه داشته باشه.من خودم در شهر بزرگی زندگی میکنم تا الان هم که در خدمت شما هستم هیچ پسری جرات نکرده به من نگاه نامربوط بکند البته این لطف خداوند بوده که همیشه مواظبم بوده.
نوشتی امامان معصوم از دست خانومها در عذاب بودند پس برو تاریخ را درست بخوان که تمام کارهای که زنهای چند تن از امامان به سرشان آوردند به تحریک یک مرد بوده که با مکر تمام همسر امام را تحریک میکردند البته یادت باشه اولین کسی که به بهشت میرود حضرت فاطمه است که ایشان هم یک زن هستند
(اتنا 23 زن خوب فرشته هستش اگه ادم گیر بیاره)منظورت اینه که چون مردها آدم نیستند خانومها فرشته نیستند یا منظور دیگه ای داری؟
من فقط خواهش میکنم اینقدر در مورد خانومها بد فکر نکنید
خیلی جالب شد شما میگید همسر امام خیانت کرد چون مردها تحریکش کردند؟
چندتا سوال برام پیش امد ممنون اگه جواب بدی اگه مردی به زنش خیانت میکنه اونم مردها با مکر تمام تحریکش میکنند؟ (خوب حتما کاره یک زنه )
پس واسه زن فرق نمیکنه که معصوم باشی یا نه چون ممکن با تحریک یک مرد غریبه و مکار بهت خیانت کنه؟ (اینو خودت گفتی)
در مورد این پسرها باید بگم اینا صیاد هستند اگه صید چراغ بده حتما شکارش میکنن به نظرت اونی که با پوشش تحریک کننده جلوی اینا سبز میشه هدفش چیه؟
شما میگی اگر پسر بکارت داشت! خوب حالا که نداره اما مطمعنم اگه داشت واسه همسرش نگه میداشت نه واسه اون پسر بالاییها
سلام
یه جواب بی منطق برای یه سوال بی منطق مناسبه
بین دوست گرامی فکر کنم ما نظراتمان یکی است ولی نمیدانم چرا داریم با هم بی خودی بحث میکنیم
من از حرف شما ناراحت شدم چون شما اکثر خانومها را بد میدانید و تمام آقایون را پاک ولی حالا در این پیامت خودت نوشتی ما در مورد زنان و مردان بد حرف میزنیم
منم با نظرت موافقم اگر مرد یا زنی بد باشند برایشان فرقی نمیکند همسرشان چه جور آدمیست معصوم یا غیر معصوم
پس این موضوع فقط مخصوص خانومها نیست و در دو مورد زن و مرد یکسان است
راستش من اول که با این سایت آشنا شدم واقعا دنیا را تیر و تار میدیدم و همه ادما را بد ولی خدا را شکر افکار منفی نتوانستند بر من تسلط پیدا کنند و خیلی زود به حالت قبلم بر گشتم حالا هم پستهای مربوط به خیانت را نمیخوانم
در فامیل ما حدود 20 دختر هستند که خدا را شکر همه پرده عفتشان را لکه دار نکردند حتی در فامیلهای پدری و مادریم چنین دختری نیست و نخواهدبود البته با کمک خدا
پسرهای سر به زیری هم داریم دوست ندارم که افکار منفی نظرم را در مورد خوب بودن آدما عوض کند خداوند قانونی دارد به نام قانون جذب و ما هر آنچه را که به آن بیاندیشیم را به دست می آوریم پس بیا احساس کنیم همه جامعه چه دختر چه پسر خوبند تا هیچ گاه از طرف هیچ کسی خیانت نبینیم
امیدوارم این دفعه با نظرم موافق باشی و دوباره نگویی اشتباه فکر میکنم
سلام s777
با اجازت تایپک خصوصیت را خواندم البته خیلی اتفاقی دیدمش حالا درکت میکنم زیبایی زیاد خوب نیست اخلاق زیبا در زندگی بیستر به آدم کمک میکنه و زندگی آرام را برایمان فراهم میکنه
سعی کن به دنبال زیبایی تینت باشی
شما هم موفق باشید
در پناه خدا
سلام
من با اين موضوع موافقم كه بعضي وقتها مردها يه كم تو عشق كناره گيري ميكنن ولي دليل داره .
وقتي كه يه مرد ميبينه زنش تو خونه اصلا ارايش نميكنه و خوب لباس نميپوشه ولي وقتي اون زن ميخات هر روز بيرون بره براي اينكه بقيه ببيننش چند ساعت ارايش ميكنه
خب اين مرد فكر ميكنه حتما خودش يه مشكل داره و سكوت ميكنه و ميره دنبال تنهايي.
زياد ديده ميشه حتي تو صحبت كردن هم زن و مرد به غريبه ها احترام ميگذارن ولي ب خودشون بد صحبت ميكنن زندگي مشترك رو ميگن سخته ولي كسي ك صداقت داشته باشه راحته .
يه مرد هر وقت از موضوعي ناراحته و نميتونه بگه سريع كنار ميكشه و تنها ميشه .
كلا حتي تو شكست عشقي هم مردها ساكت و اروم و تنها ميشن م بيشتر دوست دارن كه تنها باشن ولي زن در شكست عشقي افسرده و بيمار ميشه.
متاسفانه ما مردم اين جامعه يائ گرفتيم به غريبه ها احترام بگذاريم و خوب صحبت كنيم ولي ب خونوادمون ب عشق خودمون هميشه بد و بي ادبانه صحبت ميكنيم اسمش رو هم ميگذاريم نزديكي و ندار بودن با هم ديگه هميشه سعي ميكنيم براي غريبه ها پرستيژ داشته باشيم ولي براي برادر خواهر و همسر و عشق خودمون نه .
دختر خوب زياد هست و مرد و پسر خوب هم زياد هست واقعا اين روزها چشم بصيرت ميخواهد كه ادم بتونه يه انسان خوب را پيدا كنه
دختر هم تا خودش نخواهد كسي به زور باهاش دوست نميشه و گناه نميكنه
هيچ دختري هم به زور پسري را مجبور به گناه نميكنه هر دو طرف خودشون بايد بخواهند كه اشتباهي را مرتكب بشن.
دختر و پسري كه ذات خوب داشته باشه هيچ وقت به كسي دروغ نميگه تا يكي را بدست بياره ادم با ذات هيچ وقت به كسي دروغ نميگه كه يكي را دوست داره و عشق دروغي را هيچ موقع به وجود نمياره.
كاش يه عده هم پيدا ميشدن و از خوبي همسراشون وعشقشون تو اين سايت ميگفتن تا ما هم بفهميم كه هنوز هم تعداد زيادي از مردم هستن كه عاشقانه دارن با همسر خودشون زندگي ميكنن و لذت ميبرن.
به نظر من هر انساني هم ميتونه خوب باشه هم ميتونه از حيوان هم پست تر باشه
به اميد روزي كه همه با هم خوب بشن و از با هم بودن لذت ببرن
سلام به امیر آقا
آفرین واقعا درست میگویید.منم نمیدانم چرا ما به دیگران بیشتر از خانواده خودمان احترام میگذاریم به دنبال یه پاسخ خوب بودم ولی تا حالا پیدا نکردم.
در مورد دوری مردها هم این یه امر طبیعیست ولی این گونه که شما گفتید شاید نباشد
تصمیم دارم یه تایپک جدید بنویسم با این موضوع(زنان شبیه امواج هستند)شاید اگر خواندی بتوانی علت رفتار خانومها را بفهمی
نمیدانم این که نوشتی خانوم در خانه آرایش نمیکنه و در بیرون این کار را میکنه منظورت همسر خودت بود یا نه کلی گفتی؟
یه چیزی در مورد خانومها باید بگویم.خانومها اگر مورد توجه قرار نگیرند دیگر آن کار ار نمیکنند مثلا همین آرایش کردن اگر زن ببیند که وقتی آرایش میکند یا لباس زیبا میپوشد همسرش بی تفاوت است و هیچ ابراز محبتی نمیکند خوب این طبیعی است به مرور یا خیلی سریع این بستگی به اخلاق زن دارد،دیگه نه آرایش میکند و نه لباس زیبا میپوشد چون وقتی میبیند که چه زمانی که زیبا هستند و چه زمانی که زیبا نیستند هیچ تفاوتی برای همسرش نمیکند خوب راه آسان تر اینه که دیگه آرایش نکند
اگر آقایون یاد میگرفتند از زیباییهای همسرشان تعریف کنند و کوچکترین تغییری که زنشان میکند را به زبان آورند آنوقت همسرشان هر روز سعی میکنند بهتر از روز قبل باشند
خانومها اگر همسرشان این چنین نباشند احساس میکنند که دوستشان ندارند
امیر آقا اگر همسر داری و همسر خودت این گونه است بهتره خیلی آرام و با لحنی مهربان ازش بخواهی که مثلا دوست داری امروز فلان آرایش یا فلان لباس را برایت بپوشه وقتی این کار را کرد ازش تعریف کن که چقدر زیباتر شده بهتره نگویی زیبا شدی چون اونوقت در جواب میشنوی من خودم زیبا هستم و احتیاجی به آرایش ندارم و بعد دیگه آرایش نمیکنه بهتره همیشه بگویی زیباتر شدی
از این جمله ات واقعا خوشم آمد
(دختر هم تا خودش نخواهد كسي به زور باهاش دوست نميشه و گناه نميكنه
هيچ دختري هم به زور پسري را مجبور به گناه نميكنه هر دو طرف خودشون بايد بخواهند كه اشتباهي را مرتكب بشن.
دختر و پسري كه ذات خوب داشته باشه هيچ وقت به كسي دروغ نميگه تا يكي را بدست بياره ادم با ذات هيچ وقت به كسي دروغ نميگه كه يكي را دوست داره و عشق دروغي را هيچ موقع به وجود نمياره)
بله کاملادرست است و شما جز معدود مردهایی هستید که منطقی حرف زدید و همه مشکلات را بر سر دختران نزدید
امیدوارم تونسته باشم درست مطلبم را بیان کنم
در پناه خدا
s777 سلام
همه به دنبال زیبایی هستند و همه زیبایی را دوست دارند ولی از گفته هایت حس میکنم شما به دنبال یه زیبایی زیاد هستید دختری را میخواهی که با هم فرق کند البته از نظر زیبایی و هر کس که بفهمد این دختر فوق العاده زیبا همسر شماست بگوید خوش به حالت که چنین همسری داری یا حداقل در دلشان چنین چیزی بگوید
این را بدان دخترانی که ریبایی فوق العاده ای دارند بسیار مغرور هستند و فکر کنم مردان همسر مغرور نمیخواهند
در آخر باید بگویم در حال حاضر آنقدر دختران خودشان را گریم میکنند که فکر کنم هر کسی که میخواهد بداند همسر آینده اش چه شکلیست باید شب خواستگاری بگوید لطفا اگه میشود بروید و کاملا صورتتان را بشویید تا اونوقت چهره واقعی آن دختر مشخص شود توصیه میکنم به ظاهری که در خیابان میبینید زیاد اعتماد نکنید
در همسر یابی موفق باشید
سلام اتنا
من مجردم ولي واقعا ميبينم بعضيها رو ك تو خونه لباس بد ميپوشن ولي بيرون كه ميرن كلي ارايش ميكنن
اره مردها نميتونن عشق خودشون را ب زبان بيارن نميتونن از كسي تعريف كنن اين سخته كه من هم همينطورم ولي زن بايد از مردش درخواست كنه و كم كم اون را اون جوري ك خودش ميپسنده عادت بده مردها از كسي اگه تعريف كنن فكر ميكنن كه چاپلوسي ميكنن و حتي يه چيز با ارزش هم براي خانوادشون ميخرن ولي به زبان نميارن
خب مرد اين گونه هست من حرفهاي شما را سيو كردم كه هميشه بخونم تا يادم باشه اگه ازدواج كنم بتونم درست رفتار كنم ولي مردها از اينكه زنشون براي كوچه و خيابون و غريبه ها ارايش كنه زجر ميكشن و ب زبان هم نميارن من از خيلي ها ك زن دارن شنيدم ك همشون ميگن زنشون اصلا نبايد ارايش كنه چون از اين كه براي ديگران ارايش ميكنن زجر اوره .
در جايي خوندم ك مردها بيشتر لمسي هستن و عشق خودشون را با لمس كردن نشون ميدن ولي زنها از طريق شنيدن عشقشون زياد ميشه
بايد هر دو طرف ب هم كمك كنن بدون خجالت ب هم بگن
يكي از اقوام ك زن هست و مغازه ارايشي داره اون هم چند بار ب من گفته ك هر دختري را ميخواهي انتخاب كني يا ب يه دختر نشونش بده يا مجبورش كن يه روز ارايش نكنه تا بفهمي ك با ارايش صورت ادم چه تغييري را ميكنه ولي براي من سخته بفهمم كي ارايش زياد كرده كي كم ارايش كرده
اتنا حرفهات خوب بود متشكرم
این مطلب آخرین بار توسط AMIR123 در چهارشنبه 16 تیر 1389 - 16:47 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2, 3بعدی
صفحه 2 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم