تاریخ: جمعه 4 تیر 1389 - 22:36 عنوان: همسرم به من خيانت كرده ولي اين مو
سلام .
من نزديك دو ساله كه ازدواج كردم ،تو اين مدت همسرم به سربازي رفت زماني كه از سربازي مرخصي مي گرفت و به خانه مي امد متوجه شدم كه با يكي از همكارانش مشغول چت كردنه اين بحث ها رو دنبال كردم حتي با اون دختر هم قرار گذاشتم اما فايده نداشت دايماً انكار مي كنه اين موضوع رو.بعد از اين جريان حدوداً يك سال بعد متوجه رابطه شوهرم با يكي ديگه از همكاران قبليش شدم اما به روش نياوردم ،....
شوهرم قبل از ازدواج كلي دوست دختر داشته اما من حتي با يك نفر هم نبوده ام ،همش در گذشته رندگي مي كنه دائماً ياد دوست دخترهاش ميفته ...
من خيلي بهش مشكوك شدم دائم موبايلشو چك ميكنم يا بهش گير ميدهم شايد واقعا چيزي نباشه ها اما....
خودم خسته شدم همش احساس مي كنم چيزي كم دارم اما هر وقت از شوهرم سوال مي كنم ميگه تو بهترين زن دنيايي و...
تروخدا كمكم كنيد :cry:
سلام
من متوجه نشدم شما هم به خیانت شوهرتان مطمئنید و هم شک دارید که اون با کسی هست؟
ببینم قبل ازدواج میدانستید که او با دخترهای دیگر رابطه داره؟اگه میدانستی و قبول کردی باهاش باشی پس چرا شکایت داری؟اما اگه نمیدونستی و الان مطمئنید باید جلوی این خیانت را بگیری از کسانی که با تجربه ترند نظر بخواه همین طور از یه مشاور خوب به نظر من اگر به رویش نیاوری شاید سلامت جسمی خودت هم به خطر بیفتد میتونی خودت از طریق یه آشنا امتحانش کنی تا مطمئن باشی اون چه جور مردی است یه خواهش اگه اون به تو خیانت میکنه به این فکر نکن که تو هم به اون خیانت کنی پاکی خودت را همان گونه که تا الان حفظ کردی حفظ کن
توکل به خدا و از خئا کمک خواستن را فراموش نکن
به امید روزهای عالی در زندگیت
سلام
من متوجه نشدم شما هم به خیانت شوهرتان مطمئنید و هم شک دارید که اون با کسی هست؟
ببینم قبل ازدواج میدانستید که او با دخترهای دیگر رابطه داره؟اگه میدانستی و قبول کردی باهاش باشی پس چرا شکایت داری؟اما اگه نمیدونستی و الان مطمئنید باید جلوی این خیانت را بگیری از کسانی که با تجربه ترند نظر بخواه همین طور از یه مشاور خوب به نظر من اگر به رویش نیاوری شاید سلامت جسمی خودت هم به خطر بیفتد میتونی خودت از طریق یه آشنا امتحانش کنی تا مطمئن باشی اون چه جور مردی است یه خواهش اگه اون به تو خیانت میکنه به این فکر نکن که تو هم به اون خیانت کنی پاکی خودت را همان گونه که تا الان حفظ کردی حفظ کن
توکل به خدا و از خدا کمک خواستن را فراموش نکن
به امید روزهای عالی در زندگیت
سلام
برای جذب همسر ، ذائقه همسرتان را بشناسید!
برخی از همسران برای جلب رضایت همسر بدون در نظر گرفتن ذائقه آنان براساس ذائقه خود عمل می کنند! علیرغم اینکه تلاش می کنند ولی نتیجه ای نمی گیرند! اینان فکر می کنند که همسرشان قدر ناشناس ، بی توجه و ناسپاس است و همسر شان فکی می کند که به ذائقه ایشان در زندگی مشترک توجهی نمی شود!
این گونه رفتار موجب شکاف تدریجی و مرگ ماه عسل می گردد.
لذا در تعاملات با همسر ، داشتن شناخت و توجه به ذائقه همسر موجب تقویت صمیمیت و دلبستگی بیشتر می شود.
بعضی ها هم برای جلب رضایت همسر خود را خدمتکار زیرک جلوه می دهند و بعضی هم به همسر باج می دهند که هردو بتدریج ایجاد حق کرده و همسر را تحقیر می کند!
مراقب تعامل تان باشید!
با سلام
ميلاد با سعادت موالموحدين امير مومنان بر همه عاشقان حق و عدالت مباركباد.
شك از حربه هاي خانمان سوز شيطان است و ايمان محكم كننده بناي زندگيست .
عشق به زندگي و همسر را هرچه بيشتر به او هديه دهيد و او را شرمنده اين موهبت الهي ( عشق ) سازيد و توكل به خدا داشته باشيد .
با عشق زندگيتان را مديريت كنيد . هرچه بيشتر شك كنيد و بيشتر بازرسي كنيد خودتان بيشتر آسيب مي بينيد .
به اميد موفقيت و پيروزي براي همه بندگان خوب خدا
من اصلاً متوجه نمي شم واقعاً نميدونم بايد چكار كنم همسرم هيچ وقت به حرفهام گوش نميده هميشه آخر حرفامون به اين موضوع ختم مي شه كه تو بهترين زني و من با تو هيچ مشكلي ندارم .....جديداً هم به باشگاه ميره و به بدنش ميرسه و دائماً جلوي آيينه است وقتي ازش مي خوام كمي هم به من توجه كند ميگه من خودم انقدر جذابيت دارم نميرسم به تو نگاه كنم ....اينم بهانه جديدشه ...وقتي خونه است يا درس مي خونه يا فيلم نگاه مي كنه يا پاي كامپيوتره يا كاراشو ميكنه ...فقط موقع غذا خوردن و خوابيدن با هميم ...دائماً به من كار مي گويد اگه يك كار را انجام ندم داد ميزنه ....وقتي مريض مي شم اصلا به سراغم نمياد و ميگه تو داري فيلم بازي ميكني چيزيت نيست بلند شو كارهاي خونه را انجام بده (بعضي وقتا تشنه محبتم كه يك نفر بياد قربون صدقه ام بره اما شوهرم بهم توجه نمي كنه هيچ وقت نازمو نميكشه )...من واقعا دوستش دارم اما از اينكه عشقم يكطرفه است خسته شدم ووقتي هم اعتراض ميكنم داد ميزند و پول هايي كه برايم خرج مي كند را تو سرم ميزند و ميگه تو ولخرجي كي براي زنش انقدر خرج مي كن ...من خيلي از عاقبت اين زندگي مي ترسم او مي خواهد به دانشگاه آزاد رودهن برود و درس بخواند اگه او خوش هيكل شود و ماشين مدل بالا بخرد ديگه نميتونم جلوشو بگيرم ...شوهرم فكر مي كنه هيچ پسري نيست كه بخواد با من دوست شه همش ميگه من خوشگل تر از تو هستم (البته اين جمله ها را مادرش به او ياد داده است )ولي از اين كه قبل از ازدواج كلي دوست دختر داشته افتخار مي كنه ....راستي من قلق شوهرمو بدست نياوردم هركاري ميكنم براش فرقي نداره .........بعضي وقتا به شوخي مي گه هر دختر واسه من يه بويي داره .....
ديگه بريدم چي كار كنم شوهرم دوسم داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلم ميخواد خودكشي كنم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم