تاریخ: دوشنبه 14 تیر 1389 - 23:31 عنوان: زنان شبیه امواج هستند
هر زنی همانند یک موج است وقتی احساس کند کسی را دوست دارد،عزت نفسشبیدار میشود و مثل یک موج به حرکت در می آید.وقتی او احساس میکند واقعا خوب است به اوج میرسد.اما کمی بعد ناگهان ممکن است روحیه اش تغییر کند و امواجش فرو کش کندالبته این فرو کشی موقتی است
زن طی زمان نزول بیش از هر زمان دیگری نیاز دارد که درباره مشکلاتش صحبت کند و همسرش به حرفهای او گوش کرده و او را درک کند.
توانایی زن در ابراز و دریافت عشق و علاقه در روابطش،به تدریج بر روی احساس او در مورد خودش تاثیر میگذارد.وقتی او احساس خوبی نسبت به خود ندارد قادر نیست همسرش را بپذیرد و از او قدر دانی کند.زمانی که زن از نظر احساسی در پایین ترین سطح خود قرار میگیرد،بیشتر تمایل دارد که در خود فرو رود و یا این که از نظر عاطفی واکنش پذیر باشد
خیلی مهم است که مرد بداند و درک کند که همسرش در این دوران به چه چیزهایی نیاز دارد،در غیر این صورت ممکن است از همسرش خواسته های نا به جا داشته باشد.
واکنش مردان در مقابله با موج
وقتی مرد عاشق زنی میشود،زن با عشق و علاقه و رضایت خاطر می درخشد.بیشتر مردان از روی سادگی انتظار دارند که این درخشش برای همیشه چاودانه باقی بماند.اما انتظار درخشش همیشگی زن شبیه این است که توقع داشته باشیم هوا هیچ وقت تغییر نکند و همیشه آفتابی باشد
در روابط زناشویی،مردان عقب میکشند و دوباره نزدیک میکشند،در حالیکه زنها در ابراز عشق به دیگراندچار فراز ئ نشیب میشوند.
مرد تصور میکند که تغییر ناگهانی زن ،به خاطر رفتار او و به واسطه بد خلقی مردمیباشد.وقتی زن خوشحال است ،مرد افتخار میکند و زمانی که ناراحت است مرد احساس میکند که او مسئول است در این حالت ضربه ای به مرد وارد میشود و دچار حیرت میشود،زیرا فکر می کرد تمام کارها را به خوبی انجام داده
سعی بیهوده نکنید
مردی میگفت:من نمیتوانم همسرم را درک کنم.هفته های متوالی او بهترین زن دنیاست و همه را بدون قید و شرط دوست دارد و ابراز علاقه میکند.ولی ناگهان رفتارش عوض میشود و در خود فرو میرود و با من مخالفت میکند.تقصیر من نیست که او ناراحت است .من سعی میکنم این موضوع را برایش توضیح دهم ولی نزاع بزرگی بین ما در میگیرد.
مردان سعی دارند مانع از حرکت صعودی و نزولی همسرشان شوند.سعی میکنند با بالا کشیدن همسرشان او را نجات دهد.ولی آقایون نمیدانند وقتی همشرشان به پایین میرود،لازم است به قعر برسد تا بتواند دوباره بالا بیاید.
تنها چیزی که زن در مسیر پایین رفتن احتیاج ندارد،این است که کسی به او بگوید نباید او به درون چاه رود.او به کسی احتیاج دارد که در این مسیر همراهش باشد.وقتی احساساتش را بیان میکند،به حرفهایش گوش دهد و در این شرایط با او همدلی کند.
حتی اگر مرد به درستی نداند که چرا همسرش احساس در هم شکستگی میکند،میتواند او را مورد محبت قرار داره ،به او عشق بورزد و حمایتش کند
سلام
اتنا واقعا حرفهات و صحبتت خوبه
اما
زن وقتي خواست متاهل بشه اون هم بايد مسوليت پذير باشه فقط ك مرد نبايد بره سر كار و مسوليت زندگي را قبول كنه زن بايد بتونه رفتار خودش را مديريت كنه خيليها اين كار را ميكنن متاسفانه بعضي ها نه هر ماه يك مرتبه بي عشق ميشن و حتي ب همسرشون ميگن ك اونا رو دوست ندارن اين بزرگترين اشتباه است براي زن كه مسوليت زندگي را قبول كرده چون مردها نميتونن بفهمن مشكل چي هست و نميتونن اون مشكل رو حل كنن خب زندگيشون از هم ميپاشه
خب مرد هم از اين حالت خسته ميشه
من راستش يه مسعله را ديدم كه برام ناراحت كننده هست :
يكي از دوستام با يه دختر خيلي خوب و باحجاب و باايمان نامزد شدن حتي ما چند مرتبه با هم بيرون رفتيم دختره تحصيل كرده هم بود و اهل مطالعه بعد از نزديك دو ماه يه دفعه دختره يه روز به دوستم گفته بود ك اون رو دوست نداره و يه خواستگار جديد هم بهش معرفي شده بود و دختره گفته بود ك ميخات با اون هم صحبت كنه دوستم حسابي غيرتي شد و همه چي را به هم زد و كلي دعوا كرد بعد از چند مدت اون دختره ب من تماس گرفت و گفت ك اون روزها دست خودش نبوده و يكي از اقوام نزديكشون زن اون را مجبور كرده تا با يه خواستگار حرف بزنه و دختره ب من گفت ك چون مشكل هرموني داشته اون حالت براش پيش اومده و ب دوستم گفته ك دوستش نداره راستش من هر كار كردم دوستم حاضر نميشه با دختره اشتي كنه چون ميگه غرور و مردانگيش از بين ميره اگه با اون باشه حتي پسره ميگه كه شايد بعد از ازدواج هم بخوات ماهي يه بار زندگيشون را نابود كنه من خيلي ناراحت اين موضوع شدم ..
واقعا حرف اتنا خوب و عين واقعيته
ولي وقتي بعضي از زنها عشقشون نزول ميكنه چرا خودشون را كنترل نميكنن و كاري ميكنن كه همه چي نابود بشه
اين واقعيت وجودي يه زن هست من در اين مورد يه كم كتاب خوندم ولي هيچ مردي نميتونه تحمل كنه يكي يه روز دوستش داشته باشه يهروز نه مردها نمي تونن اين مساعل را تحمل كنن و براي همين ديگه بيخيال عشق و عاشقي ميشن و بعد از ازدواج هم با ديدن اين مساعل فقط زندگيشون را حفظ ميكنن و بيشتر دوري و دوستي ميكنن وزياد نزديك نميشن نميشه كه هر ماه يه مرتبه روحيه شون داغون بشه
من در اين مورد يه كم تحقيق كردم بيشتر زنها ميگن كه ميتونن رفتار اون روزهاي بيحوصلگي و درد اورشون را مديريت كنن و خيليها هم نميتونن اون رفتار خودشون را مديريت كنن و باعث ميشه زندگيشون بدون لذت و عشق بشه
اتنا واقعا من از اين حرفهات و تجربه دوستم درس گرفتم
ولي هيچ مردي نميتونه اين رفتار زنها رو درك كنه
مردها هم ميگن مگه ميشه يه روز يه مشكل بدني و بيماري داشته باشن و به زنشون بگن كه دوستش ندارن و عشقشون كم بشه تازه مردها در زمان مشكل دوست دارن زنشون بهشون نزديك بشه و خودشون هم زياد نزديكتر ميشن به عشق خودشون چون ب ارامش ميرسن
من از هر كدام از دوستام ك متاهل شدن ميپرسم ميگن ب خاطر رفتارهاي ضد و نقيض زنشون بيشتر دوري و دوستي ميكنن چون اينجوري كمتر لطمه ميبينن
ولي من سعي ميكنم ك رو اين موضوع فكر و تحقيق كنم تا شايد بيشتر درك كنم اين حركت امواج را واقعا كمتر مردي ميتونه درك كنه اين رفتار واقعي را
شايد به خاطر همينه ك مردم از زندگي متاهليشون زياد راضي نيستن
ولي واقعا حرفهات عين واقعيت و خوب و جالب بود اتنا
با تشكر
سلام به امیر وایمان
خیلی ممنون.خوشحال شدم که این موضوع مورد قبول واقعه شد
در جواب به شما امیر آقا مقاله من ناقص نوشتم چون من شبها دیر وقت توی سایت می آیم به همین دلیل خواب اجازه نداد کاملش کنم در ادامه مقاله سوال شما پاسخ داده میشه
دوست داشتم امشب مینوشتم ولی از نظر روحی اصلا خوب نیستم اگر دوست دارید جوابتان را بگیرید چند روز دیگه دوباره سری به این موضوع بزنید
فقط این را بدانید برای خانومها هم باور کردن این موضوع سخت است که همسرشان مانند کش یکدفعه از انها دور میشوند ولی دوباره باز میگردند این موضوع بین زن و مرد فرق نمیکند خانومها آقایون را و آقایون خانومها را ذرک نمیکنند ولی اگر هر کسی قبل از ازدواج با روحیات جنس مخالفش آشنا شود زندگی شیرینی را خواهند داشت در غیر این صورت همان گونه میشود که شما میگویید
در پناه خدای منان
s777 سلام
نمیدان از روی طعنه گفتی مطالبم خوبه یا واقعا خوب بود؟
من اگر در مورد خانومهای که روی احساس مردها موج سواری میکنند مطلب بنویسم حتما برای مردهای هم که با احساست خانومها بازی میکنند هم مطلب مینویسم
دوست گرامی قرار گذاشتیم همه آدمها را بد نبینیم قرار شد به زندگی زیبا نگاه کنیم تا تمام زیباییها به طرف ما جذب شوند.این قراریست که با خدای خود گذاشتیم ولی افسوس همه ما آن را به فراموشی سپردیم
در پناه خدا
سلام
ب نظر من ان افرادي ك با ابرو و غيرت همسر خودشون بازي ميكنن و بينجابت ميشن اصلا لياقت زندگي را ندارن و با افراد بي نجابت كه عشق دروغي دارن و خيانت ميكنن نبايد يك لحظه هم زندگي كرد.
ببخشيد اتنا اگه ميشه ادامه مطالب خودت را بنويس من واقعا به اين مطالب احتياج دارم خوب و واقعي هست شما اگه ميشه ادامه را بنويس راستش من هيچ وقت نتونستم درك كنم كه چرا يه دختر مثلا خواهر يا نامزد ادم يه روز خوب رفتار ميكنه و يه روز تا بهش صحبت ميكنم بد رفتار ميكنه من هم اينگونه رفتارها را كه ميبينم هميشه سعي ميكنم بيشتر دوري و دوستي كنم
راستش يه روز يكي از دخترهاي اقوام تو خونه ما خيلي ناراحت بود از دست يه زن ك بهش حرف بد زده بود و داشت گريه ميكرد من هم اومدم و ارامش كردم و گفتم كه بعضي زنها بعضي مواقع حرف ميزنن و به عواقبش فكر نميكنن هر طور بود ب اون اعتماد ب نفس دادم و موضوع تمام شد ولي بعد از دو هفته اون دختره يه مرتبه ب من گفت كه تو اون روز ب اون زن نبايد توهين ميكردي و منظورت ب من هم بوده منهم بهش گفتم چرا بعد از 2هقته الان يادت اومده ك من ب تو توهين كردم اون روز ك اين نظر را نداشتي و از من تشكر كردي ك طرف تو رو گرفتم
اين جور مسائل زياد زياد پيش اومده راستش اول كمكشون ميكني ادم خوبي هستي بعد يه دفعه شاكي ميشن
من هم تصميم گرفتم هميشه از غير همجنسها دوري كنم و زياد نزديك نشم تا از من دلخور نشن ولي باز ب مادرم شكايت كردن كه چرا من اونا را تحويل نميگيرم
مردها تو اين جور لحظه ها نميدونن چكار كنن ب جز دوري كردن
تو عشق هم همينطور هستن يه روز خوب يه دفعه بد و غير قابل تحمل و بعد دوباره خوب ميشن
من جايي خوندم ب علت مشكل هرموني هست ك پيش ميات هر ماه
ببخشيد اگه ميشه و زيادتر ميدوني بيشتر توضيح بده ادامه مطالبت را تا واقعا بشه ادم بفهمه ك چطور رفتار كنه اخه چيزهايي ك نوشتي مثل تو كتابها نيست اين مطالب شما عملي تر هست
با عرض تشكر
سلام امیر
با این که حال روحیم اصلا خوب نیست ولی چشم ادامه مطلبم را مینویسم البته بیشتر مثال میزنم تا بتوانی بهتر درک کنی با مثال میشود جزییات را گفت ولی بدون مثال نمیشود دقیق منظورت را بیان کنی
من میتونم بگم اگر شما همیشه این گونه بماند حتما زندگی روییایی برای همسرت درست میکنی البته سعی کن همسرت هم از مردها شناخت پیدا کند اونوقت در زندگی هیچ مشکلی نخواهید داشت
در همین سایت خواندم بیشتر طلا قها به خاطر روابط جنسی است
ولی من این نظر را ندارم وقتی زن و مرد از هم شناخت نداشته باشند فقط به دنبال بهانه میگردند و چون این روابط زیاد است دلیل طلاق را این گونه تصور میکنم اما اگر زوجی که فکر میکنند چون روابط جنسی خوبی ندارند باعث جدایی میشوند نزد یک روانشناس بروند مطمئنا دلایلی دیگری باعث این جدایی شده
من از چندین نفر که آشنایی با آنها داشتم این نتیجه را گرفتم و چند تای آنها وقتی موضوع اصلی مشکلشان را پیدا کردند زندگیشان را دوباره شروع کردن
منکر این نیستم که روابط جنسی نیز اثر گذار است ولی اگه زن ومرد شناخت بهتری از هم داشتند مکل روابط جنسی را هم نداشتند
این فقط نظر شخصی من است
وقتی مرد به زن بگوید تو نباید احساس ناراحتی و رنجش کنی،بدترین چیزی است که مرد میتواند به همسرش بگوید.شنیدین این جمله او را بیشتر ناراحت میکند درست مثل پاشیدن نمک روی زخم.وتی زن احساس رنجش میکند،ممکن است با لحن سرزنش آمیز با همشرش صحبت کند.تلاش برای توضیح و توجیه این مطلب که چرا زن نباید ناراحت باشد اوضاع را وخیم تر میکند
وقتی زن ناراحت است از نظر عقلی میپذیرد که نیاید ناراحت باشد ولی از نظر احساسی او هنوز ناراحت است و نمیخواهد این جمله را که نباید ناراحت باشد از همسرش بشنود.آنچه او احتیاج دارد این است که همسرش بداند که چرا او ناراحت است
مردان به دلیل این که میخواهند آزاد باشند ،جر و بحث میکنند.در حالی که زنان به خاطر این که ناراحت هستند مشاجره میکنند.مردان خواهان دوری هستند در حای که زنها میخواهند که درک شوند
چگونه مردان گیج و سر در گم میشوند
وقتی امید دانست که زنها مثل موج هستند،باز هم گیچ بود.
امید میگفت وقتی دوباره فهمیدم که همسرم به درون چاه فرو رفته ابتدا به حرفهایش گوش دادم به نظر میرسید که حرفهای دلش را میزند و احساساتش را بیشتر ابراز میکند.اما بعداز مدتی باز همدوباره بیش از پیش ناراحت شد.به نظر میرسید هر چه بیشتر به حرفهایش گوش میکنم او بیشتر ناراحت میشود.من به او گفتم که نباید اینقدر ناراحت بشود و بعد جر و بحث بین ما در گرفت
درسته که امید به حرفهای همسرش گوش میکرد اما با این وجود او هنوز سعی داشت همسرش را به حالت اول بر گرداند و به این وضعیت خاتمه دهد
امید نمیدانست که وقتی زن در چاه خود فرو میرود اگر احساس کند که مورد حکایت قرار دارد این به آن معنا نیست که فوری احساس بهتری داشته باشد
با این نگرش جدید امید قادر بود همسرش را بعنر درک کند و با همسرش صبور و شکیبا باشد
وقتی امید موفقیت بیشتری د رحمایت از همسرش در درون چاه کسب کرد دریافت به هیچ طریقی نمیتواند مدت اقامت او در چاه را و ناراحتیش را پیش بینی کند گگاهی اوقات این چاه عمیق تر از زمانهای دیگر بود
بررسی ها نشان میدهند که عزت نفس زنان معمولا بین 21تا35 روز در یک چرخه فراز و نشیب قرار دارد
تاکنون در مورد عقب کشیدن مردان مطالعه ای انجام نشده ولی بر اساس تجربه من در مورد مردان نیز تقریبا همین مدت زمان وجود دارد
مرد عقل به زنش کمک میکند که در فراز ونشیب احساسات خود احساس امنیت کند.او باید از خواسته ها و نیازها خود در آن زمان صرف نظر کند و یاد بگیرد که چطور از همسرش حمایت کند.در نتیجه به مرور زمان روابط آنها پر شورتر و با احساستر میشود.
ممکن است از نظر احساسی،مرد با مشکلاتی روبرو شود که مثل آب و هوا متغیر است،گاه طوفانی و گاهی خشک است،اما پاداشی که دیافت میکند به مراتب بزرگتر است
مرد ناوارد و بی تجربه از این طوفانها و خشکسالیها لطمه میبیند،اما از آنجایی که مرد از هنر عشق به همسرش برخور دار نیست،زمانی که زن به چاه خود میرود،عشق او دیگر پرورش نمی یابد و به تدریج سرکوب میشود.
زاستی یادم رفت بگم امیر آقا در مورد مثالی که زدی باید بگویم بعضی وقتها زنها فقط دوست دارند درد ودل کنند و فقط مرد گوش کند و با کلماتی او را تایید کند کلمات کوتاهی که نشان دهد به حرفشان گوش میدهید مثل:چه جالب،واقعا،خوب بعد چی شد ،چه جالب،یا کلماتی شبیه به این موارد
زنها احتیاج به راهنمایی ندارند وقتی احتیاج به کمک داشته باشند صریحا بیان میکنند
البته این مضوع را در مطالبی که در آینده در پست جدید میگذارم خواهید فهمید
در پناه خدا
سلا امیر
از لطفت ممنونم چشم حتما این کار را خواهم کرد
آخه این کار برای خودم هم مفید است چون همیشه اطلاعاتم را مرور میکنم و این در زندگیم به من کمک میکند تا همیشه به زندگی زیبا فکر کنم
در پناه خدا
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم