سلام با یک دنیا تشکر وقدردانی ازتوجه ولطف وعنایت شما...محبت وصمیمییت رادرپاسخ اگاهانه ومفید شما به وضوح احساس ودریافت کردم ضمن قدردانی و ارزوی سلامت و موفقییت برای شما از ایزد متعال برای اطلاع خدمت گرامیتان به عرض میرسانم که ایشان در این مورد به خانواده اطلاع داده و علارقم مخالفت هاازسوی خانواده گفته که ازدواج دائم را در نظردارد و فعلا این منم که اعلام امادگی نکردم ولی اسرار به استحکام بیشتر این پیوند از سمت ایشان هست...یاداور میشوم که در پیام قبلی نگرانی دیگری که به عرض رساندم متغیر بودن خلقیات ورفتار خودم بود که خودم راهم متعجب و ناراحت کرده و باعث کناره گیری از همسرم شده واین آزار دهنده برای هردو ماست که واقعا علت واقعی این حالت های ناراحت کننده ام رانمیدونم..اگر دراین موردهم مرا موردلطف خودقراردهید بسیار ممنون میشوم و محبتتان را ذندگی هرگزفراموش نخواهم کرد باشد که پروردگار یکتااجرنیکو پاداشتان کند شادکام و سرافراز باشید رمزی
سلام
من تایپک قبلی شما رانخواندم و نمیدانم مرد هستید یا زن؟
به هر حال اگه دوست داشتی میتوانی تاپک زنان شبیه موج هستند و مردان شبیه کش هستند را بخوانی احتمالا بتوانی جزیی از رفتارهایت را درک کنی
در مورد رفتارهای زن و مرد کتابهایی وجود دارد آنها را تهیه کن و بخوان خیلی از رفتارهایت دلایلی دارد که نمیدانی با خواندن کتاب متوجه میشوی و آنوقت ان شاالله رفتارت آنگونه میشود که دوست داری
atena23, دوست عزیزم من یک زن هستم ودر مورد موضوع مطرح شده جهت اطلاع نکته هایی روواست میگم من بعداز11سال که ازجدائی از همسرسابقم میگذره وارد یک ازدواج با علاقه ای عمیق وکاملا صادقانه از هردو طرف شده ام با این توضیح که ایشان 13 سال از من کوچکتره تحصیلکرده و کاملا منطقی است و 2سالی که باهم زندگی کردیم باعث اعتماد روزافزون من به اوشده....مشکلی که دارم علتش نا آگاهی من از اصول رفتار صحیح یک زن درارتباط با همسرش نیست من ناخواسته دراین موقعییت قرارمیگیرم درانتهااز توجه وتوصیه ات بسیار متشکرم و سعی میکنم موضوع ذکر شده ات را یافته و مطالعه کنم برای تو ارزوی سلامت وموفقییت راازایزدمنان خواستارم
سلام
اگر شما هیچ مشکلی باهم نداشته باشید متاسفانه فضای عمومی منفی اطراف آدم مشکل سازی می کنند. نسبت به مشکلاتی که دیگران ایجاد می کنند از ظرفیت طرفت هم آگاه شوید !
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم