من اصلاً متوجه نمي شم واقعاً نميدونم بايد چكار كنم همسرم هيچ وقت به حرفهام گوش نميده هميشه آخر حرفامون به اين موضوع ختم مي شه كه تو بهترين زني و من با تو هيچ مشكلي ندارم يا اينكه تو الكي حساسيت به خرج ميدي من هيچ مشكلي با تو ندارم .....جديداً هم به باشگاه ميره و به بدنش ميرسه و دائماً جلوي آيينه است وقتي ازش مي خوام كمي هم به من توجه كند ميگه من خودم انقدر جذابيت دارم نميرسم به تو نگاه كنم ....اينم بهانه جديدشه ...وقتي خونه است يا درس مي خونه يا فيلم نگاه مي كنه يا پاي كامپيوتره يا كاراشو ميكنه ...فقط موقع غذا خوردن و خوابيدن با هميم ...دائماً به من كار مي گويد اگه يك كار را انجام ندم داد ميزنه ....وقتي مريض مي شم اصلا به سراغم نمياد و ميگه تو داري فيلم بازي ميكني چيزيت نيست بلند شو كارهاي خونه را انجام بده (بعضي وقتا تشنه محبتم كه يك نفر بياد قربون صدقه ام بره اما شوهرم بهم توجه نمي كنه هيچ وقت نازمو نميكشه )...من واقعا دوستش دارم يا شايدم بهش عادت كردم اما از اينكه عشقم يكطرفه است خسته شدم ووقتي هم اعتراض ميكنم داد ميزند و پول هايي كه برايم خرج مي كند را تو سرم ميزند و ميگه تو ولخرجي كي براي زنش انقدر خرج مي كنه فكر مي كنه همه زندگي پوله به خدا كمبود محبت پيدا كردم دوست دارم يكي بياد بهم محبت كنه نازمو بخره وقتي حالم بده نگه باز چه مرگته برو گمشو ديگه ازت نمي پرسم كه چه اتفاقي افتاده دوست دارم وقتي مريض مي شم يكي بياد مثل مامانم بالاسرم باشه اما من هميشه تنهام ...من خيلي از عاقبت اين زندگي مي ترسم او مي خواهد به دانشگاه آزاد رودهن برود و درس بخواند اگه او خوش هيكل شود و ماشين مدل بالا بخرد ديگه نميتونم جلوشو بگيرم ...شوهرم فكر مي كنه هيچ پسري نيست كه بخواد با من دوست شه همش ميگه من خوشگل تر از تو هستم (البته اين جمله ها را مادرش به او ياد داده است )ولي از اين كه قبل از ازدواج كلي دوست دختر داشته افتخار مي كنه .... من قلق شوهرمو بدست نياوردم هركاري ميكنم براش فرقي نداره .........ديگه بريدم چي كار كنم شوهرم دوسم داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلم ميخواد خودكشي كنم.
سلام
در رفتار با همسرت دقت داشته باش که نوع خواسته هایش را کشف کنی و هر خواسته ای که از شما دارد جواب بله و نه نده بلکه با کنایه طوری جواب بده که جواب بله را بگیرد! مثلا جواب دوست داری یا واقعا خواستی و یا الآن شرایطش موجود است و... طوری بیان کن که در آن عشوه و جذابیت هم باشد و از رفتارت هم خوشش بیاید!
اگر چنین محاوره ای را بتوانی مدیریت بکنی شک نکن که نازت را خواهد کشید!
به علاقه همسرت به خود تردید نکن او ناشی تر از خودت در بیان دوستی می باشد !
اورا به اخلاق کودکانه تمرین بده و فضا زندگی دو نفره خود را به بازی دوستانه تبدیل کنید!
او را در خدمت کاری خود جذب نکن بلکه او را به جذبه شخصیت خود متوجه کن آنهم شخصیت مهربون و دوست داشتنی !
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم