تاریخ: سهشنبه 22 تیر 1389 - 14:41 عنوان: برای شروعی بهتر چه کنم؟
من در آستانه نامزدی هستم. نامزدم 1 سال پیش از من خواستگاری کرد، من اون زمان آمادگی ازدواج نداشتم ولی چون نتونستم ازش ایرادی بگیرم درس و دانشگاه رو بهونه کردم و گفتم قصد ازدواج ندارم. اون گفت تا هر زمان که لازم باشه صبر میکنم. من زیاد حرفشو جدی نگرفتم و دیگه ازش خبری نداشتم تا اینکه چند وقت پیش زمانیکه من فارغ التحصیل شدم مجددا خواسته اش رو مطرح کرد. بعدا فهمیدم تمام این مدت از من خبر داشته و چندین بار هم بدون اینکه من متوجه بشم بهم کمک کرده بود.
بعد از خواستگاری و چند جلسه صحبت کردن فهمیدم همونیه که می خوام و از هر نظر تناسب داریم و جواب مثبت دادم و تا چند روز دیگه هم نامزد میشیم.
حالا سوال من اینه: همه دوستان و اطرافیانم به من تذکر میدن که چون ایشون خیلی به تو علاقه منده جوری رفتار کن که این عشق و علاقه اش هیچ وقت کم نشه، اون ها طبق تجربه های شخصیشون معتقدند هر چی مردها رو کمتر تحویل بگیری بیشتر دوستت خواهند داشت. و طبق این استدلال توصیه هایی به من می کنند مثلا اینکه در ابراز علاقه با سیاست باشم تا اون پرتوقع نشه!
چون ایشون همه جوره عشق و علاقه اش رو به من ثابت کرده منم دلم می خواد بی حد و حصر بهش ابراز علاقه و محبت کنم اما همه میگن این زیاد درست نیست و باید حساب شده باشه.
نظر شما چیه؟ اگه دوستان مخصوصا آقایون نظرشون رو بگن ممنون میشم.
ضمنا اگه توصیه های دیگه ای برای بهتر شروع کردن و بیشتر شدن علاقه مون بهم بدید خیلی عالی میشه.
با تشکر
یه سوال دیگه: مهریه من 800 تا سکه هست. خانواده من پیشنهاد دادن و اونها هم پذیرفتن. من کمی بابت این موضوع نگرانم، می ترسم زیاد بودن مهریه من روی رابطه مون اثر خوبی نداشته باشه یا اینکه خانواده اش برداشت خوبی نداشته باشن و در آینده اثرشو بذاره. من تمایل دارم حتی نصفش کنم اما نمی دونم عکس العمل بقیه مخصوصا خانواده ام چی خواهد بود و اینکه آیا اصلا مطرح کردنش درسته یا نگرانی من بی مورده؟؟
سلام
اگر مهریه توافق شده است ، مجددا آن را مطرح نکنید!
با همسرت رفتاری کاملا صادقانه طوری که انسان انتظار دارد با خودش رفتار شود ، داشته باشید!
خود را خدمتکار و باج بده معرفی نکنید ! با شخصیت جذاب او را شیدای خود سازید!
در حد علاقه و تحمل همسر خود،همیشه ناز کنید .
از ناز کشی همسر احساس خوبی از خود بروز دهید.
ذائقه های همسر را کشف کرده و در رفتار خود به رضایت او بیشتر از رضایت خود اهمیت دهید.
از خدای مهربان همیشه برای سعادت هم کمک بخواهید.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم