تاریخ: چهارشنبه 20 بهمن 1389 - 09:38 عنوان: با زنم چه کنم
با سلام خدمت دوستان گرامی
من یه مشکل اساسی باخانومم دارم که امید ورارم بتونید کمکم کنید .
زندگی من و خانمومم بد نیست من شاغلم درآمد درارم اما کمه ولی هیچ وقت نزاشتم خواسته هاش براورده نشه و سعی کردم در حد توانم وسایل آسایش وراحتی اونو فراهم کنم اما هر وقت جر وبحسمان میشه شروع میکنه به فحاشی و فحش های خیلی بدی مثل کو... کس....و .....میده واقعا چکار کنم دیگه نمیتونم تحمل کنم الان هم فقط بخاطر بچه ام دارم باهاش زندگی میکنم
اين جور فحش دادن ها يه عادته.احتمالا ايشون دوستايي داشتن كه اين طور فحش ميدادن والان تو زبونشون مونده.با حرفايي مثل اينكه اينها در شان خانمها نيست و ... سعي كنيد از اين كلمات متنفرشون كنيدوبعد از اون هر وقت ناخودآگاه چنين حرفهايي رو زدن با محبت بهشون گوشزد كنيد
بهترین روش مقابله با فحاشی اینکه بی اعتنا شی ونشنیده بگیری ممکنه همسرت بخاطر ناراحتی وحساسیت نشون دادنت زیاد فحاشی میکنه
با بی اعتنایی حلش کن .من که امتحان کردم جواب داده . _________________ مهم نبوده سوختنم
دور از تو پرپر زدنم
به افتخار عشق تو
میگی که بازنده منم.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم