| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
paieze
فعال قلم صنع

عضو شده در: 26 خرداد 1389
: 0 [وضعيت كاربر:آفلاین]
|
تاریخ: سهشنبه 30 آذر 1389 - 20:02 عنوان: زیر شاخه های دانشگاهی رشته ریاضی |
|
|
******************1- مهندسی برق**********************
مهندسی برق در مقطع کارشناسی به چهارگرایش مخابرات .کنترل.قدرت و الکترونیک تقسیم بندی می شود
1- گرایش مخابرات
شبکه های مخابراتی مثل سلسه ی اعصاب انسان جامعه ی جهانی رافراگرفته .تخصص در زمینه شناخت , نحوه ی عملکرد و چگونگی نگه داری و بهره برداری , تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم های مخابراتی از شناخت و اهمیت زیاد برخوردار هست .هدف اصلی رشته مخابرات انتقال اطلاعات به سه شکل صوتی,تصویری و داده(DATA ) است.
در میان تمام گرایش های برق, گرایش مخابرات بیش ترین خصلت ریاضی را دارد و تمام تئوری ها در قالب ریاضیات پیشرفته در آن مطرح می شود. دو درس "امارو احتمالات"و"الکترومغناطیس "در این گرایش از اهمیت ویژه ای برخوردارند.
2- گرایش کنترل
هدف این علم کنترل رفتار سیستم های مختلف با توجه به ورودی های داده شده است در تمامی سیستم ها,مساله ی کنترل اتوماتیک تغییر رفتارسیستم برای نزدیک کردن پاسخ خای آن به مقادیر مطلوب ,همواره موشک ,کنترل موشک,کنترل هواپیماو سفینه,کنترل ارتفاع آب وکنترل جریان و ولتاژیک سیستم و مانند اینها.
در این علم ,با روش های کنترل یک سیستم سروکار داریم, نه با خود سیستم,ضروری هست یک دانشجوی کنترل ,از پایه ی ریاضی و دانش کامپیوتر قوی برخوردار باشد.
3- گرایش قدرت
موضوع اصلی این گرایش تولید,انتقال,توزیع و تبدیل انرژی الکتریکی است.
مهندسی سیستم های قدرت و ماشین های الکتریکی , دوشاخه ی کلاسیک این گرایش هستند
که در آنها مسائلی مانند بررسی , طراحی , بهره برداری , کنترل و حفاظت سیستم های قدرت و اجزای آن مورد مطالعه قرار گرفته و اصول کاری و طراحی انواع ماشین های الکتریکی اموزش داده می شود. بررسی قواعد و قوانین حاکم برموتورهای و ژنراتورها در زمره ی مطالبی است که یک مهندس قدرت برای کار در این زمینه ها باید از آنها اطلاع کافی داشته باشد. از زظایف دیگر یک مهندس قدرت ,آشنایی با روش های توزیع و پخش جریان برق در یک کارخانه ,یک ساختمان,یک منطقه یا شهراست. از آن چه گفته شد عملی بودن و کاربردی بودن درس های مربوط به این گرایش معلوم می شود و می توان حدس زد که بازارکاروسیعی دارد .
4- گرایش الکترونیک
الکترونیک ,علم و تکنولوژی عبور ذرات بارداردر یک گاز یایک خلاء یا یک نیمه هادی است. به عبارتی ,مطالعه ی حرکت بارهای الکترونیکی و کنترل حرکت آنها را برای ایجاد اثرات مطلوب مورد نظرانجام می دهد .الکترونیک نوین, به وجودآورنده ی سیستم ها و ابزارهای پیچیده ای است که در بسیاری از موارد در زندگی روزمره و شاخه های مختلف صنعتی ,پزشکی و مهندسی مورد استفاده قرار می گیرد.
مباحث درسی در رشته الکترونیک به دو دسته ی کلی دیجیتال و آنالوگ تقسیم می شود.
در مباحث دیجیتال همهی دیتاها به صورت صفر و یک بیان می شود.که کد صفر معرف ولتاژصفر و کدیک معرف ولتاژ5+ ولت است. ولی در مباحث آنالوگ اطلاعات می توانند دانه های ولتاژی مختلفی را در برداشته باشند(محدودیتی ندارد)
مباحث دیجیتال , مهندسی برق گرایش الکترونیک را به رشته ی کامپیوتر نزدیک کرده است پرداختن به فیزیک و تکنولوژی ,ساخت نیمه هادی ها و طراحی مدارهای مجتمع میکروالکترونیک, در مقطع فوق لیسانس گرایش الکترونیک انجام می شود. ولی از آن جا که تکنولوژی و ساخت بسیار پیشرفته ای دارند که مستلزم هزینه و سرمایه گذاری زیادی است در درس ساختارو زبان ماشین, اصول ساختمان داخلی کامپیوتر و نحوه ی کار آنها و چگونگی برنامه نویسی به زبان ماشین آموزش داده می شود. اینک با تجمع آی.سی های مختلف و برنامه نویسی آنها میکروپروسسورها که قلب کامپیوتر هستند, ساخته می شود.
گرایش الکترونیک به گرایش سخت افزارنزدیک می شود و دانشجویان برق می توانند با انتخاب درس های اختیاری به مسائل الکترونیکی کامپیوتر بپردازند _________________ بگذار تا با لهجه ي بــــاران بخوانمت
همراه بادهاي پـريشان بخوانمت
http://www.qalameson.org/ftopict-12461.html |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|
| تشکرها از این تاپیک |
| l8026070(چهارشنبه 1 دی 1389 - 00:50), kebria(چهارشنبه 1 دی 1389 - 01:14), Mouda20(جمعه 22 بهمن 1389 - 19:41), paieze از این تاپیک تشکر میکنم |
Mouda20
مدير گپ

عضو شده در: 9 مهر 1389
|
تاریخ: پنجشنبه 23 دی 1389 - 00:17 عنوان: |
|
|
سلام کسی در مورد مهندسی برق قدرت سوالی داشت در خدمتیم
من خودم ترم 7مهندسی برق قدرت هستم _________________ عشقم منتظر دیدن روی ماهت هستم... |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
malang
كاربر

عضو شده در: 12 اردیبهشت 1389
|
تاریخ: دوشنبه 27 دی 1389 - 14:28 عنوان: |
|
|
سلام paieze جون
به خاطر تاپیکتون ممنون
اخه من خیلی عاشق رشته ی برقم نشد برق بخونم و مهندسی نرم افزارمی خونم از اینکه با خوندن تاپیکتون متوجه شدم کامپیوتر اینقدر به برق نزدیکه خیلی خوشحالم اخه قصد دادرم اگه یه روز از عمرمم مونده باشه برق روبخونم شاخشم احتمالآ قدرت یا الکترونیک |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
paieze
فعال قلم صنع

عضو شده در: 26 خرداد 1389
|
تاریخ: جمعه 22 بهمن 1389 - 18:23 عنوان: |
|
|