طرف صحبتم با صاحب تاپیک نیستااا! با بالاییمم!
(آره والا حیف نیست کارگری بنایی طی کشی هم پولسازه هم انرژی مغزی نمیخواد.کنکورم که نداره.راحت ت ت! چیه دکتر مهندس!!!!!!!! از مد افتاده!!!!!!!!!!!!!!)
با اینکه میگفتی تیزی!ولی نه مطلب رو دیر میگیری..شایدم خودت رو به کوچه علی چپ میزنی..به هر حال سعی نکن اینجا اخلاقای پاییزه رو به ارث ببرید..
(بدون اگه کسه دیگه ای این رفتارا رو از خودش نشون میداد بد مچالش میکردم..میدونی که میتونم!)
راستی من گوشتخوار نیستم سبزیجات مصرف میکنم و به شما هم توصیه میکنم..
همین اعتماد به نفست منو درگیر خودش کرد..(دارم میخندم)
ماماااااااان..
ببین نگار چی میگه..
جاااااان؟!غ ل ه ت میکنم؟
خوب من کاریت ندارم خودت بگو چی کارت کنم الان؟
من کم نیاوردم حوصله بحث باهات رو ندارم جدی میگم..
پس بیا مفاد صلح نامه رو امضا کن بدو برو با اثباب بازیات بازی کن!..
(دارم شدید میخندم تو هم بخند دنبال جواب نگرد)
-راستی میلتو خوندم..با اینکه کلی جواب داشتم ولی گفتم بی خیال..
همین که تیزیت یوختی به من رفته رو دوس دارم!!
راستی....
ولش کن
بای بای..برای همیشه.
محسن..زمستان ۸۹
137166 ! خانم! من و اون آقا که راهنماییهای خیلی خوبی بهت کردیم.گفتیم این راهه این چاهه! دیگه خودت تصمیم گیرنده نهایی هستی! اگه انقدم شک داریو با این همه اطلاعات نمیتونی تصمیم بگیری نه تنها در این زمینه(انتخاب رشته) بلکه در کل زندگیت در مورد انتخاب هات و اونجا که باید تصمیم گیرنده نهایی باشی(مخصوصا ازدواج) دچار مشکل خواهی شد!
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم