با سلام
چطور میشه فهمید که آقایی که به خواستگاری شما امده واقعا شما را انتخاب کرده منظوم اینه که شما را به خاطر حرف یا رفتار کس دیگری انتخاب نکرده باشد؟
از همه کاربران سایت تقادارم که همه جواب بدند.
[سوال سختي ومطرح كردين .من خودم پسر هستم وتا وقتي كه كسي را با تمام وجود دوست نداشته باشم و دختر مورد علافه من نباشه مطمنا هيچ وقت به خواستگاريش نميرم .دوست عزيز اينو بدونين كمتر پسزي هست كه بخاطر حرف يا رفتار كسي به خواستگاري بره.اگه كسي به خواستگاري شما تومده شك نكنين كه در نظر اون شما نقاط برجسته زيادي داشتين.براتون آرزوي خوشبختي دارم
خب خیلی وقت ها آدم ها بعد از ازدواج عاشق هم می شن که پایدارتره
والبته اگه پسری از کسی خوشش نیاد البته در شرایط عادی بعد از اولین جلسه دیگه پی قضیه رو نمی گیره!
salam
man ye pesaram chand bar in etefagh oftad vasam ke mail nadashtam ba kasi ke khonevade mikhastan ezdvag konam.har pesari bashe akhresh az harfash mishe fahmid az dele ya az zabon ke bastegi be tizhoshi khodeton dare
omidvaram khosh bashid
سلام در مورد اعتماد به نفس و اراده و استقل در تصمیم گیریهای مالی شغلی و تحصیلی و ارتباطیش ازش سوال کنید اگه ادمیه که نظر دیگران در تصمیم گیری هاش نقش بسیار موثر و تعیین کننده ای داره پس احتمال داره به اصرار دیگران به خواستگاری شما اومده باشه اما اگه ادم مستقلیه و فقط از دیگران مشورت میگیره و تصمیم نهایی رو خودش میگیره پس انتخاب درستیه _________________ وعشق صدای فاصله هاست...
صدای فاصله هایی که غرق ابهامند...
محل سکونت: مهم نیست کجا زندگی می کنم ! چون چگونه زندگی کردن برایم مهم تر است
: 0 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: جمعه 29 مرداد 1389 - 10:34 عنوان:
با سلام
فردي كه به خواستگاري كسي مي رود و يا دختري كه كسي به خواستگاريش مي رود ، مطمئنا هنوز طرف مقابل خود را از همه جهات نشناخته است و اين عدم شناخت منجز به برگزاري مراسم بيشتر و طي كردن دوران عميق تر كه به آن دوره نامزدي گفته مي شود ! هستند!
تبصره : شايد منظور شما كسي ايست كه شما را از قبل وافعا مي شناسد- از اقوام و آشنايان است و اكنون رخصت خواستگاري دارد!
در جواي بايد گفت : بله ! اين فرد تا حدودي خواستار ازدواج با فرد است ، اما در پي ايجاد روابط عميق تر نيز خواهد بود !
سلام mzbay عزیز
این نظر منه شاید درست ،شایدم اشتباه باشه آخه من پسر نیستم ولی تا آنجایی که از مردهایی که اطرافم هستند اینگونه هستند ،این حرفها را میزنم
اولا فکر نمیکنم پسری بدون علاقه به خواستگاری یه دختری بره حتما دختر را چندین دفعه دیده و زیر نظرش داشته،اگر هم کسی دختری را پیشنهاد بکنه اول پسر خوب او را زیر نظر میگیره از همه لحاظ می سنجد اگر ببینه فرد مورد نظرش است میرود خواستگاری
پسری هم که به زور خانواده به خواستگاری بره توی همون جلسه اول خواستگاری معلوم میشه چون حتما کاری میکنه تا خود دختر جواب رد بده تا خانواده خودش دیگر اصرار به این ازدواج نکنند به وضوح میشه فهمید پسری به اجبار آمده یا با میل شخصی خودش
در پناه ایزد منان _________________ تو ز چشم خویش پنهانی،اگر پیدا شوی
در میان جان تو گنجی نهان آید پدید
mzbay, جان
حالا ایشون به حرف یه نفر یا به خواست خودش اگر به خواستگاری شما بیاد
تهنا این مهمه که شما رو در همون روز با ملاک هاش مقایسه می کنه نه از قبل و از روی حرف دیگران
به نظر من چنین فردی اگه به خواستگاری شما از طرف خواسته یه نفر دیگه بیاد
زود درموردش قضاوت نکنید
چرا که ایشان اومده تا بیشتر با شما آشنا بشه نه ینکه همونجا عقدتون کنه
نی دونم منظورم رو فهمیدی یا... _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Man Asheghe An Goli Ke Har Dam Digary Be Booyadash Neisham
Virani Del Be Abadani Eshgh Ast
Pure Love
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم