| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
lazania
دوست دار قلم صنع

عضو شده در: 13 خرداد 1389
: 0 [وضعيت كاربر:آفلاین]
|
تاریخ: یکشنبه 27 تیر 1389 - 23:04 عنوان: شيوه مرور دروس! |
|
|
| با سلام. همون طور كه قبلا خدمتتون عرض كردم واسه امتحان وكالت ميخونم ميخواستم بدونم تو اين مدت وقتي يه كتاب رو تموم ميكنم و ميخوام برم سراغ كتاب بعدي اون قبلي رو كنار بزارم تا ماههاي اخر مرور كنم يا اينكه سراغ كتاب بعدي كه ميرم تست كتاب قبلي رو بزنم يا اينكه نكته برداريم رو مرور كنم؟؟؟مرسي از راهنمايياتون |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|
| تشکرها از این تاپیک |
| lazania از این تاپیک تشکر میکنم |
lazania
دوست دار قلم صنع

|
تاریخ: سهشنبه 29 تیر 1389 - 19:50 عنوان: |
|
|
| اقاي دكتر لطفا نظرتون رو بگيد.من دوست دارم نظر شما رو بدونم توي بعضي تاپيكام شما نظر نميديد نميدمنم مشكل از تاپيك منه كه اصلاح كنم يا بخاطر مشغله كاري شما؟؟ |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
mohsen85
دوست دار قلم صنع

عضو شده در: 30 مرداد 1389

|
تاریخ: یکشنبه 31 مرداد 1389 - 10:48 عنوان: تمرکز،فهم،حل تمرین، |
|
|
سلام
-در خوندن دروس زیاد وسواس به خرج ندید،مهم یادگیری و فهم مطلبه،نگرانه فراموشی مطلب نباشید،یا اینکه تمام کتب باید خوانده شود،من رشتم مهندسی هست و باید به دنبال اثبات باشیم و وکالت فکر کنم خوندنی باشه، مگه نه؟ متن را بخوانید،به هر شیوه که دوست دارید اون رو بفهمید،اگه تمرین یا سوالی داره حتما حتما جواب بدید،خلاصه ای هم برای خود تهیه کنید،وروزای آخر خلاصه را بخوانید و تست بزنید،الان تمرکزتون رو یادگیری و فهم مطلب باشه برای تست زنی 2-3 هفته آخر کافیه،البته نمی دونم چند تا منبع رو باید امتحان بدید.تست هم که می زنید جوابش رو کامل مطالعه کنید و نکاتش رو بفهمید.
به نتیجه اصلا فکر نکن،فقط بخوان بخوان بخوان،خوب هم بخوان!تمرین زیاد حل کن.
-موفق باشید |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
hasanr
هوادار قلم صنع

عضو شده در: 2 مرداد 1389

|
تاریخ: یکشنبه 31 مرداد 1389 - 10:52 عنوان: |
|
|
سلام
کتابهای آینن مطالعه رو بخونین _________________ بحث جامع درباره چرایی ازدواج موقت
یا الله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
lazania
دوست دار قلم صنع

|
تاریخ: یکشنبه 31 مرداد 1389 - 22:13 عنوان: |
|
|
| واقعااااااا ممنونم كه لطف ميكنيد وقت ميزاريد واقعا توي اين موقعيت نياز دارم به مشاوره سرشار از استرسم.اره دوست خوبم بيشتر خوندنيه من ميخونم دركمم خيلي خوبه منتها چون هجم كتاب زياده فراموش مشه اگه تا اخر هفته بخوام صبر كنم واسه تست زني اگه هم الان بخوام بزنم هجم مطالب رو دستم ميمونه يعني 2 هفته يا يك ماهه اخر واسه تست كافيه ؟اخه اون موقع فقط يه دور ميتونم تست بزنم و اشكالامو نميتونم مرور كنم؟؟يه مشكل ديگه هم دارم احتمالا از اول مهر ارشد قبول شم احتمالا البته بعد نميدونم چه جوري با اين پايان نامه ها و درسهاي سخت ارشد چه جوري درس خوندنمو ادامه بدم اونم توي اين رقابت به اين سختي؟مرسي از تكرار بخوان بخوان بخوان به نتيجه فكر نكن.انرزي داد.حسن اقا دوست خوبم يكي از نويسنده هاي خوبشو اگه ميتونيد واسم معرفي كنيد كممنون ميشم.بازم مرسي.ارامشتون سرشار و شاد باشيد. |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
hasanr
هوادار قلم صنع

|
تاریخ: یکشنبه 31 مرداد 1389 - 22:43 عنوان: |
|
|
سلام لینک دانلودش رو فردا میزارم _________________ بحث جامع درباره چرایی ازدواج موقت
یا الله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
mohsen85
دوست دار قلم صنع

|
تاریخ: دوشنبه 1 شهریور 1389 - 08:33 عنوان: |
|
|
سلام
درسته هدفگذاری خوبه ولی نباید الانت رو از دست بدی،شما اول مهر ارشد قبول می شی یا نمی شی،برای اون زحمتت رو کشیدی و منتظر نتیجه ای،زیاد سخت نگیر تا وقتی که کلاسا شروع بشه بازم می تونید به این ازمونتون برسید.
راهی که من پیشنهاد میدم اینه که با خوندن میگیم یه فصل کتاب نه کل کتاب،خلاصه ای هم برای خودت داشته باشی،تو تهیه خلاصه هم زیاد وسواس به خرج نده سعی کن مطلب رو حتما تو ذهنت مرور کنی و هر جا گیر کردی از همونجا نت برداری کن،بعد تعدادی تست هم خواستی بزن،ولی معمولا تست زود زدن کمکی نمی کنه چون مطلب تو ذهنت کامل هست و برای سنجش تو رو به خطا می ندازه،تست الان فقط برای اینه که ببینی تو این موضوع چه جوری سوال می دن و از کجاها،یه جورایی باید حرفه ای بخونی،شما وقتی یک فصل رو خوب خوندی و مثلا 50 صفحه رو در یک صفحه برای خودت خلاصه کردی طوری که وقتی نگاهش کردی مطالب زیادی بیاد به یادت،از هر پاراگراف دو سه کلمه نه بیشتر که بعد حوصله خوندن خلاصه رو هم نداشته باشی!حالا تستهاش رو هم که بزنی معمولا باید خوب بزنی دیگه مگه نه؟ پس زیاد نمی تونه سنجشی باشه،می تونی بعد از خوندن کامل کتاب یه روز رو بزاری فقط تستای اونو بزنی و بری سراغ کتاب بعدی،
با اظطراب و نگرانی و فکر بیخود وقتت رو هدر نده،تو تلاشت رو کامل بکن تا بعد افسوس نخوری که ای کاش بیشتر یا بهتر می خوندم در این صورته که اگر هم قبول نشدی دیگه دست تو نبوده، خدا راه بهتری رو برات خواسته در این شک نکن،البته اگه بدون فکر و خیال تلاشت رو کرده باشی.
و در آخر براي اينكه مطالبي در ذهن بماند بايد سازمان بندي شود - با مطالب قبلي پيوند زده شود - تكرار شود ـ به خود پس داده شود - خلاصه بندي و يادداشت گردد. و مجددا يادآوري گردد.
دوست داشتم بیشتر کمک کنم ولی..
نظرها ارزان ترین متاع روی زمین می باشند. آدم ها انباری از نظر هستند.
3 روز پیش با جست جوی مطلبی در گوگل به انجمن شما اومدم و به پست آقا یا خانوم لازانیا،حس کردم ایشون هم مانند گذشته من در افکاری غرق شدن،خواستم کمک ناچیزی بکنم،ولی شرمنده بیشتر از این وقت نمی کنم،انشاءالله هر چه زودتر افکاری که شما رو از هدفتون در زندگی دور میکنه خلاص بشید.امیدوارم هر چه سریعتر راهتون رو مشخص کنید و با سرعت زیاد برید جلو چون وقت زیادی به ما ندادند برای زندگی!
-موفق باشید و سربلند.
-چاکرم
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--
اي فرزند!
اگر نظاره ميکني که ما به اين مراتب عالي رسيدهايم، بدان که سالها رياضت کشيديم. مدتي وسواسي عظيم در ما پديد آمد چنان که به وضويي، چندين آفتابــه آب بريختيم. جامه ما پيراهني بود که هر وقت بدريدي، پارهاي بر آن بدوختيم تا چنان شد که آن پيراهن به وزن بيست من برآمـد. هرگز با هيچ کس خصومت نکرديم و الا به وقت ضرورت با کس سخن نگفتيم. به روز، هيچ نخورديم و جز به يک تکه نان، روزه نگشاديم و به شب و به روز، هيچ نخفتيـــــم. کار به جايي رسيد که پوست خربزهاي که ما از دست ميافکنديم، به بيست دينار ميخريدند. در همين زمان بود که ناگــهان نــوري در سينهمان پديـــد آمــد و بيشتر حجابــها برخاست و دريافتيم که راه رياضت، به بيراهه رفتن است. از آن پس جامه پشمين به در کرديــــم و گاه در روز هزار رکــعت نــماز ميخوانديم و گاه هيچ نميگزارديم و همگان ما را رد کردند تا بدانجا که همگان به قاضــــي شدند و به کافري ما گواهي دادند. هيچ کس در چشم ما خُرد نيست و هرکه قدم در طريقت نهاد, اگرچه جوان باشد, به نظـــرِ پيــران بايد نگاه کـــند, که آن چه به هفتاد سال به ما نداده?اند, روا بُوَد که به روزي بدو دهند. چون اعتقاد چنين باشد, هيچ کس, در چشم, خُرد ننمايد. بدان که ما رفتيم و چهار چيز به شما ميراث گذاشتيم: رُفت و روي, شست و شوي, جست و جوي و گــفت و گــوي. تا شـما بر اين چهـار چيز باشيد, آب جوي شما روان باشد و زراعـــــتِ دينِ شما سبز و تازه بوَد و جهدِ بسيار کنيد تا از اين چـهـار اصل چيزي از شما فوت نشود. شما درويشان بر تربت ما سمــــاع کنيد که مذهب ما مذهــب عشـق است که ما بدين راه رفتيم و همگان را بدين وصيت ميکنيم.
دل گرچه در اين باديه بسيار شتافت —– يک موي ندانست ولي موي شکافت
اندر دل من هزارخورشيــــــد بتافت —– آخــر به کمــــال ذرهاي راه نيافـــــــت
ـبرگرفته از اسرارالتوحيد في مقامات شيخابوسعيد ابوالخير
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
این مطلب آخرین بار توسط mohsen85 در دوشنبه 1 شهریور 1389 - 12:42 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است. |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
hasanr
هوادار قلم صنع

|
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
lazania
دوست دار قلم صنع

|
تاریخ: دوشنبه 1 شهریور 1389 - 22:44 عنوان: |
|
|
| سلام دوستان.مرسيييييييي از لطف همگي.محسن اقا عذر ميخوام كه گذشته رو براتون ياد اوري كردم از صميم قلب ميخوام خدا در تمام مراحل زندگي پشت وپناهتون باشه.حسن اقا خيلي لطف كردين ممنونم نميدونم واقعا چه جوري تشكر كنم فقط ميتونم بگم ئاگه خدا قبول كنه دعاتون ميكنم.ادم خيلي وقتا نياز داره بقيه كمكش كنن از تجربشون بگن.خوشحالم كه هنوزم ادماي پاك و صادق وجود داره .با ارزوي خوشبختيتون.ارامشتون سرشار.شاد باشيد. |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
lazania
دوست دار قلم صنع

|
تاریخ: دوشنبه 1 شهریور 1389 - 22:57 عنوان: |
|
|
| ميدونيد اقا محسن من دقيقا به همين خاطر ميگم تست بزنم كه سوالا دستم بياد و بدونم چه جوري بايد بخونم ولي دقيقا مشكام همينه اگه بخوام بزارم اخر هفته تست بزنم فايده نداره هجم مطالب زياده و فراموش شدني نكته دهم بر ميدارم ولي نميشه كه همون روز تست نزني بايد بزني كه دستت بياد ولي با توجه به كمي وقتم نميدونم چه كنم؟داشتم وميگفتم وكالتم مهمتره شغل ايندمه وتو رشته ما ارشد وليسانس فرق نداره اگه قبولم شدم نرم از طرفيم حوصله دوباره خوندنو خستگي دوباره درو ندارم وشهريه دانشگاهها و...روز به روز داره بيشتر و بدتر ميشه نميدونم چي ميشه تا اول مهر كه اره ولي كل رقابته به ماههاي اخره .به هر حال بازم ئمرسي راهنمايياتون كمكم كرد. |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
mohsen85
دوست دار قلم صنع

|
تاریخ: دوشنبه 1 شهریور 1389 - 23:43 عنوان: |
|
|
سلام
اینکه می خواین ارشد برین یا نه به علایق و شرایط خودتون بستگی داره،اگه ادامه تححصیل نمیدین سعی کن در کار موفق باشی،حالا امسال هم نشد سال دیگه،ارشد رو می تونی در حین کار وقتی دستت رفت تو جیبه خودت هم بخونی،
در مورد کتاباتون هم که والا اگه حجمش زیاده خودت به حجمای کمتر تقسیمش کن،راستی چندتا کتاب رو باید امتحان بدید،منابعش معلومه؟ گفتی آذر امتحان داری؟در این صورت وقت کم نداری و در کل چیزی رو اصلا حفظ نکن..راستی آزمونتون تشریحیست یا تستی؟
=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=--=-=-=-=-=-=-=-=- |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
lazania
دوست دار قلم صنع

|
تاریخ: سهشنبه 2 شهریور 1389 - 19:04 عنوان: |
|
|
| سلام دوست خوب.راستش 6 تا كتاب هست ولي ميگن يه چيزاي متفرقه بايد خونده بشه.امتحانم اول اذر ماهه و تستي.با توجه به اينكه ميگم ممكنه اول مهر برم دانشگاه ميگم وقت كم ميارم از رقابت ميمونم تو كل كشور هزارتا يا دو هزارتا يه همچين چيزي فقط وكيل ميگيرن.يه كم كار كردم تقريبا يه مقدار پول كنار گذاشتم ميترسم اگه بيشتر وارد كار شم ديگه درسمو ادامه ندم از حال و هوا بيفتم شرايط دانشگاهها سختر شه و...در كل ميگن دو روز بيشتر كلاس نداره ولي تحقيقاتش خيلي زياده بعدشم دوست داشتم تو جوونيم قبل ازدواجو ... درسمو تا جاييكه دوست داشتم كه فعلا ارشده ادامه بده.مرسي دوست عزيز بازم ئاز راهنماييتون.شاد باشيد. |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
mohsen85
دوست دار قلم صنع

|
تاریخ: چهارشنبه 3 شهریور 1389 - 13:06 عنوان: |
|
|
فعلا جواب ارشد 5 شنبه می یاد،شیرینی ما یادتون نره،نقدی هم حساب می کنیم!
هر کی گفته ارشد زیاد کار می بره خیلی بزرگش کرده بستگی به خوده دانشجو داره!
ما شیرینـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی می خوایم یالا.. |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|