تاریخ: سهشنبه 3 خرداد 1390 - 10:49 عنوان: Re: چطور از فرد موردنظر را پیدا کنم
[quote="nazanins"]سلام
من در سایت ثبت نام کردم،کد هم گرفتم،{فرم ها راپر کردم}فقط الان نمی دونم چطور باید فرد دلخواه را پیدا کرد؟که بعد کدها رو مقایسه کرد[/quote] :D
[quote="zoohre"][quote="nazanins"]سلام
من در سایت ثبت نام کردم،کد هم گرفتم،{فرم ها راپر کردم}فقط الان نمی دونم چطور باید فرد دلخواه را پیدا کرد؟که بعد کدها رو مقایسه کرد[/quote] :D[/quote]
تاریخ: جمعه 28 مرداد 1390 - 17:53 عنوان: قسمت مقايسه
سلام من مبلغ موجودي 50000ريال را در تاريخ 20/5 واريز كردم و فيش را در قسمت بانك شما ثبت كرده ام ولي وقتي به قسمت مقايسه مي روم پيغام موجودي شما كافي نمي باشد را مي دهد چه بايد بكنم ؟با تشكر _________________ آينده يعني اميد
تاریخ: جمعه 29 مهر 1390 - 16:10 عنوان: Re: چطور از فرد موردنظر را پیدا کنم
[quote="nazanins"]سلام
من در سایت ثبت نام کردم،کد هم گرفتم،{فرم ها راپر کردم}فقط الان نمی دونم چطور باید فرد دلخواه را پیدا کرد؟که بعد کدها رو مقایسه کرد[/quote][color=darkred] [/color][size=12] [/size][font=Arial] [/font]
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم