با عرض سلام و ادب
اينبار مي خواهم در مورد آخرين خواستگارم با شما مشورت كنم. او جوان باخدا و با اخلاق و سالمي است. ما از نظر تحصيلات(هر دو فوق ليسانس) ، شغل (هر دو فرهنگي) و سن (او يك سال بزرگتر است) نيز تفاهم داريم؛ اما تنها چيزي كه باعث نگراني است فاصله طبقاتي ماست.
ما ساكن جنوب غرب تهرانيم ولي آنها در شمال غرب تهران زندگي مي كنند.البته خود او نيز خانه اي در همان محل زندگيش دارد.
پدر و مادرش ديپلمه و خواهران و برادرش همه داراي تحصيلات عالي (تكميلي و بالاتر) هستند در حاليكه پدر و مادر من سواد چنداني ندارند وخواهر و برادرانم نيز تحصيلات عاليه ندارند.
آيا اين مساله مي تواند در زندگي آينده ما تاثير بگذارد؟خانواده من (مخصوصا پدرم) نگرانند كه مبادا فردا به خاطر مسائل مادي و زرق و برق دنيا كوچكترين رنجشي از جانب آنان به من برسد و به همين خاطر از ته دل راضي نيست و مي گويد كبوتر با كبوتر باز با باز...
اما مادرم مي گويد چون خود آنها انسانهاي متدين و فرهنگي و فهميده اي هستند يقينا نگاهشان به زندگي فراتر از اين حرفهاست يعني شخصيت و شعور انسانها برايشان مهم است نه وضع مالي و مدرك و موقعيت اجتماعي نزديكان دختر....
به هر حال اين مساله باعث استرس و نگراني در خانواده ما شده و نميتوان آن را پنهان كرد يا ناديده گرفت.راستش خود من هم هدفم از ازدواج "رسيدن به آرامش" است اما اگر اين مساله مهم شود و باعث رنجش و ناراحتي در آينده گردد و مانع رسيدن به آرامش حقيقي ؛ حاضر نيستم تن به اين ازدواج دهم هرچند كه در نظر خيلي ها هم ضرر كرده باشم!!
خواهش ميكنم در اين مورد نيز راهنمايي بفرماييد.
باكمال تشكر.
سلام motahhar
اينكه فاصله طبقاتي مهمه شكي نيست اما اينو بايد بدونين ماديات براي خانواده هائي مهمه كه از نظر درك وشعور اجتماعي تو طبقاتاجتماعي پائيني قرار دارن اينطور كه شما مي گين خانواده خواستگارتون فهم وشعور بالايي دارن وديندار هستن ,مطمئن باشين براي افراد ديندارچيزي كه خيلي مهمه ديانت ونجابته نه پول وتحصيلات.در ضمن اينو هم شما بعنوان يه تحصيلكرده بهتر از من مي دونيد كه تحصيلات بالا معياري براي اندازه گيري شخصيت نيست.اما به نظر من آقا ئي كه به خواستگاري شما اومده همه اينارو در نظر گرفته .براي اينكه خيالتون راحت بشه بهتر با خودش در رابطه بااين موضوع خيلي راحت صحبت كنيد.
اميدوارم كه بهترين تصميم وبگيريد.آرزوي خوشبختي براتون دارم
دوست دارم نظره شما رو در رابطه با تاپيك خودم باموضوع "خواهش ميكنم بخونيدوراهنمائي كنيد .دوستان خواهش ميكنم"بدونم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم