ای داد بیداد
عجب بدبختی گرفته ما ایرونی ها رو،
قدیما دختر ها واسه خودشون ارزش داشتند
ولی نمیدونم تو این برهه از زمان چه بلایی سر ایران اومده؟
ولی به نظر من مسائل اعتقادی رو بیخیال و اگر خواستگار خوبی اومد سراغت حتمن جواب مثبت بده،حالا اگر هم بی اعتقاد بود بیخیال شو،چون باید به فکر فردا باشی
چون شما که ادعا میکنید با اعتقاد هستین در اون صورت او را هم با اعتقاد خواهید کرد
ایشالله به زودی ازدواج میکنید با یه پسر مورد علاقه
راستی اگه ازدواج کردین شیرینی ما یادتون نره؟
من براتون از ته دل آرزوی خوشبختی میکنم نه تنها شما بلکه همه جوانهای ایرانی و همه انسانهای کره زمین
سلام
با آدمهای مناسب آمدو شد خانوادگی بر قرار کنید و در آن محافل خانوادگی از ویژگی های خوب شخصتی خود آوازه بساز و این آوازه ها بسرعت نقل و قول می شود و در این نقل قولها چون زنگ بیدار باشی برای پسرای دم بخت می باشد.
در ضمن این دعای شیخ بهایی را پیشنهاد می کنم تجربه کنید
بعد از نماز صبح اول وقت: 7 بار استغفرالله بگو بعد 10 بار صلوات بفرست و هر بار یک انگشت دستت را ببند سپس 10 بار آیة الکرسی را بخوان و باز انگشتهای دستت را هر بار ببند و بعدش 10 بار سوره انشراح را بخوان و مانند صلوات و آیة الکرسی انگشت های دستت را برای هر بار ببند در ادامه بسجده برو و از خدا بخواه تا همسر خوب و شایسته روزی شما کند این عمل را سه بار در سه صبح متوالی تکرار کن تا انشالله همسر مطلوب به خواستگاری شمابیاید.
harfhay shoma fekrb har ansani ra
mashghol mikone .khayliha fakr ta amaleshon ba ham motezad hast .vaghti ke goftam ba ateghad hastam an shakhs aghab keshid bishtar khanomha khodeshon ra mazhabi neshon midan vali dar amal va ba harkateshon be mardha migan ke aslan din nabayad to zendegi anha jary bashe shayad ma mardom in zamaneh ra nemishnasim agar moshaver khobi soragh dary lotfan be man moarefi kon chon man ham moshkle to ra daram
این مطلب آخرین بار توسط ali456 در شنبه 8 خرداد 1389 - 07:22 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
سلام azin, عزيز
چرا اينجا درخواستتون رو مطرح كرديد؟
مشكل ثبت نام و تكميل پروفايل كاملا حل شده كه توضيحاتش تو بخش ازدواج الكتروسنتي در بخش راهنماي سايت يكي از بخش هاي مشاوره، كامل بيان شده.
در هر صورت اگر باز هم مشكلي داشتين در بخش زير مطرح نماييد:
http://www.qalameson.org/forum-26.html
يا علي
سلام
بهتر نیست تو همین سایت قسمت ازدواج ثبت نام کنی شاید اینجوری بتونی شخص مورد نظر خودتو پیدا کنی
انشالا شوهر خوبی نصیبت بشه که همه انگشت به دهن بمونن
سلام من نمیدونم سقف اعتقادی شما چقدر هست ولی به قول یکی از دوستان که جواب داده بود منهم میگم شما یه تناسب اعتقادی رو مدنظر بگیرید و طرف مقابل و بپسندید همین که به مسائل واجبش عمل کنه کافیه مستحباشم شما خودتون تو زندگی یاد بدید بهش
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم