سلام من 1سال هست که با نامزدم صیغه محرمیت خوندم ولی در این مدت مادرم اجازه نمی ده من به دیدن خانواده شوهرم بروم آخه آنها شمال زندگی میکنند مادرم میترسه خانواده شوهرم برام حرف در بیارن و این موضوع داره زندگی منو بهم میریزه چون هم همسرم و هم خانوادش از این موضوع خیلی ناراحت هستند حتی پدر شوهرم از مادرم هم اجازه گرفت ولی مادر و برادرم گفتن نه .مادر و برادرم فکر میکنند من چیزی نمیفهمم در صورتی که نمی خوان قبول کنند که من 24 سالمه و دارم یک زندگی تشکیل میدم شما بگید با مادر و برادرم چکار کنم خیلی خودخواه و خود رای هستند و فقط فکر میکنند خودشان درست میگن.
romance و tayebeh281361 عزيز
سلام
با نظرتون موافقم .
romance عزيز خيلي خوب به سوالا جواب ميدي ايول خانمي :wink:
به نظر من هم بهتره هر چه زودتر عقد دائم بكنيد بعد هر جايي كه دوست داريد با هم بريد .
مطمئن باش اينطوري بهتره و به نفعته .
در ضمن مامانا هيچوقت بد فرزنداشون رو نميخوان. حتماً صلاحت همينه عزيزم.
خوشبخت باشي .
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم