سلام بچه ها...
من بعد از 9 سال ترک تحصیل کنکور شرکت کردم.دیپلم ریاضی داشتم ولی واسه پیش تغییر رشته دادم به تجربی...
واسه کنکور میانگین روزی 10 ساعت درس خوندم با اینکه تو کنکورای آزمایشی جزو نفرات اول بودم ومشاورمم پیش بینی میکرد که واسه پزشکی رتبه میارم متاسفانه با توجه به مشکلی که شب کنکور برام پیش اومد نتونستم رتبه ی خوبی بیارم.الان که دارم اینارو میگم بغض گلومو گرفته خیییییییییییییییییییلی درس خوندم...واااای خدا جونم خیییییییییلی خوندم...
هیییییی بگذریم حتما" حکمتی بوده...
خلاصه با توجه به آسیب روحی که دیده بودم تصمیم بر این شد که تو رشته ی صنایع غذایی ثبت نام کنم و راهیه دانشگاه بشم و دیگه پشت کنکور نمونم. الان ترم 2 صنایع غذایی هستم. رشته ی خوبیه میتونم باهاش کنار بیام...
میخوام بدونم واسه فوقم تو همین رشته ادامه تحصیل بدم خوبه یا اینکه تغییر رشته بدم؟
و اگه بخوام واسه فوقم یه دانشگاه خوب با یه رتبه ی خوب قبول بشم از حالا تو فکرش باشم خوبه (درس بخونم) یا زوده؟
پیشاپیش خیلی ممنون از همه....
narine, سلام من یه معلم دارم که واسه فوق روزی 18 ساعت میخوند ولی نزدیکای امتحان آرترز گردن گرفت دکتر هم بهش یک سال استراحت مطلق داد فک کن یک سال نتونست سرشو تکون بده فقط بخاطر زیاد درس خوندن ولی الان میگه اصلا پشیمون نیستم میخوام برم خارج از کشور درس بخونم _________________ اي زينب ....نگو كه در كربلا چه گذشت ....بگو كه ما چه كنيم؟؟؟
zengi جون سلام عزیزم...
واقعا" خیلی درس میخونده.دمش گرم...
راستش خودمم واسه کنکورم روزای آخر کارم به دکتر و بیمارستان میکشید هر چند روز یه بار یه سرم میزدم...
واقعا" حیف شد...
اونوقت کنکورش چی شد نتونست بره کنکور بده؟
الان داره خارج از کشور درس میخونه؟
سلام عسیسم نه دیگه کنکور نداد سال دیگه میخواد بره خارج درس بخونه ولی با این همه میگه اصلا پشیمون نیستم ((من بجاش بودم خودکشی میکردم)) _________________ اي زينب ....نگو كه در كربلا چه گذشت ....بگو كه ما چه كنيم؟؟؟
سلام عسیسم نه دیگه کنکور نداد سال دیگه میخواد بره خارج درس بخونه ولی با این همه میگه اصلا پشیمون نیستم ((من بجاش بودم خودکشی میکردم))
سلام خانوم خوشگله...
ماشاالله به این همه اعتماد به نفس خانوم معلم...
تو هم مطمئنم خودکشی نمیکردی!!!
الان داری اینجوری میگی ما آدما با همه چی کنار میایم...
مشاور تحصیلی چرا اینجوریه ؟
هیچکس جواب نمیده.انگار زلزله ی سونامی اینجا هم اومده...!!!
راستی یه تاپیک زده بودی دیشب رفتم خوندم واست جوابم گذاشتم ولی امروز صبح هر چی گشتم پیداش نکردم.کجا بود؟
میگم نکنه جن برد اتش!!!
بچه های سایت بیشتر دوس دارن برن گپ دوستانه واسه همین مشاوره تحصیلی ایقد سوتو کوره......
تو هم اگه مشاوره میخوای بهتره از خود آقای دکتر بخوای....... _________________ اي زينب ....نگو كه در كربلا چه گذشت ....بگو كه ما چه كنيم؟؟؟
خوب با توجه به صحبتها یکه کردین دیگه وقتی برای تلف کردن ندارین همین رشتتونو بخونین انشالله توش موفق میشین از این شاخه به اون شاخه نپرین تو همین شاخه تلاش کنین
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم