سلام اساتید من برا تغیر رشته نظر میخوام کارم در امور فنی و فعالیت در امور برق و آنت و ... داره جور میشه میتونم برای رشتم رشته سخت افزار رو بخونم که به کارم هم بیاد نظرتون چیه سخته ؟
میشه بشه؟
ممنون میشم کمکم کنید سخت افزار کامپیوتر _________________ شاید روزی مشکل همه حل بشه
برای منم دعا کنید ممنون میشم
www.sosan4.blogfa.com
خوب دوست دارم همه بچه های سایت به آرزوهای خوبشون برسن
اینجا همه هستن تا برای بهتر شدن هم به همدیگه کمک کنیم
شما چون خودتون دوست دارید ادامه بدید شــــــک نکنید که میتونید
هنوز هم دیر نشده منم فقط دوجلسه کلاس رفتم
بعضی از بچه های کلاس هم تازه اومدن ثبت نام کردن
شما هم فرض کنید یکی از اونهایید
بشینیدو حسابی بخونید
کتابهاتون همیشه همراهتون باشه و تا فرصتی بدست آوردید فقط بخونید به امید قبولی
از خدا بخواید که کمکتون کنه و مطمئن باشید که کمکتون خواهد کرد و یه دانشگاه خوب قبول میشید انشالا
تا دیر نشده شروع کنید
امروز و فردا کردن فقط آدم رو از پیشرفت دور میکنه و از زندگی عقب میندازه
سلام من بخاطر مشکلات خودم و همسرم و .... نتونستم این ترم رو برم خدا بخواد ترم بعد میرم دانشگاه
از شما هم ممنونم
با داستان سه وزیر در وبلاگم به روزم نظر یادتون نره ها ....؟ _________________ شاید روزی مشکل همه حل بشه
برای منم دعا کنید ممنون میشم
www.sosan4.blogfa.com
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم