تاریخ: دوشنبه 5 اسفند 1387 - 10:57 عنوان: مي خواهم ازدواج كنم ولي مورد مناس
با وجود اينكه سن و سالي از من گذشته و سخت پيگير مسأله ي ازدواج هستم . ولي با شرايطي كه دارم هنوز مورد مناسبي پيدا نكرده ام . شما چه نظري داريد .من چه كنم؟
سلام يه شما جوان با نشاط . اميدوارم در بيكران عشق با همسر دلخواهت اوج بگيري . نرم افزار ازدواج الكتروسنتي، گوشه ي سمت راست سايت ، بهترين راه حل ماست. در اين روش ازدواج ،همسري با بالاترين درصد تفاهم پيدا مي كني.
البته بعد از پایان دوره آزمایشی نرم افزار ازدواج الکتروسنتی کمک خوبی خواهد بود انشا الله
قبل از آن می توانید با استفاده از موضوعات نرم افزار ازدواج الکتروسنتی ویژگیهای همسر مورد علاقه خود را در 20 محور بنویسید و افراد آگاه و عاقل آشنا و فامیل خود داده از آنان کمک بگیرید
یه سوال دارم در مورد نرم افزارتون من مشخصاتو زدم و ارسال شد مرحله بعد به چه نحویست میشه در مورد مراحلش مختصر توضیح بدین با تشکر فراوان _________________
با سلام
پاسخ هاي جديد اين عنوان رو تازه ديدم!
در مورد ازدواج الكتروسنتي بايد گفت اين نرم افزار 2 مرحله مجزي دارد.
در مرحله اول شما مشخصات خود را پر كرده و با جستجو در بخش پيشنهاد ما به مقايسه و در نهايت ايجاد خواستگاري مي پردازيد. البته ممكن است در اين مدت از شما هم خواستگاري شود.
در نهايت اگر جواب خواستگاري مثبت باشد با انتخاب مركز مورد نظر (براي ارتباط) وارد مرحله دوم مي شويد.
در اين مرحله شما بايد با مركز هماهنگي تماس گرفته و بعد از طي مراحل فيزيكي و تماس مركز هماهنگي با دو طرف وارد بخش سنتي يا همان خواستگاري سنتي مي شويد و ادامه آن كه كاملا واضح است ...
اين نرم افزار فقط در مرحله شناسايي و يافتن بهترين ها براي خود كمك مي كند و نه در ارتباط و يا چيز ديگر ...
شما مي توانيد راهنماي نرم افزار رو هم دانلود نماييد:
http://www.qalameson.org/modules/Help/data/EWed-b.pdf
در مورد آزمايشي بودن نرم افزار هم چون هنوز مراكز اصلي جهت ارتباط ايجاد نشده نرم افزار در حال حاضر فقط براي شناسايي محور هاي ازدواج مي باشد.
البته با هماهنگي هاي انجام شده با سازمان ملي جوانان قرار است با همكاري ايشان در سايت : zowj.ir اين نرم افزار با پشتيباني كامل جهت استفاده همه عزيزان راه اندازي گردد.
يا علي
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم