تاریخ: یکشنبه 29 فروردین 1389 - 14:13 عنوان: برداشت و تعريف شما از رابطه جنسي
سلام دوستان عزيز
من دنبال يه سوالايي هستم كه تو ذهنم هست
اينجا هم متاهل داريم هم مجرد
ميخام بدونم نظر شما در مورد رابطه جنسي چيه؟
با چه ديدي بهش نگاه ميككنيد؟
چه جايگاهي براي شما داره؟
لطفا هر كس نظر شخصي خودش رو بگه
با تشكر از كساني كه اين مطلب رو ميخونند و نظر ميدند
یه نیازه مانند گرسنگی وتشنگی ولی قابل کنترل وآرامشدهنده در ضمن درکتابی خواندم که یکی از راههای درمان سردرده چون تمام عضلات را شل میکند ودرنهایت انقباضی که نتیجه درد به وجود امده را باز میکند
رابطه جنسی تمام انسانها به آن نیاز دارند اماباید تعادل باشه نه افراط تفریط که موجب پیا ده شدن از خط انسانیت میشویم وانحلال خودمون را در پی داره وباید اراده باشدتابتوانیم در مقابل خواستهای نامعقولمون ایستادگی کنیم که اگر نکینم چه فرقی باحیوان خواهیم داشت وسنگ روی سنگ بند نمیشود واراده چیزیست که همه ماداریم وباید استفاده کنیم(داغ بلندان طلب ای هوشمند تاشوی ازداغ بلندان بلند)
سلام عزیز از نظر داداشت یه رابطه جنسی زمانی قشنگ و مفیده که کنترل شده و در جوار کسی که می دونی دست داره می تونه قوت قلب و هدف تو زندگیت بده هرکسی هم میگه میشه کنترلش کرد اون مریض باید بره دکتر نمیشه باید راه تخلیه اونو پیدا کنی با ازدواج
[من دو سالي هست كه ازدواج كردم
نظر شوهرمو نميدونم .ولي براي من خيلي مهم و خاصه .مهمترين دليلش هم اينه كه يه رابطه بين يه زوجه كه خيلي بهم نزديكن
با تمام علاقه و وابستگي كه بين ما و مامان بابامون هست .اين رابطه فقط مختص يه جفته و براي من بيشتر از هر چيزي نماد عشق و علاقه است. زنها نميتونن با كسي رابطه داشته باشن كه بهش علاقه ندارن من از اين ديد بهش نگاه ميكنم كه ادم توش حس ميكنه يكي دوسش داره يه عشق داره و بهش ارامش و امنيت ميده اخرين مرحله و اوجش هم جاييه كه دو نفر ارگاسم ميشن كه البته خيلي كوتاهه و چيزي كه بيشتر اهميت داره و پايدار تره رابطه عاطفيكه بين دو نفر شكل ميگيره و معاشقه ايه كه به اين ختم ميشه و گاهي هم ممكنه ختم نشه.شايد من اشتباه ميكنم از نظر علمي نميدونم اين درست هست يا نه ولي من زماني كه رابطه عاطفي و جنسيه خوبي با همسرم دارم سر كار پر انرژي و سرحالم كمتر اشتباه ميكنم و تو خونه هم واقعا ظرفيتم بيشتره ديرتر ناراحت ميشم يا حساسيتم نسبت به مسايل و مشكلات كمتر ميشه حس ميكنم دوستم داره و اين از همه چي مهمتره ولي وقتي اين حسم كم ميشه كلا همه چي به نظرم بد مياد وقتي حس ميكنم دوست داشتني نيستم يا حداقل اون اين حسو نداره ديگه انگيزه اي ندارم و جنبه بد مسايل به چشمم مياد اينكه چقدر كار ميكنم ميرسم خونه همه استراحت ميكنن ولي من شيفت دومم تازه شروع شده و...... ولي وقتايي كه حس ميكنم عاشق منه فك ميكنم اين كارا رو به خاطر كسي انجام ميدم كه خيلي دوسش دارم و برام ارزش داره و اصلا خستگي رو حس نميكنم. من فقط تو اغوش اون احساس امنيت و ارامش ميكنم. [/align][/font]
مهسا جان
سلام عزيزم
از بيان احساست خيلي خوشم اومد
هركس يه نظري داره و به يه شكلي به سكس نگاه ميكنه
سكس از نظر من مقدسه و تو زندگي زنا شويي به حدي تاثير داره كه ميتون يه زندگي رو بپاشونه يا يه دليلي باشه براي ادامه زنئگي و ثبات زندگي
من نظرم اينه كه سكس مميتونه زن و مرد رو به هم نزديك كنه و عاشق هم بشن و هم ميتونه دور كنه و كينه و نفرت رو در بينشون به وجود بياره
بنظر من سكس رو بايد از تمام مسايل زندگي جدا كرد و توي مسايل روز مره دخالتش نداد
يه جايي شنيدم تمام مشكلات زناشويي بايد تا دم در اتاق خواب باشه و به داخل رختخواب راه پيدا نكنه
من نميدونم مردا چطور فكر ميكنن و لي بيشتر خانمها وقتي رابطه جنسي خوبي دارن كه رابطه عاطفي خوبي داشته باشن وقتي شما يه مشاجره داشتي يا به دليلي خسته ناراحت يا عصبي هستي ميتوني سكس خوبي داشته باشي؟ من فك كنم يه نوع رابطه خاص كه همه تعريفش تو سكس خلاصه ميشه به مسائل روزمره ربطي نداره . ولي وقتي با كسي زندگي ميكني همه چي تو رابطه جنسي و عاطفي با هم پيوند ميخوره سرحال نبودن يكي خسته بودن يكي و يا برعكسش تو رابطه موثره
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم