سلام
لیسانس مدیریت دولتی دارم ولی این رشته مورد علاقم نبود دوست داشتم روانشناسی میخوندم حالا که درسم تموم شده میخوام روانشناسی بخونم فقط نمیدونم از لیسانسم استفاده کنم و تو کنکور ارشد روانشناسی شرکت کنم یا اینکه کنکور کارشناسی که شرکت کردمو اگه قبول شدم برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :roll: :roll: :roll: :roll:
من خودم روانشناسی خوندم رشته حقوقم دوس دارم برا همین میخوام دباره کنکور شرکت کنم برا حقوق به نظر من اگه میخوای علمی بخونی از پایه با رشته رواشناسی اشنا بشی یه جورای تو خودشناسی انسان شناسی به خودت کمک کنی دوباره کنکور بده روانشاسی بخون چون یه حس قشنگی بهت دس میده.هم زمان هم میتونی ارشد رواشناسی بخونی هم برا کارشناسیش بخونی
آره الان که فکر میکنم ترجیح میدم از پایه شروع کنم که برم تو عمق مبحث روانشناسی
یعنی چه جوری میشه همزمان هم کارشناسی بخونم هم ارشد؟ تو چه دانشگاههایی؟ :roll:
خوب کنکور کارشناسی وکارشناسی ارشد میدین هر درو قبول شدین میرین ثبت نام میکنین همینو اینو میخونین هم اونو بستگی به قبول شدنت داره عزیزم دوست من لیسانس زیان داشت الان داره لیسانس حقوق وفوق لیسانس حقوق هم زمان میخونه جیگری
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم