تاریخ: سهشنبه 13 اردیبهشت 1390 - 07:59 عنوان: دوران نامزدی بدون عقد
با سلام،میخواستم بدونم در دوران نامزدی بدون عقد در مورد چه مسایلی میتوان با هم صحبت کرد من و نامزدم هر دو امکان چت برای ما وجود دارد ولی نمیدونیم در مرد چه مسایلی صحبت کنیم تا هم بیشتر با روحیات هم اشنا شویم هم تا حدودی صمیمیت بیشتر شود،ممنون میشوم اگه من و راهنمایی کنید.
تاریخ: سهشنبه 13 اردیبهشت 1390 - 08:34 عنوان: Re: دوران نامزدی بدون عقد
nazgoli نوشته است:
با سلام،میخواستم بدونم در دوران نامزدی بدون عقد در مورد چه مسایلی میتوان با هم صحبت کرد من و نامزدم هر دو امکان چت برای ما وجود دارد ولی نمیدونیم در مرد چه مسایلی صحبت کنیم تا هم بیشتر با روحیات هم اشنا شویم هم تا حدودی صمیمیت بیشتر شود،ممنون میشوم اگه من و راهنمایی کنید.
سلام
تا زمانی که نامحرم هستید دنبال صمیمیت نباشید، دنبال شناخت باشید. شناخت هم شاید خیلی با چت کردن به دست نیاد. به نظرم بهتره چند جلسه حضوری تحت نظارت خانواده ها با هم صحبت کنید.
در مورد سوالات جلسه خواستگاری کتابهای زیادی هست و توی سایتای مختلف هم در این مورد مطالب خوبی نوشته شده که مسلما این همه سوالاتو نمیشه تو دو سه جلسه رسمی خواستگاری پرسید... بهتره چند جلسه ای رو با نظارت و حضور یکی دو نفر از اعضای خانواده با یکدیگر در این مورد صحبت کنین که این صحبتها بسیار موثر و نتیجه بخشه... خود من توی همین جلسات با خواستگار اخیرم به نقطه اشتراکات و تفاوتهامون پی بردم ... تاکید دارم بیرون از منزل این جلسات باشه چون میتونی طرز برخورد اجتماعی ایشون رو ببینی همینطور طرز لباس پوشیدن و نگاهها که برای ما خانوما خیلی مهمه ... البته خانومی یه توصیه خواهرانه واست دارم توی این رفت و آمدا به شناخت خوبی میرسی اما سعی کن فهمیدن این نقطه اشتراکات باعث نشه بهشون وابسته بشی خود من متاسفانه وابستگی شدیدی پیدا کردم و خیلی عذاب کشیدم تا بتونم فراموش کنم البته هنوز فراموشش نکردما اما خوب در کل میگم به قول حاج آقا دهنوی تا وقتی سر سفره عقد ننشستی و بله نگفتی رو هیچی تاکید میکنم رو هیچچچچچی حساب نکن ... راستی در مورد مهریه هم به صورت جدی صحبت کنین تا خدای نکرده اتفاقی که واسه من افتاد واسه تو نیفته.
nazgoli, سلام
با نظرات دوستان موافقم، به هیچ وجه اجازه ندید وابستگی بوجود بیاد و حتی صمیمیتی هم درکار نباشه...........دقیقا مثل یه نامحرم باهاشون رفتار کنید........ مثل برخورد با بقیه نامحرم ها............فقط به شناخت برسید...
چون واقعا هیچ کس جز خدا نمیدونه چی در انتظاره......... وصل یا فصل...... به همین سادگی
یا حق _________________ تن آدمی شریف است به جان آدمیت* نه همین لباس زیباست نشان آدمیت...
آرزوی موفقیت و شادکامی
nazgoli, سلام
در این خصوص توی نت سرچ بزنید
خیلی خیلی چیز زیادی میتونید پیدا کنید
مبارک باشه و موفق باشید
یاحق _________________ ما و لیلی همسفر بودیم اندر راه عشق - او به منزلها رسید و ما هنوز آواره ایم
....
اگه آواره ای یه سر بزن
[b]ببخشید ولی آقای دکتر چرا اینطوری جواب میدید؟؟؟؟ عاقلانه تصمیم بگیرید!!
یارو خودش نمی دونه باید عاقلانه تصمیم بگیره؟ آخه این چه جواباییه؟ هیچی دست آدمو نمی گیره که! خواهشا راه حل های کاربردی با لحنی رساتر و احیانا اگه خسته نمی شید با توضیحات بیشتر باشه . ممنون.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم