يا ستارالعيوب- يا سريع الرضا
من الان ساعت 9:10 صبح روز دوشنبه 30/1/89 اين مطلب را خوندم واقعا 4 ستنو بدنم لرزيد و هنوز هم تو شك هستم و براي يك لحظه از اينكه انسان هستم از خودم حالم بهم خورد شايد اگر حيوان بودم راحت تر مي شد با اين مسئله كنار آمد. تنها چيزي كه من را كمي آرام كرد صحبت آقاي لاجوردي بود كه گفتند ما معصوم نيستيم و فقط براي يك ثانيه مي توان خود را جاي آن خانم گذاشت من فقط يك چيز مي خام از شما بپرسم و آن اينه كه آيا آدم با هركي رابطه اش خوب نيست بايد رابطه جنسي برقرار كنه اينطوري كه سنگ رو سنگ بند نمي شه اين چه فكر بچه گانه و احمقانه اي است كه شما با اين سن و سالتون كرديد البته هر بچه كم سن و سالي هم اين مطلب را بخونه متوجه مي شه كه اين صحبت شما يك توجيه و بهونه است چون اگر اين رو نگي چي بگي؟ كاملا مشخص هست كه مشكل از شما است و من دلم براي آن پسرجوان و آن پدر پير مي سوزه كه هر جفتشون توي دام شما افتادند شما از لحاظ جنسي hyperهستي كه تونستي در يك برهه زماني با دو نفر (واي خداي من آن هم پدر و پسر) رابطه برقرار كني آن پس بدبخت كه 21 سالشه وقتي رابطه جنسي را با شما تجربه كرده فقط بهش يك احساس لذت داده كه با اين سن و سال كم و بي تجربگي دوست داره دوباره تكرار بشه و هيچ چيز از زندگي زناشويي و مشترك نمي دونه و اين پيشنهاد ازدواج از روي شهوت و غريزه است نه از روي عشق به نظر من از هر دوشون جدا شو و برو يه گوشه دنيا گم و گور شو و از خدا فقط طلب مغفرت كن البته اگر خدا و پيغمبر برات مهم هست.
سلام
منهم نمیتونم تجسم کنم . قبلا یکی را دیدم که خانم خودش را در اختیار دیگران میگذاشت ولی اون معتاد به مواد مخدر شیمیایی بود . و اصلا تو این دنیا نبود
و زنش هم خودش میخواست . و همه میگفتن که مشکل از زنه هست و زنش
هم میگفت که لذت بیشتری داره وقتی که شوهرش هم باشه . بعضی از ادمها
مثل حیوان فکر میکنن و فقط به یه لحظه لذت فکر میکنن.کاش این جور افرادی تو جامعه ایران نبودن تا هم خودشون راحت باشن و هم افکار بقیه مردم را هم خراب نکنن .
سلام.من سعی کردم رابطه با پسر شوهرم کم کنم و به 2 روز یک بار برسونم.ولی خیلی فشار روی من است همین طور به من میگه با هم فرار کنیم و ...
لطفا عوض کنایه زدن به من بگویید چه طوری رابطه جنسی و عشقی با پسر شوهرم را تمام کنم.حرف ترک آنها هم نزنید من هر دو را خیلی دوست دارم.
یک نصیحت به شما میکنم.میدونم از اون چیزی که میگم کثیف تر هستم ولی این را گوش زد خودتون کنید.شاید من روزی 10 بار طوری که دیگران نفهمنند گریه میکنم.هر روز به این فکرم که یک بلایی سر خودم بیارم.هر روز خودم را لعنت میکنم که ای کاش با شوهرم ازدواج نکرده بودم.من تا حالا مسجد نرفته بودم ولی تو این ماه 3 بار مسجد رفتم و نماز خوندم.به همه شما دخترا توصیه میکنم فقط بعد از ازدواج رابطه جنسی داشته باشید یکی از دلایلی که من این طور شدم رابطه جنسی قبل از ازدواج بود.هوای شوهرتان هم داشته باشید هر طوری هم هست داشته باشید تا به جایی که من رسیده ام نرسید.
پناه بیار به اسلام.پسرت را زن بده.تو که هر روز گریه میکنی و میخواهی بلا سر خودت بیاری عوض مردن جدایی طلاق جدایی را انتخاب کن.پیش یه مشاور هم برو _________________ بر محمد و آل محمد صلوات
www.salavati.iranblog.com
سلام
بهنظر من 6483رویایی فکر میکنه و در عمل یه کم غیرممکنه برای هر زنی. من که فکر
میکنم که این حرفها ی شما بیشترش غیر واقعی است و تخیلی فکر میکنی. البته بعضی از کم سن و سالها فقط فکر میکنن که هرچه بیشتر خلاف خودشون را بزرگتر نشون بدن بیشتر روشون حساب میکنن. تمام حرفهای شما ضد و نقیض و خیالی هست
بهتره که یه کم با خودتون صادق باشین
خانم عزیز شما گریه می کنید برای خودتون چون سخته که از لذت با یه پسر جوان دست بکشید شما بیمارید اینو از حرص نمی گم باور کنید شما بیمارید کنترل ندارید بهترین را جدایی از همسرتونه شما حتی اگه اون پسرو زن هم بدید بازم این کارو می کنید هر روز که میگذره دارید نابود تر میشید حقیقت اینه شما زندگی این دنیا رو نابود کردید برید یک گوشه از دنیا یا بکارتون ادامه بدید بدون اینکه تعهد به کسی داشته باشید یا استغفار کنید ولی راه بهتری من میشناسم خودتونو به یه روان پزشک معرفی کنید شمارو بستری کنه با روش های خودش شمارا کمک میکنه ولی حتما" جدا شید اگر نمی خواید قبول کنید لطفا" دیگه درخواست کمک نکنید .
شما كه قبل از ازدواج رابطه داشتي و از خدا نخواستي كمكت كنه كه شهوتت را كنترل كني پس حالا از چي ناراحت هستي؟ ديگه چه فرقي مي كنه قبل يا بعد از ازدواج، با پدر يا با پسر ، رابطه ، رابطه است ديگه. اينطور كه من فهميدم تو برات رابطه برقرار كردن از همه چيز مهم تر هست الان هم ناراحت اين نيستي كه چرا اين مشكل پيش اومده به نظر من نگران اين هستي كه چطوري جفتشون را براي خودت نگه داري چون حتي حاضر نيستي طلاق بگيري و از زندگي آن بيچاره ها بري بيرون. در ضمن تو ميدوني با اينكارت نه تنها زندگي خودت و آن پدر و مخصوصا پسر جون را داغون كردي بلكه يك جامعه رو به گند كشيدي مي دوني چرا؟ چون آن آقا پسر وقتي يه كم سنش بالاتر رفت و عقلش رسيد از از مادر بودن و زن بودن يك تصوير زشت توي ذهنش هست تصوير يك زن خائن به پدرش و اين كار تو براش مثل يك تجاوز و سوء استفاده جنسي تلقي ميشه و كم كم احساس تنفر از زنها در وجودش ريشه مي كنه و ديگه نه تنها ازدواج نمي كنه بلكه دنبال انتقام گرفتن از زنها مي ره و آن مقع هست كه مثل يك ديوانه ي رواني جنون زده ، افسار گسيخته تو جامعه رفتار مي كنه و ديگه هيچ زن و دختر پاكدامني از دست او در امان نيست مگر اينكه خدا بهش نظري كنه و تحت درمان قرار بگيره تو روح و روان او را به لجن كشيدي خدا به دادت برسه كه تا ابد الدهر عواقب كارت گريبانگيرت هست
خدايا مارا از شر مردان و زنام مريض دل در امان بدار
يا رب ارحم عبدك الضعيف و الذليل و الحقير و المسكين و المستكين
خدايا به ضعف ما رحم كن
الهي آمين
سلام ميخواستم بگم اینها همش وسوسه های شیطانی است که سراغ شما میاد که اگر این کار را بکنم پسره باهام خوب میشه .من پیشنهاد میکنم یکبار سریال یوسف پیامبر رو ببین ومثل حضرت یوسف پناه ببر به خداوند بزرگ ومهربان از شر شیطان رانده شده.اون پسر رو از خودت دور کن
[quote="ninaz"سلام
به هیج وجه کاره خوبی انجام ندادی فکر اون دنیاتو نکردی فردا چه جوابی می خوای به شوهرت بدی تا حالا خودتو جای او گذاشتی که اگه اون این کارو با تو انجام می داد چه عکس العملی نشون میدادی تو عاشق شوهرت نبودی فقط میخواستی زیره سقفه یه نفر زندگی کنی از این به بعد ادامه نده و واسه پسره یه زن بگیر تا بره خونه بخت ]quote]
من هنوز متعجب هستم چه چیزا آدم میشنوه اون پسر جو گیر شده شما 38 سالته اون چون موقعیته ازدواج رو نداره میخواد با شما مسایل جنسی داشته باشه اما اشتباه بزرگی کردید هواییش کردید الانم مجبوری این کارو انجام بدی تا به باباش نگه
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2, 3بعدی
صفحه 2 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم