با سلام
elaheye-naz, عزيز كافي است سري به بخش كلينيك بزنيد. محيط كاملا گوياي پاسخ شماست.
شما وارد مطب مي شويد.
سوال خود را مي پرسيد.
پاسخ خود را دريافت مي كنيد.
تماي اين بخش ها نيز توسط پيامك اطلاع رساني مي شود. _________________ ارتباط با مدير: admin@qalameson.org
قوانين مهم:
http://www.qalameson.org/ftopict-24.html
سلام آقای دکتر خوب هستین چقدر این سایتتون مفید و خوبه جدا به شما و تمامی همکارانتون خسته نباشید میگم خیلی عالیه آقای دکتر تو همه زمینه هاست ؟ ممکنه کلاسهاس مشاوره برای دختر وپسرایی که قصد ازدواج دارن بذارین تو اون کلاسا تبادل نظر بشه خیلی به جونا کمک میکنه منتظر شروع این برنامتون بیصبرانه هستیم موفق باشید مثل همیشه
سلام وخسته نباشید خدمت آقای لاجوردی وآقای دکتر
جدا وجود یک مشاور عالی در تمام لحظات زندگی مورد نیاز است .
حال اگر این مشاور در منزل وکنار انسان باشد که چه بهتر فقط امیدوارم هزینه آن زیاد نباشد تا همه بتوانند ار آن استفاده کنند _________________ گر نگه دار من آن است که من می دانم
شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد
با سلام و عرض ادب
دست شما درد نکنه
خیلی کار خوبیه
الهی با هم بریم کربلا _________________ ما را سریست با تو که که گر خلق روزگار **
دشمن شوند و سر برود ما بر آن سریم **
هنگامه دل ...
شاید این جمعه بیاید شاید
سلام دوستان
یه سوالی که امروز از من پرسیده شد و نمیدونستم چی بگم
سوال اینه ایا بعد از عمل کورتاژ که اصولا توسط دستگاه انجام میشه و مسلما پرده بکارت از بین میره ممکنه بعد از نزدیکی هنوز مقداری خون دیده بشه
توضیحات
طرف در دوران عقد حامله شده درصورتی که هنور بکارتش از بین نرفته بوده و هنوز دختر بوده
برای عمل کورتاژ بخاطر فوت بچه معرفی شده
دکتر ها با اجازه از داماد پرده بکارت رو برداشتند و عمل کورتاژ رو انجام دادند
حالا ایا هنوز ممکنه بعد از نزدیکی مقداری خون دیده بشه؟ و ممکنه دردناک باشه نزدیکی؟
ببخشید خودم نمیدونم چی شد
اگر اطلاعات دارید بگید طرف نگران بوده خبر از من میخواسته _________________ وبلاگم
www.sosan4.blogfa.com
نظر بدید و خبرهای جالب بدونید
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2, 3
صفحه 3 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم