تاریخ: شنبه 24 اردیبهشت 1390 - 23:08 عنوان: یکی منو توی مقاله نوشتن کمک کنه پلیز
با سلام به همه.
تو رو خدا یکی منو توی مقاله نویسی کمک کنه .
امروز چک پرینت مقالم رو دادم استاد خیلییییییییییی ازم ایراد گرفت و گفت تا مقاله خیلی کار داره و کلا شخصیتم زیز سوال رفت.
اخه مگه چش بود فقط یه نظریه جدید داده بودم ولی میگفت خوب استدلال نکردی
یکی منو راهنمایی کنه.
با سلام
پايان نامه كارشناسي بنده را استاد راهنما فرمودند: به درد مجله كيهان بچه ها مي خورد!!!
اينقدر با پايان نامه ور رفتم و با استاد صحبت كردم تا قبول كردند. اما بعد استاد ممتحن از پايان نامه 10 تا اشكال گرفت و در آخر با اين همه كار به بنده 17 دادند!!!
lazania, عزيز نگران نباشيد! اگر ايشان گفته اند حتما اينگونه است. از خود ايشان براي برطرف كردن مشكل كمك بخواهيد. _________________ لطفا حتما فارسي بنويسيد.
قوانين مهم سايت: http://www.qalameson.org/ftopict-24.html
قوانين مشاوره جنسي: http://www.qalameson.org/ftopict-426.html admin@qalameson.org
سلام hasanr کاربر قدیمی سایت.امیدوارم حال خودتون و خانومتون خوب باشه.ببخشید جایی نبود که من حالتون بپرسم و تبریک بگم.بالاخره تبریک مخصوص ما رو پذیرا باشید.
راجع به مقالم یه بحث حقوقی هستش با عنوان ماهیت شروط ابتدایی.
اخه چون قراره مقاله باشه فکر میکنم نباید فعلا بزارمش
توی چکیده نویسی بهم گفتن که یه قسمتش کپی هستش چرا رفرنس ندادی اخه من خیلی از مقالات رو دیدم اینجوری هست رفرنسم نیست تازه فکر نمیکنم خیلی جالب باشه پیشگفتار رفرنس داشته باشه.خوب فقط چند خط بود؟؟؟
هنوزم سوال دارم.
سلام اقای لاجوردی محترم.خوشحال شدم به تاپیک من سر زدید.
حالا نمرتون خوب بوده دیگه.حتما استحقاق بیشتر رو داشتید منتها اساتید ما هم همینجوری هستن.
اخه استادم اینقدر باهام بد حرف میزنه که کلا اعتماد به نفسم از دست رفت یعنی کلا اینجوری حرف میزنه ولی خوب منم فکر کردم اصلا لیاقت مقاله علمی رو ندارم دریغ از یه افرین.
خیلی زحمت کشیده بودم.وقتی سر کلاس ارائه دادم گفت خوب کار کردی ولی وقتی نوشتشو بهش دادم گفت شما یه سری مطالب رو با هم مخلوط کردی تعجب میکنم چرا سر کلاس نگفتن.
البته با همه اینها بهم گفت امیدتون رو از دست ندید.گفتم چشم نه الان خوشحالم
شما ایراد نگیرید کی باید بگیره
امیدوارم شما هم موفق باشید
در هر حال اگه کمکی از دست ما بر میاد دریغ نخواهیم کرد _________________ بحث جامع درباره چرایی ازدواج موقت
یا الله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم