سلام
یاری خدا مشروط است! ان تنصرالله ینصرکم (خدا را یاری کنید تا خدا شما را یاری کند)
یاری خدا اطاعت از اوست! مطیعان صادق به تقرب می اندیشند نه فرار یا خود کشی!
مشکلم اینه که نمی تونم راحت باشم نمی تونم به خواهرا یا به مامانم مشکلم بگم تنهایی ام کجا برم تنهایی نمی تونم برم روانپزشک یعنی سخته واقعا استرس دارم من از نظر روحی مشکل ندارم از لحاظ جسمی احساس مشکل می کنم _________________ بگذار تا با لهجه ي بــــاران بخوانمت
همراه بادهاي پـريشان بخوانمت
http://www.qalameson.org/ftopict-12461.html
عزیزم شما داری به خودت تلقین می کنی . آخه با یه شستن که این اتفاق نمییفته . منم وقتی دانشجو بودم سر درس تربیت بدنی همین حس بهم دست داد ،خیلی ترسیدم ولی فهمیدم چیزی نبوده . مطمئن باش هیچ اتفاقی نیفتاده . از فکرش بیا بیرون ، وقتی بهش فکر میکنی بدتر میشه . اگه میتونی برو پیش یه دکتر زنان و خیلی راحت مشکلتو بهش بگو ، معاینت میکنه ، هیچ ترسی هم نداره . اون وقت می بینی که الگی نگران بودی .
سلام
خوب برو پیش یه مشاور و از اون کمک بخواه تا مشکل جسمی یا روحیت حل شه. _________________ برایت دعا میکنم خدا از تو بگیرد آنچه خدا را از تو می گیرد..
باسمه تعالی
پاییز عزیز خودکشی چیه ؟ هدف داشته باش کوچکترین هدف ما انسانها میتونه این باشه که شکر خداوند را به خاطر نعمت زندگی بجا بیاریم . زندگی هم سختی داره و هم چیزهای خوب
شما سخت نگیرید نمیدونم در چه مقطع سنی هستید اما سن که بالاتر میرود این افکار عجیب و قریب که معمولا در سنین 21 تا 26 سال هست از میان میره .
پاییز عزیز حضوری به روانپزشک مراجعه کنید زیرا که ایشان داروهایی تجویز می کنند که مسائل را کمتر سخت بگیرید . به شما قول میدم همه چیز درست میشه فقط آرام باشید فعالیت روزانه تان را عوض کنید پیاده روی کنید ، کلاسی شرکت کنید ، شیطانی کنید ، جوان باشید در ضمن فکر میکنم تصور خودکشی برای شما فقط حرفه پس تفکرات واهی را بیزید دور خودکشی چیه ؟ هر کسی جربزه این کار رو نداره . زنده باشید محکم که خواهر برادرها و بچه ها در آینده پشتشون به شما محکم باشه . بای
خودكشي هيچ فايده اي نداره ،اين را بدون تو فقط براي خودت نيستي اين مشكل تو را منم دارم حسابي تنهام ولي مي دوني وقتي اين احساس مياد سراغم ميرم در خونه ي خدا ئاز ته دلم براش درد ودل مي كنم اون وقت كه خودش آرومم مي كنه چون خدا خيلي بنده اش را دوست داره صبور باش يه روزي به اين احساست مي خندي
نمیدونم انگار باید به همه تاپیکام تو این بخش بنویسم تعطیل می باشد این تاپیکم
من این تاپیک به خاطر یه مشکلی مطرح کرده بودم والانم که دیگه به قول شما آقای حسنی هم برام گریه دار و هم خنده دار و من مشکل خاصیم دیگه ندارم
باسپاس از همه دوستان
پاییزه _________________ بگذار تا با لهجه ي بــــاران بخوانمت
همراه بادهاي پـريشان بخوانمت
http://www.qalameson.org/ftopict-12461.html
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم