چند وقتی است که (مشخصا می دانم به خاطر نزدیکی کنکور است!) به نوعی وسواس مواجه شدم که فقط هنگام خواندن دروس است. بنده خواندن رو کلا تموم کردم طبیعتا ولی مثلا برای امتحان نهایی و بعدش که باید از رو بخوانم و ... یک نوع وسواس بسیار مسخره پیدا کردم به این صورت که متنی که می خوانم فکر می کنم این طور نیست و من ! اشتباه می خوانم و این با اعصاب من بازی می کند چه کنم!!!
باید بگم سر جلسه امتحان همچین مشکلی ندارم خوشبختانه! _________________ تو پايان هر جست و جوي مني...
منم موقع مدرسه اینطوری بودم همش استرس داشتم برا همین اینطوری میشدم عزیز شما که تلاشتو کرده یکیممم توکل کن به خدا همه چی درس میشه فقط خوندن شرط نیست باید از لحاظ روانیم اماده باشی اروم ریلکس باش به هیچیم موقع امتحان فکر نکن به همین راحتی _________________ اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست او جانشین تمام نداشتنهای من است.
سلام دوست عزیز.از تجربه هام میگم بهترین کار به نظرم اینه که بخونی و رد شی حتی اگه یاد نگیری مثلا بگو واسه این درس اینقدر وقت میزارم و سر همون یاعت باید تموم شه پس چه یاد بگیری چه نه رد شو با این فرض که یاد گرفتی و اما اگه چیزی خیلی ذهنتو مشغول کرد فقط یه علامت بزن یا اینکه نت بردار از همون و بگو به خودت بعدا نگاه میکنم یا از کسی میپرسم.
موفق باشی.
خوابت کافیه؟! من خودم اگه کم بخوابم هی گیج میزنم وسط درس.میتونه واسه کمبود گلوکز و تاحدی استرس باشه ویا ...از زیاد خوندن باشه! جدی میگم.مخصوصا که موقع امتحان همچین مشکلی نداری.من خودم دوس دارم هر چی که خوندم تا چن ساعت قبل امتحان دیگه هیچی نخونم.فقط چشامو ببندم تا برم سر جلسه (البته راهنماییو دبیرستان اینطوری نبودما.یادمه تا لحظه قبل ورود ب کنکور تیزهوشان داشتم تست فیزیک میزیدم!! )
تو همشو خوندی.بلدی.پدر کتابو در آوردی اونوقت هر چی بیشتر بشینی پای درس حساسیتت بیخود زیاد میشه! گیر میدی ب جمله ها! اصا واسه کنکورم میگن روز قبلش دیگه کلا بی خیال درس شو.برو تفریح! واسه همین چیزاس دیگه!!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم