تاریخ: چهارشنبه 28 شهریور 1397 - 23:35 عنوان: ب راهنماییتون نیاز دارم
سلام
4سال ازدواج کردم تو این 4 سال شوهرم یه جورایی ب مامانم رو نمیده با اینکه مامانم خیلی هوانوتو داره خیلی ولی شوهرم خیلی نمک نشناس..هر جی ازش علت میپرسم میگه از مامانت خوشم نمیاد با این حرفش داغون میشم ونه آبجی دارم و نه داداش و نه بابا تو دنیا فقط یه مامان دارم که خیلی زجرکشیده روزگار
واقعا توقع زیادیه از اینکه ازش میخام بامامانم خوب رفتار کنه
خیلی دوست دارم مامانم دیگه زجر نکشه ولی هر چی در شوهرم صحبت میکنم نتیجه نداره منم ادمم دیگه
بخدا دارم اشک میریزمو تایپ میکنم
به راهکار بگین بهم
سلام
مامانت با متانت بتدریج او را به خود وابسته عاطفی کنه و شما بی تفاوتی همسر به مادر را به ظاهر اهمیت ندهید
تظاهر کنید که اینطوری بهتره
در صورت موفقیت گرایش همسرتون تغییر می کند _________________ این جهان کوهاست و فعل ما ندا
باز گردد ایـــــن نـــــداها را صــدا
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم