تاریخ: جمعه 21 تیر 1398 - 20:59 عنوان: کسی تونسته کمالگرایی خودش رو درمان کنه؟
سلام
دوستان من یه مشکل عجیبی دارم که خیلی هم به من ضربه زده در زندگی. مشکلم اینه که ضرر زیاد رو به سود کم ترجیح میدم! یعنی مثلا پارسال 40 میلیون پول داشتم و میخواستم 206 بخرم. بعد اون رنگی که من میخواستم نمایندگی نداشت و خلاصه منم صبر کردم و یهو همه چیز گران شد و الان با این پول پراید هم نمیدن. یا مثلا رفتم دلار خریدم با پولم چون دیگه نشد ماشین بخرم، و مثلا 10 تومن خریدم و گفتم بگذار بشه 16 تومن بفروشم، ولی از 15500 بیشتر نشد و منم چون تصمیم داشتم رو 16 بفروشم اینقدر نگه داشتم که الان شده کمتر از 13 تومن.
تو موقعیت های دیگه ی زندگی هم مثالش وجود داشته. فرضا دختری دیدم 5 تا حسن داشته 1 ایراد، به خاطر همون 1 ایراد بیخیال شدم و بعدا کسی شبیهش دیگه پیدا نکردم.
هرچقدرم به خودم میگم تو داری با این تفکر 0 و 1 به خودت ضرر میزنی و موقعیت هاتو از دست میدی و سود هات رو با ضرر عوض میکنی، اما انگار یک چیزی پس مغزم هست که از این اتفاق رضایت بیشتری داره. درواقع حاضر هست ضرر کنه اما کم سود نکنه! و درواقع میگه یا سود کامل و یا ضرر!
نمیدونم واقعا چطور میشه این رو درمانش کرد؟ بارها هم شده که گفتم دیگه هرگز چنین کاری رو تکرار نمیکنم، ولی انگار به وقتش که میرسه دوباره همون کارو انجام میدم.
آیا واقعا راه عملی وجود داره که بتونم این اخلاقم رو تغییر بدم؟
سلام
برای هر کاری ضمن تعیین هدف معمول خود برای آن زمان مشخص تعیین کنید و به زمانش عامل باشید _________________ این جهان کوهاست و فعل ما ندا
باز گردد ایـــــن نـــــداها را صــدا
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم