سلام دوست عزيز ورودتون به سايت رو خوش امد ميگم.ميشه لطفا بگيد چه جوري به اين شادي و اهدافتون و... رسيد مخصوصا كه به اين عشقي كه داشتيد نرسيديد لطفا واضح تر بگيد استفاده كنيم از تجربتون ممنون ميشم.اون موقع كه عاشق بودين يا بعدش چي باعث پيشرفتتون شد؟ارامشتون سرشار و شاد باشيد.
تاریخ: شنبه 30 مرداد 1389 - 22:35 عنوان: ..و این بود طی مسیر ما
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
مرا کسي نساخت . خدا ساخت ,نه آن چنان که کسي ميخواست ,که من کسي نداشتم .
کسم خــــــــدا بود کس بي کسان ,او بود که مرا ساخت آن چنان که خودش مي خواست,
نه از من پرسيد نه از آن من ديگرم ,من يک گل بي صاحب بودم ,مرا از روح خود در آن دميد,
و بر روي خاک و در زير آفتاب ,تنــــها رهايم کرد. مـــــــــــرا بـــه خـــــــــــودم واگــــذاشت
من کسي را مي ســــــــتايم که انديشــــــــيدن را به من آمــــــوخت، نه انــــديشه ها را.
=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
این مطلب آخرین بار توسط mohsen85 در شنبه 6 شهریور 1389 - 08:05 ، و در مجموع 4 بار ویرایش شده است.
سلام
از اینکه مدت زیادی طول کشید و باعث آزار روح و جسم شما شد هم متاسفم و هم خوشحالم که مسیر درست رو پیدا کردید. این عقایدی که بعد از عشقتون به دست آوردید به نظرم خیلی ارزشمندن. من احساس می کنم وجود هر کسی در زندگی ما هدف مخصوصی رو دنبال میکنه . در مورد خودم که درست بود و باعث شد زندگیم یه جور دیگه ادامه پیدا کنه. حالا تا چه حد درست باشه نمی دونم.
موفق و پیروز باشید.
سلام دوست خوبم.مرسي اره اون عذابه درسته ادمو ديوونه ميكنه ولي همون قدر به ادم درس ميده اميدوارم هميشه موفق باشيد تو زندگيتون من از فكرم همه چيزو بيرون كردم ولي نميدونم يه چيزي ته دل ادم باز بهش فكر ميكنه كه فكر ميكنم تا وقتي اون هستش و ازدواج نكرده لااقل يه جوراييي با بقيه شايد واسه ادم فرق ميكنه ازدواج خودمو نميدونم هنوز اميدوارم فقط همه چيز فراموش شه اگه قرار نيست پيوندي صورت بگيره خيلي زود همه چي واسه ادم معلوم شه.شاد باشيد.
برخی از تاثیرات عشق زمینی:
تاثیر عشق بر وضعیت تحصیلی = افت معدل
تاثیر عشق بر وضعیت جسمانی = کاهش وزن
تاثیر عشق بر وضعیت روانی = یک مغز هنگ کرده!
تاثیر عشق بر وضعیت اجتماعی = سقوط از اوج اجتماع به کنج اتاق
تاثیر عشق بر وضعیت خانوادگی = یک پدر و مادر شاکی
تاثیر عشق بر وضعیت معنوی = احتمالا پیشرفت زیاد
کاملا درسته
چون وقتی یه دختر عاشق می شه تمام انرژیش به پسری که عاشقشه منتقل می شه و به خاطر همین خسته افسرده منزوی میشه و تمرکزش به یک دوم میرسه
اما برعکس یه پسر بیشتر وبیشتر فعال می شه اجتماعی متمرکز و پرانرژی و همیشه خندان!!!
کاملا ثابت شده!!!پس تا درساتون تموم نشده سعی کنید عاشقی پیشه نکنید :) :) _________________ mohem ni koja hastam mohem ine ke ye asemune ABI balaye sarame va ye KHODAYI ke hamishe bahame
-=-=-=-
BARAN bahanei bud ta zire chatre kuchakam ta entehaye kuche baham bashim
-=-=-=-
tanha banayi ke harchi bishtar belarze mohkamtar mishe DELE adame
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم