yamineman, سلا م دوست خوبم من مشكل دارم كم مي ايم الان ديدم اگر بخواهي دانپزشكي بين المللي بخوني مدركي كه ميدن ارزشي نداره حتي در كشورهاي خارج.كلا بيخيال بين المللي شو.
سلام
واقعا متاسفم که باعث این موضوع و درگیری شدم ببخشید منو
اینم دیگه شانس ماست
اومدم اینجا چون ادمایه زیادی میان و شاید ایده های جدیدی داشته باشن معذرت میخام اگه ذره ای اعصاب کسی بهم ریخت ممنونم از نظراتتون mishaa خانوم
فقط دعا کنید کاری رو کنم که به سعادت دنیا و اخرتم کمک کنه _________________ خداوندا در این بیشه
چه گم گشته ست اندیشه
saber53
سلام
ببخشید خوب من اگه بخوام خارج مدرک بگیرم دانشگاه هایی رو میرم که مورد پذیرش وزارت بهداشت باشه و مدرکشو ایران قبول داشته باشه
نمیدونستم بین المللی داندان پزشکی بدرد نمی خوره از چه نظر یعنی ایرانم قبولش نداره؟! _________________ خداوندا در این بیشه
چه گم گشته ست اندیشه
تاریخ: جمعه 6 خرداد 1390 - 02:37 عنوان: Re: احتیاج بهم فکری کسانی که شمه اقتص
yamineman نوشته است:
شما اگر 50 ملیون پول داشته باشید در ایران بیزینس راه می اندازید یا در خارج تحصیل میکنید(دندانپزشکی )
لطفا نظر بدهید
باشرایط سنی مطلوب و استعداد قابل قبول
با سلام:
>>> با استفاده از بيان خود شما كه احتمالا در هر دو رشته بيزينس و تحصيل دندانپزشكي، داراي استعداد و سرمايه ي متناسب هستيد...
... پيشنهاد حقير كه بر اساس آگاهي از تجربه هاي بيزينس در كشور است، اينست كه شما:
... به تحصيل در رشته ي دندان پزشكي پرداخته و پس از كسب درجه ي دكتري، و در كنار حرفه ي دندان پزشكي؛
... وارد كار بيزينس در زمينه ي لوازم دندان پزشكي شده و در صورت توانائي بيشتر؛ لوازم پزشكي را نيز اضافه نمائيد...
... ضمنا اين درخواست مشاوره ي شما صرفا يك مشاوره ي درسي و تحصيلي نبوده و بيشتر مربوط به برنامه زندگي و آينده ي حرفه اي و شغلي شما مي باشد...
... و اگر در بخش متناسب تري طرح مي نموديد: شايد ....
... هواره موفق و سرافراز باشيد... _________________ يا رب از ابـر هـدايــت برسـان بارانـــي
پيشتر زانكه چو گردي ز ميان برخيـزم
vahid110
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم