سلام به همه.
ایام امتحاناتم رسیده خیلی مضطربم به حدی که نمیتونم درس بخونم به حدی که شبها خوابم نمیبره تپش قلبم زیاد شده واسه اینکه ترم پیش نمره هام خوب شد و میترسم این ترم نشه.
یکی از درسام خیلی سخته احساس میکنم یاد نمیگیرم و این اضطرابم بیشتر میکنه.
اروم و قرار ندارم با کارای دیگه مثل نت خودمو سرگرم میکنم.
لطفا راهنماییم کنید مثل همیشه ممنون میشم.
سلان لازانیا جونییییییییی اضطراب کیلو چنده بابا ریلکس باش تا موفق بشی هر چی اضطراب داشته باشی کارو خراب تر میکنی باارامش تو که تلاشتو کردی بقیشو بسپار به خدا مثل اب خودن میگذره این قافله عمر عجب میگذرد شاد باش _________________ اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست او جانشین تمام نداشتنهای من است.
سلام kln جونم .
عزیزم وقت امتحانات که میشه اینجوری میشم.
از خودم خیلی توقع دارم خیلی حساس و سخت میگیرم انگار وسواس خیلی ریز میشم
ممنون که میاین اینجوری بهم میگین یه کم احساس سبکی میکنم
اما بعضی اوقات که خودمو میزنم به بی خیالی درس نمیخونم بعدش خودمو میکشم.
بازم مرسی عزیز.
سلام به جناب دکتر کبریای محترم.که ارادت دارم خدمتشون.
من کتابها رو که ورق میزنم اضطابم بیشتر میشه خیلی گندنن و زیاااااااااااد.
خوابم که نمیتونم اصلا بخوابم.
مرسی از راهنماییتون.
سعی میکنم بکار گیرم.
سلام
هنگام خواب صفحات کتاب را نگاه کن ولی نخوان! اینکار را ادامه بده تا بخوابی!
ذهنت آنچه را دیدی تا صبح مرور می کند و این مرور موجب یادگیری بهتر و آرامش تان خواهد شد!
خواهش میکنم عزیزم اما اجیییییییییییییییییی همین حرفارم به خودت نزن چون باور میکنی همیشه بگو من میتونم اینا کاری نداره مثل من باش یه ترم درس نمیخوندم تو فرجه همچین میخوندم به راحتی واحدامو میگذروندم اما شما حالا که اضطراب داری همیشه درساتو تقسیم کن وکم کم بخون به حرف عمو کبریام گوش تن همه چی حل میشه
نبینم اضطراب داریا ماسههههههه بوس _________________ اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست او جانشین تمام نداشتنهای من است.
lazania,
با تشکر از نوه ی گلم لازی جون بابت این سوال خوبش،
چرا منو تو این موقعیت قرار میدید آخه!من الان باید چی بگم!
کیه ه ه ه؟!
کیه ه ه ه ه ه ه!
.
إ بلقیس تو هم اینجایی؟!
بابا تو کی قرار بود شروع کنی بدرسی؟!
۱.شبا زود بخواب!
۲.نت گردی رو کمتر کن!
۳.شروع کن به خوندن دیر نیست به قول بلقیسمون ۲۰ نشد ۱۹، نشد ۱۸،نشد ۱۷،نشد میفتی!اما دیگه عذاب وجدان نداری چون تلاشت رو به هر حال کردی..
ببین تو میتونی..آره میتونی...
.
إ لازی تویی؟!
سلام kln جونم مرسی عزیزم اومدی اینجا.
اینا واسه اینه که درسام سخته یعنی یکی از درسام اینقدر سخته که باید تمام وقتمو اختصاص بدم به همین درسه باور کن مثلا 5 ساعت در روز بخونی تازه 10 صفحه میشه.خیلی کمه 1 ماهی وقت دارم ولی تازه بشه اینو تمام کرد به بقیه نمیرسه وقت اونوقت مجبورم بین امتحاناتم بخونم.
دانشگاه شیراز خیلی سخت میگیره
مرسی خانومی.
سلام نگار جوووووونم.خوبی گل؟؟؟
نمیشه که !
اگه اینجوری بگم که به قول دوستان خیلی تنزل میکنه.
زشته دیگه جزوهام کل کلاس رو داره ساپورت میکنه نمره خودم کم شه.
مرسی که با هام همدردی کردی.
فدای تو.
سلام محسن 85 .
من که نفهمیدم شما با کی داری حرف میزنی و چی میگی ولی تا اونجایی که متوجه شدم من کلا تلاش میکنم ولی واسه زمان استرس دارم البته کمتر شده چون اون درسه سختمته رو دارم میخونم یه کم اضطرابم کمتر شده ولی نگرانم نرسم قبل از امتحانات همه کتابام لااقل یه دور بشه و این ناراحتم میکنه.
هنوز یه ماه دیگه وقت دارما ولی هر استادی 2 یا 3 تا کتاب معرفی میکنه از اخرم معلوم نیست سوالا رو از کجای جیبش در میاره اینقدر سخته.
نظرتون اینه که توی این 1 ماه چند ساعت مطالعه خوبه.من وقتی یه درس سخت میخونم تا ساعاتی بعدش نمیخونم چون فکر میکنم خوب نمیخونم.
اخه من فقط درسم که نیست مقاله دارم و ...
مرسی بازم.
جیگری برای رسیدن به گنج باید تلاش کرد اما اگر انقدر بخوای ناراحتی بکشی اضطراب داشته باشی اون گنج هیجا به دردت نمیخوره جیگریی بوسسسسسسسسسسس _________________ اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست او جانشین تمام نداشتنهای من است.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم