سعی کن صب حا از خواب بیدارشی و حتمن مکان درس خوندنت رو عوض کنی هر بار سعی کن جایی که بدنت هادت به خواب داره مث تخت خواب یا هرجایی که بیشتر می خوابی و یا خوابت می بره درس نخونی
نور اتاقتو تنظیم کن
موسیقی لایت هم جواب داده _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Man Asheghe An Goli Ke Har Dam Digary Be Booyadash Neisham
Virani Del Be Abadani Eshgh Ast
Pure Love
بعدشم نردبون پله پله من بايد اول كارشناسي بگيرم بعد ارشد چرا نااميدم كردي ناراحن شدم اصلا ذوق درس خوندنم رفت اگه فردا معتاد شدم تو بدون از كجا شروع شده
آقای دکتر جامع و کامل توضیح دادن دیگه جایی برای حرف نذاشتن!
.
از کم خوندن و استراحت بیشتر شروع کن تا برسی به زیاد خوندن و استراحت کم!فقط یادت باشه تو مرحله اول درجا نزنی!
شرطی درس بخون...تا این چند صفحه رو نخونم فلان کار رو نمیکنم...
بخوان بخوان بخوان!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم