سلام
يه شعر هست كه ميگه: جز راست نبايد گفت، هر راست نبايد گفت
اگر يه جوري هست كه همسر آينده تون متوجه نميشه، اصلا در موردش هيچي نگيد چون به نظر من زندگي شما از انجايي به همسرتون مربوط ميشه كه باهاش ازدواج كرديد ولي اگر حتي يك درصد امكان داره كه از كس ديگه اي بشنوه بهتره خودتون بهش بگيد و تصميم رو بگذاريد به عهده خودش و از نتيجه هم دلگير نشيد.
سلام به همگی
با تشکر از salam_doost, که نظرات ما رو به اندازه ی کافی کارآمد ندونستن خدمت سعید عزیز باید عرض کنم که:
من شاید بحثم با بقیه فرق کنه... برای همین نمیخوام جواب سوالات رو در به شکل شخصی بدم... من بالای 3 ساله که با دخترا ارتباط دارم... (ارتباط وبلاگی ها... کسی فکر بد نکنه)... چیزایی که من بهش رسیدم رو به تو یا بقیه بگم شاید به راحتی نتونی قبول کنی... خلاصه از من در مورد خودم نپرس
خوب این هم خودش جای سوال داره که واقعا کی گفته بشه... آزمایش خون نوبتش کجاست؟... آخر سر و جهت نشون دادن برگه ی آزمایش به دفترخونه برای گرفتن وقت... یا زود تر از این حرفا... من که با مرحله ی آخر بودنش مخالفم
ولی خوب یه بحث دیگه هم اینه که دختر باید ببینه اصلا میتونه با این مرد زندگی کنه یا نه... این پسر صداقت و انسانیت کافی رو داره و اگه بفهمه چه واکنشی نشون میده... ناراحت میشه که بشه... وقتی تو توبه کردی و طرف حسابت خداست... دیگه به ظرفیت اون برمیگرده دیگه... حقش هست اگه نخواد ولی خوب اون دختر دیگه مسئول اون ناراحتی نیست... بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد
اما در مورد روش... خوب اولا تجسس که درست نیست... پرسیدن مانع ای نداره ولی اونم شرایط داره... یکی اینکه به طرف توهین نشه... مثلا این دو تا جمله رو نگاه کن... 1- شما قبلا با کسی رابطه داشتید؟.... 2- شما قبلا اهل رابطه با پسرا بودید؟... اولی رو بگی طرف شاید یکم اخم کنه و بگه نه... ولی زیاد هم ناراحت نمیشه... دومی رو بگی جفت پا اومده تو صورتت... با اردنگی میندازنت بیرون...
اگه برای پسر خیلی مهمه میتونه به شکل غیر مستقیم بپرسه... مثلا بگه: " یکی از دوستام بعد از ازدواج متوجه شد همسرش قبلا با کسی رابطه داشته و کارشون به طلاق کشید... امیدوارم چنین اتفاقی برای ما نیوفته... " یا اینکه روی گذشته ی خودش تاکید کنه... که " من تا حالا هیچ دختری توی زندگیم نبوده چون اینو خیانت به همسرم میدونم و نمیخواستم زندگیم رو با چنین دروغی شروع کنم..." البته به شرطی که واقعا این طوری بوده باشه ها...
و اینکه میشه به طرف گفت: "من حقوق همسر آینده ام رو رعایت کردم و با نامحرم ارتباطی نداشتم... انشالله که شما هم همین طور بوده باشید... درسته دیگه؟!..."
دیگه اینکه توی تحقیقات میشه از در و همسایه به چیزایی پرسید ولی بازم نپرسی راحت تری
اما در مورد آزمایش... اگه حرف و حدیثی پشت سر دختر نیست... اگه هیچ نکته ای در گذشته اش دیده نشده که باعث شک بشه من با این آزمایش مخالفم... خیلی هم مخالف... یه چیز نسبتا شخصی بین عروس و داماده... کسی مثل پدر شوهر و مادر شوهر و خواهر شوهر و اینا حق دخالت ندارن
سلام نیلو جون ببین گلم درسته صداقت خوبه و پایه زندگی رو محکم میکنه اما نیاز نیست که شما رابطه های گدشته ات رو اونم در جلسه اول خواستگاری عنوان کنی شما یه کاری کردی و الانم پشیمونی مهم اینه که خودت به اشتباهت پی بردی به نظر من یه توبه اساسی بکن و بعدش ببین خدا چه ارامشی بهت میده بعد اون هم دیگه اصلا بهش فکر نکن ارامشت برمیگرده و شادی و طراوت جای غم و غصه هاتو میگیره
درست میگی........ خدا هم خودش گفته تجسس نکنید
.
. _________________ تن آدمی شریف است به جان آدمیت* نه همین لباس زیباست نشان آدمیت...
آرزوی موفقیت و شادکامی
[quote="Reza-V"]سلام به همگی
با تشکر از [b]salam_doost[/b], که نظرات ما رو به اندازه ی کافی کارآمد ندونستن خدمت سعید عزیز باید عرض کنم که:
من شاید بحثم با بقیه فرق کنه... برای همین نمیخوام جواب سوالات رو در به شکل شخصی بدم... من بالای 3 ساله که با دخترا ارتباط دارم... (ارتباط وبلاگی ها... کسی فکر بد نکنه)... چیزایی که من بهش رسیدم رو به تو یا بقیه بگم شاید به راحتی نتونی قبول کنی... خلاصه از من در مورد خودم نپرس
خوب این هم خودش جای سوال داره که واقعا کی گفته بشه... آزمایش خون نوبتش کجاست؟... آخر سر و جهت نشون دادن برگه ی آزمایش به دفترخونه برای گرفتن وقت... یا زود تر از این حرفا... من که با مرحله ی آخر بودنش مخالفم
ولی خوب یه بحث دیگه هم اینه که دختر باید ببینه اصلا میتونه با این مرد زندگی کنه یا نه... این پسر صداقت و انسانیت کافی رو داره و اگه بفهمه چه واکنشی نشون میده... ناراحت میشه که بشه... وقتی تو توبه کردی و طرف حسابت خداست... دیگه به ظرفیت اون برمیگرده دیگه... حقش هست اگه نخواد ولی خوب اون دختر دیگه مسئول اون ناراحتی نیست... بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد
===============
اما در مورد روش... خوب اولا تجسس که درست نیست... پرسیدن مانع ای نداره ولی اونم شرایط داره... یکی اینکه به طرف توهین نشه... مثلا این دو تا جمله رو نگاه کن... 1- شما قبلا با کسی رابطه داشتید؟.... 2- شما قبلا اهل رابطه با پسرا بودید؟... اولی رو بگی طرف شاید یکم اخم کنه و بگه نه... ولی زیاد هم ناراحت نمیشه... دومی رو بگی جفت پا اومده تو صورتت... با اردنگی میندازنت بیرون...
اگه برای پسر خیلی مهمه میتونه به شکل غیر مستقیم بپرسه... مثلا بگه: " یکی از دوستام بعد از ازدواج متوجه شد همسرش قبلا با کسی رابطه داشته و کارشون به طلاق کشید... امیدوارم چنین اتفاقی برای ما نیوفته... " یا اینکه روی گذشته ی خودش تاکید کنه... که " من تا حالا هیچ دختری توی زندگیم نبوده چون اینو خیانت به همسرم میدونم و نمیخواستم زندگیم رو با چنین دروغی شروع کنم..." البته به شرطی که واقعا این طوری بوده باشه ها...
و اینکه میشه به طرف گفت: "من حقوق همسر آینده ام رو رعایت کردم و با نامحرم ارتباطی نداشتم... انشالله که شما هم همین طور بوده باشید... درسته دیگه؟!..."
دیگه اینکه توی تحقیقات میشه از در و همسایه به چیزایی پرسید ولی بازم نپرسی راحت تری
اما در مورد آزمایش... اگه حرف و حدیثی پشت سر دختر نیست... اگه هیچ نکته ای در گذشته اش دیده نشده که باعث شک بشه من با این آزمایش مخالفم... خیلی هم مخالف... یه چیز نسبتا شخصی بین عروس و داماده... کسی مثل پدر شوهر و مادر شوهر و خواهر شوهر و اینا حق دخالت ندارن
شاد باشی
بدرود[/quote]
==============================
========================
=================
سلام:
نگفتم نظرات بده، کیه که از مشاوره با دیگران بدش بیاد. ولی اینو بدونید جامعه ما جامعه یک دهه قبل نیست و آدمای این دوره توی پوسته خودشون پنهان میشن، شناخت خیلی سخت شده با تحقیق محلی هم نمیشه اطلاعات کافی بدست اورد، صداقت کم شده، مشاورین خانواده با آنالیز رفتار میتونن راهکار های خوبی پیش رو قرار بدن.به خاطر موقعیت شغلیم و ارتباط زیاد در جامعه مسائلی رو دیدم که ای کاش نمیدیدم ، اگه میگم مشاوره دلیل نمیشه که بگم حرف دیگران درست نیست ولی از قدیم میگن کار رو باید به کاردان سپرد.
در ضمن با حرف شما که گفتید اینکه اگه مستقیم سئوال بشه درست نیست موافقم به هر حال باید به شخصیت دیگران احترام گذاشت، ولی باید با حوصله طرف رو آنالیز کرد.
سلام salam_doost,
نه مشکلی نیست... من که به شخصه ادعای چندانی ندارم... نظرم رو میگم و قبلا هم گفتم که هیچ کتاب روانشناسی یا جامعه شناسی ای نخوندم و پشتوانه ی حرفام تحقیقات خودم هست که در وبلاگم موجوده
حرف شما رو قبول دارم... خیلی ها پیشنهاد میدن که زوجین یکی دو جلسه مشاوره رو داشته باشن... فکر بدی نیست... منم موافقم... به هر حال هر چی هم ما اینجا بگیم بدون دیدن و صحبت با اون طرف هست
موفق باشید
بدرود
سلام من نظرات دیگران رو نخوندم اما من با دوستام با هم یه مشاوره گروهی رفتیم که مشاور گفت نباید راجع به گذشتمون حرفی بزنیم و حتی از ایشون هم نپرسیم راجع به گذشتشون. گذشته دیگه گذشته اما بستگی به خود شما هم داره که الان چه آدمی هستید واقعا از گذشتتون پشیمونید و حتی چرا پشیمونید؟
و به نظرم به نظر honey عزیز توجه کنید . _________________ هرگاه کودکانه دست کسی را گرفتم گم شدم. انقدر در من هراس از گرفتن دستی هست که در گم شدن نیست.
niloo_girl, سلام
خب ما که هرچی میدونستیم گفتیم
یعنی 5 صفحه نظر واسه نتیجه گیری خیلی کمه ؟؟؟
بهر حال بازم اگه سوال خاصی داشته باشین ،در حد تواناییمون در خدمتیم _________________ تن آدمی شریف است به جان آدمیت* نه همین لباس زیباست نشان آدمیت...
آرزوی موفقیت و شادکامی
سلام نيلو جان
ببين دوست عزيزم هر انساني ممكن تو زندگيش اشتباهاتي بكنه. بنظر من اين مسئله يه چيزي بين تو و خداي خودت.همين كه ميگي در حد معاشقه بوده و به تماس جنسي نرسيده كافيه، مطمئنا با اين روحيه كه داري بارها توبه كردي و عذاب وجدانت به اندازه كافي كشيدي پس ديگه بهش فكر نكن و مطمئن باش خدا مهربون تر از اين حرفاست. (البته دوستان فكر نكنن منظور من اينه كه هركاري دوسداريم بكنيم بعدم بگيم خدا مهربون و ميبخشه، من به هيچ عنوان چنين منظوري ندارم)
فقط مي خوام بگم كه قرار نيست آدم زندگي آيندش بخاطر اشتباهات گذشته نابود كنه.
برات آرزوي خوشبختي مي كنم _________________ زندگی گرمی دلهای بهم پیوسته است تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است
blac roze aziz
اولا هر نفسی محترمه عزت نفس داشته باش و به خودت نگو اشغال
تاپیکتون رو حتمان تو صفحه مشاوره کپی کنید
اگه این اقا همونطور هستن که میگی بدون خدا دوست داره
بازم تحقیق کن
سن ازدواجتو عقب ننداز
واسه راضی کردن خانوادت با یه بزرگتر تو فامیل مشورت کن
وقتی از کارهایی که کردی پشیمونی چرا نا امیدی .نا امیدی از راه ورود شیطان به قلب ادمه گذشته زندگییت مربوط به خودته لازم نیست واسه کسی تعریف کنی
موفق باشی
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : قبلی1, 2, 3, 4, 5, 6بعدی
صفحه 5 از 6
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم