سلام اقای لاجوردی
منو چندتا از کاربرا وقتی یه پستی میزاریم میبینیم نیستش...حالا مطمعن هستیم که ارسال رو کلیک کردیم ولی میپره هوا....من دفعه ی اول خیلی عصبانی شدم از این موضوع...خواستم بهتون بگم تا مطلع بشین و واسش یه اقدامی انجام بدین...
دسستتون طلا _________________ mohem ni koja hastam mohem ine ke ye asemune ABI balaye sarame va ye KHODAYI ke hamishe bahame
-=-=-=-
BARAN bahanei bud ta zire chatre kuchakam ta entehaye kuche baham bashim
-=-=-=-
tanha banayi ke harchi bishtar belarze mohkamtar mishe DELE adame
با سلام
always, عزيز يعني شما مطلب را ارسال مي كنيد بعد ولي ارسال نمي شود!
يا مثلا ارسال مي شود اما ديگر ديده نمي شود!؟
چنين چيزي واقعا نامحتمل است چون براي بنده كه بارها در سايت مطلب زده ام حتي يكبار نيز رخ نداده است تا حداقل بفهمم چه اتفاقي مي افتد.
ممكن است سرور كند شود و يا اينرتنت قطع يا كند شود و مطلبتان اصلا ارسال نشود و شما صفحه not respond را ببينيد كه نشان دهنده عدم ارسال مطلب است.
l8026070,نه من مطمعنم که ارسال رو کلیک کردمو به اینترنتم وصل بودم.....بعد از اینکه ارسال میشه یه صفحه باز میشه که یا به بخش برگردی یا بری پیام رو مشاهده کنی درسته؟
خوب من اصولا بازگشت به بخش رو میزنم.....ولی فرداش اومدم دیدم نیستن!
چند نفر دیگه هم اینو گفتن.......حالا فکر کردم مدیرا پاکش کردن.........
مثلا رومنس که از شاتل استفاده میکنه همچین چیزی شده بوده...
mohammad369, خدایی؟؟؟؟؟؟؟؟
من اصلا نتونستم از جستجو استفاده کنم........پس چطوری اوردیش؟؟؟؟ _________________ mohem ni koja hastam mohem ine ke ye asemune ABI balaye sarame va ye KHODAYI ke hamishe bahame
-=-=-=-
-=-=-=-
mohammad369,اره خوب اینم یه راهیه....
.....
l8026070, راستش تاپیک نبود....پست بود!
بازم ممنون....باز دقت میکنم اگه موردی بود بهتون میگم.... _________________ mohem ni koja hastam mohem ine ke ye asemune ABI balaye sarame va ye KHODAYI ke hamishe bahame
-=-=-=-
-=-=-=-
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم