سلام ... من پسري 15 ساله هستم با نمرات خوب و شاگرد اول ولي از اينده ي تحصيلي ام ترس دارم {مبادا در كنكور قبول نشوم ... مبادا شغلي بد پيدا كنم }.... ضمنا اين ترس از دوران جنيني كه در شكم مادرم بودم و بعد از ان تا به همين الان هست به طوري كه از يك پشه مي ترسم ... لطفا مرا راهنمايي كنيد ....خجالتي هم هستم و در گفت و گو با معلم قلبم به تپش مي افتد و عرق مي كنم .... :cry:
سلام دوست من ........(از ترس هایتان فرار نکیند بلکه به سراغشان بروید تا پیروز شوید)آدم از هرچی بترسه سرش میاد چون تو داری فقط نکات منفی رو به مغزت جذب میکنی و به جیزی که ملکه ذهنت بشه میرسی به جمله هات نگاه کن >>>>مباداشغل بد پیدا کنم و.........اما اگه با خودت بگی من دارم تلاشمو میکنم وبه چیزی که میخوام به لطف خدا میرسم......من خودم وقتی دبیرستان رشته علوم انسانیرو انتخاب کردم فقط به روانشناس شدن فکر میکردم رو کاغذ مینوشتم من دکتر روانشناس میشم شب کنکورم که استرس لعنتی آمد سراغم و داشت امواج منفی صادر میکرد به کاغذاییکه به دیوارای اتاقم زده بودم نگاه میکردم و آروم میشدم و الان دانشجوی کارشناسی روانشناسیم بدون آدم به هرچی فکر کنه همون میشه تازه الانم رو دیوارم هست که من دکترا قبول میشم به لطف خدا بعدم از الان سعی کن تو جمع های خانوادگی و دوستان که راحت تری بیشتر شرکت کنی تا فردا بتونی تو دانشگاه با موفقیت و اعتماد بنفس یه کنفرانس بدی منم خجالتی بودم اما رو خودم کار کردم و الان جلوی یه عالمه دخترو پسر کنفرانس میدم ..........موفق باشی و سربلند
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم