تاریخ: شنبه 13 شهریور 1389 - 04:42 عنوان: من يه سوالي تو ذهنمه.كسي راه حلي د
من هميشه با اين قضيه مشكل دارم و تا حدي نگرانم.اينكه من يك پزشكم و همسرم اگه پزشك باشه يا حتي مهندس.من هم تمام اصول بچه داريو از بر باشم(بقول دوستان و خودم)،چه فايده؟اونوقت چقد مي تونم واسش وقت بذارم؟فرصتم چقد خواهد بود؟ :(
واقعا ي خانم ليسانس بيكار ك درسيم نخونده(يعني در حد 4 سال خونده)خب معلومه ك ميتونه كلي وقت واسه بچه هاش بذاره.حيفه قشر تحصيل كرده ي جامعه نيس كه بچه هاشونو ب مهدكودك ها بسپرنو وقت كافي واسه عشقشون نذارن؟! :(
این مطلب آخرین بار توسط star_star در شنبه 13 شهریور 1389 - 17:59 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
سلام
من خودم كارمند هستم و همكارهاي خانم هم دارم و با اونا ك متاهل هستن زياد مشورت كردم چون ممكنه من هم با يه همكار ازدواج كنم .
راستش همه خانمهاي متاهل ميگن كه يه زن بايد اول بتونه همسر خوبي باشه بعد مادر خوبي و در اخر كارمند خوبي باشه و اين خانمها را ك ميگم همشون تحصيل كرده هستند. بيشتر به فكر مرخصي و خانوادشون هستن تا كارشون و البته شركت هم با اونا كنار ميات ديگه . ادم بايد وقتي ازدواج كنه كه تعهد داشته باشه ب خانوادش و وظيفه زن و مرد هم كاملا مشخص شده تو دين و عرف جامعه ما خيلي از زنها هم هستن كه بعد از ازدواج ميبينن كه ممكنه زندگي خودشون را از دست بدن بنابراين يا كار نميكنن و يا طوري برنامه ريزي ميكنن كه اول ب خانواده و مخصوصا بچه هاشون برسن .
راقعا سخت شده به نظر من دولت بايد براي خانمها كه مجبورن بيرون كار كنن ساعات كاريشون را كمتر كنه تا بچه هاشون و همسرشون لطمه نبينن.
اما فكر كنم كه شما خودتون وقتي كه مادر شدين و ازدواج كردين بهترين برنامه ريزي را ميكنين تا بهترين خانواده را داشته باشين.
يه چيز عجيب و جالب را يه جتيي خوندم كه نوشته بود ( ما فرزندامون را تو كودكي تو پرورشگاه و مهد شبانه روزي ميگذاريم چون وفت نداريم به اونا برسيم و اونا هم ما را تو پيري به خونه سالمندان ميبرن چون تو كودكيشون ما بهشون ياد داديم كمبود محبت را)
با تشكر و ب اميد موفقيت شما دوست عزيز
سلام
من خودم كارمند هستم و همكارهاي خانم هم دارم و با اونا ك متاهل هستن زياد مشورت كردم چون ممكنه من هم با يه همكار ازدواج كنم .
راستش همه خانمهاي متاهل ميگن كه يه زن بايد اول بتونه همسر خوبي باشه بعد مادر خوبي و در اخر كارمند خوبي باشه و اين خانمها را ك ميگم همشون تحصيل كرده هستند. بيشتر به فكر مرخصي و خانوادشون هستن تا كارشون و البته شركت هم با اونا كنار ميات ديگه . ادم بايد وقتي ازدواج كنه كه تعهد داشته باشه ب خانوادش و وظيفه زن و مرد هم كاملا مشخص شده تو دين و عرف جامعه ما خيلي از زنها هم هستن كه بعد از ازدواج ميبينن كه ممكنه زندگي خودشون را از دست بدن بنابراين يا كار نميكنن و يا طوري برنامه ريزي ميكنن كه اول ب خانواده و مخصوصا بچه هاشون برسن .
راقعا سخت شده به نظر من دولت بايد براي خانمها كه مجبورن بيرون كار كنن ساعات كاريشون را كمتر كنه تا بچه هاشون و همسرشون لطمه نبينن.
اما فكر كنم كه شما خودتون وقتي كه مادر شدين و ازدواج كردين بهترين برنامه ريزي را ميكنين تا بهترين خانواده را داشته باشين.
يه چيز عجيب و جالب را يه جايي خوندم كه نوشته بود ( ما فرزندامون را تو كودكي تو پرورشگاه و مهد شبانه روزي ميگذاريم چون وقت نداريم به اونا برسيم و اونا هم ما را تو پيري به خونه سالمندان ميبرن چون تو كودكيشون ما بهشون ياد داديم كمبود محبت را)
با تشكر و ب اميد موفقيت شما دوست عزيز
با سلام
حرف بنده هم همين است!
چرا بايد فرزندان اين مرز و بوم با داشتن پدر و مادر زحمتكش و فداكار مثل يتيمان بزرگ شوند!!!
چرا؟؟! يك روز پيش اين مادر بزرگ بمانند يك روز پيش آن مادر بزرگ و يك روز در مهد كودك!
البته ناگفته نماند كار پزشكي خصوصا براي زنان امري بسيار پسنديده است و بر خلاف اينكه بنده به شخصه مهندسي را براي زنان قبول ندارم (البته تا حد زيادي نه كلا!) براي زنان اين امر را در حد واجب كفايي مي دانم! يعني بايد دسته اي زنان با از خود گذشتگي به اين كار بپردازند تا زنان ما مجبور به رفتن پيش دكتر مرد نشوند!
البته در حالت كلي بين تحصيل و شغل فرق اساسي است. تحصيل براي مادران جامعه از پدران بسيار مهم تر است! اما شغل نه!
به هر صورت شما مي توانيد با مديريت زمان خود نقش خود را به عنوان يك مادر خوب نيز ايفا كنيد. براي بچه داري و مادري نيز مانند نقش پزشكي خود اهميت قايل باشيد و براي آن زمان بگذاريد. هر چند اين زمان كل روز نيست اما باز هم مي توان با مديريت زمان اين امر را بهبود بخشيد. مثلا در هفته 3 روز يا بيشتر يا كمتر! _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزاد است
سلام
به نظر من هم مهمترین چیز برای بچه هامون توجه کامل و همه جانبه و همینطور که همه ی شما عزیران بهش اشاره کردید گذاشتن وقت کافی برای فرزندانمون هست.
بهترین چیز برای کودکانمون توجه لازم به کارهاشون و حرف هایی که میزنن هست.
چه بسا گاهی اوقات او را از روی خستگی و غفلت نادیده میگیریم و اگه این ادامه دار باشه لطمه بدی رو میتونه به کودک وارد کنه.همیشه یادمونباشه اونا دوست دارن مثه بزرگتر هاشون رفتار کنن و مورد توجه واقع بشن پس باید این نیاز رو بهش توجه کنیم.
پدران و مادران شاغل هم باید صد برابر به این امر توجه داشته باشن تنظیم وقت این عزیزان باید به گونه ای باشه که به همه ی چیزهایی که دوستان اشاره کردن رسیدگی باشه تا در اینده هیچ حسرتی برای دوطرف باقی نمونه
تشکر _________________ خوش به حال مسافرکشان خط آزادی....که آزادی را بدون ترس, فریاد می کنند.!!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم