با سلام
یه سئوال دارم
ممکنه یه مردی همسرش و دوست نداشته باشه ولی میل جنسی خیلی زیادی نسبت به اون داشته باشه .منظورم اینه که غیر از مسایل جنسی هیچ محبت و احترامی واسه خانمش قایل نباشه اما تو این مسئله خیلی حریص باشه حتی بعد از 5-6 سال ازدواج .
میخوام مطمئن شم یه همچین مردی که خیلی سرده چرا توی روابط جنسی اینقدر مشتاقه .آیا ممکنه عشقی هم در کار باشه و فقط این آقا فکر میکنه باید از این طریق ابراز کنه ؟اگه اینطوره با وجود اینکه تو زندگی روزمره این آقا حتی حاضر نیست برای کمک به خانمش یه قاشق از رو زمین برداره و کلا خیلی به خودش سختی کاری که به خواد برای خانم بکنه نمیده ،این واقعا دوست داشتن قلبیه؟
لطفا" راهنماییم کنید برام خیلی مهمه میخوام مطمئن شم درمورد اینکه آیا دوست داشتنی وجود داره یا نه؟
به نظر من یک مرد تا طرف مقابلش رو دوست نداشته باشه ، باهاش رابطه برقرار نمی کنه اونم انقدر مشتاقانه.
شاید از چیزی دلخور که اینجوری رفتار می کنه .
مطمئن باشید که عاشقانه دوستتون داره. _________________ زندگی زیباست ای زیبا پسند
میخوام مطمئن بشم ممکنه یه مردی زن دیگه ای رو دوست داشته باشه اما با زن خودش فقط تواین قضیه مشتاق باشه و عشقی بهش نداشته باشه .
بزارین راحت تر بگم
مشکل اینه که من توی این 7-8 سالی که ازدواج کردم خیلی چیزی از طرفم ندیدم که ثابت کنه دوسم داره جز این قضیه .البته موضوعی چند وقت پیش پیش اومد که زندگی مارو خیلی تغییر داد .تا قبل از اون خیلی زبون میریخت که من عاشقتم و دوست دارم اما حالا دیگه اینم نمیگه .اما توی قضیه نزدیکی از اول ازدواجمون خیلی گرم بوده حتی زمانی که دعوای شدید بکنیم بدون اینکه درموردش حرف بزنیم موقع خواب انگار که هیچ اتفاقی نیافتاده .حتی برای اینکه زودتر به مقصودش برسه وقتی با تمام احساسم درمورد موضوع حرف میزنم فقط سکوت میکنه یا میگه دیگه این بحثارو تمومش کن و بعدش ....
بعد از اون موضوعی که اتفاق افتاد (چون مفصله حوصلتون سر میره ومربوط به سوالم هم نیست نمیگم ) دیگه فقط به این شک دارم که قلبا" دوسمداره یا نه فقط منو واسه ... میخواد
با سلام
هم آره هم نه! رابطه جنسي جزء مهم زندگي براي آقايون است خصوصا اگر متشرع باشند!
اما اين روابط اثبات كننده هيچ چيز نيست! نه عشق نه عدم عشق!
البته قطعا مرد شما به شما علاقه دارد و گرنه با شما ازدواج نمي كرد و ادامه رابطه نمي داد.
اينكه به شما كمك نمي كند ناشي از جهل او به محبت است! او بايد آموزش ببيند تا بتواند محبت خود را ابراز كند.
متاسفانه بسياري از مردان تفكرات غلطي نسبت به عشق دارند كه فكر مي كنند موجب زن ذليلي و اين حرف هاي مزخرف مي شود!!!
به هر صورت ترجيحا او را به سايت بياوريد تا علمش زياد شود! من باز هم تاكيد مي كنم مشاوره يكطرفه زوجين جواب نمي دهد! حداقل خوب جواب نمي دهد! _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزاد است
دوستان من شاید سوالمو بد مطرح کردم
درواقع میخوام بدونم منو دوست داره یا نه با این توضیح که منو خیلی راحت بدست آورد هیچوقت هم تا حالا عملا عشقشو ندیدم جز توزبون (قبل از اون موضوع خیلی زبن باز بود اما حالا نه ) و تو مسایل جنسی برای مثال ای کاش من یه دفعه بگم یه جام درد میکنه بگه بریم دکتر.
کلا زیاد واسه من خودشو تودرد سر نمیندازه .اگه ازش خواستم یه چیزی برام بیاره کلی غر غر میکنه در صورتی که من براش همه کار تا حالا کردم و میکنم .
از قبلا از ازدواج تا حالا اون بوده که ادعای دوست داشتن کرده و این من بودم که اینو ثابت کردم اینو بگم که من تقریبا بعد از یکسال از ازدواجمون اول به ایشون وابسته و بعد علاقمند شدم یعنی از اول عاشق نشده بودم خیلی ولی اون خیلی ادعا میکرد حالا هم همش به خودم تلقین میکنم اگه دوسم نداره پس چرا تو .... اینقدر گرمه
میدونم خودمو گول میزنم میشه راهنماییم کنید من باید تکلیفمو با این زندگی بدونم
با سلام
همانطور كه گفتم مشكلي نيست. با اين افكار زندگي خود را خراب نكنيد.
همسر شما بيشتر ناآگاه است و قطعا شما را دوست دارد.
همسر شما بايد آموزش ببيند و ساده ترين راه آوردن ايشان به سايت است! به ايشان تضمين بدهيد كه هيچ كس ايشان را نخواهد شناخت و ايشان را به سايت بياوريد و از مقالات بسيار زيباي mbayat و ديگر دوستان و مشاوره هاي دكتر استفاده كنيد. _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
azad_raha, عزیز
شوهرم اصلا اهل این چیزا نیس حوصلشو نداره حتی گاهی وقتا براش save میکنم تا مطلبیو بخونه زورش میاد.
ببخشید اصولا ممکنه مردی فقط برای بچه داشتن و این قضیه ازدواج کنه .میدونم مردایی که یه زنو دوست دارن خیلی کارا برای رضایتشون میکنن منظورم عملا هست نه زبونی اما چرا شوهر من هیچ کاری برام نکرده .باور کنید این مسائله از دوران عقد تا حالا برام شده عقده .بهش هم گفتم چند بار .کلا بحث کردن باهاش فایده نداره آخرش دعواست و توهین من میخوام تکلیفمکو با این زندگی بدونم منظورم این نیست که میخوام طلاق بگیرم اما من احساسات قویی دارم داغون میشم از فکر اینکه اینقدر پیوندمون ضعیف باشه .من تو زندگی عشق می خوام نمیخوام بیشتر از این واسه کسی بمیرم که برام تب هم نمیکنه میخوام خودمو وقف وجهه های دیگه ای از زندگیم کنم هرچه باداباد لطفا راهنمایی
سلام چیزی که اشاره کردی منم باش دست به گریبانم هر وقت ناراحتی تو خونه پیش میاد اخرش از این راه تموم میشه بدون اینکه مشکل حل بشه یا در موردش حرفی زده شه. منم مثل تو گاهی فکرهای......به سرم میزنه .اگه راه حلی پیدا شد منم در جریان بزار. ممنون
با سلام
چرا زندگي خود را مي خواهيد خراب كنيد!
خيلي از مردان اينگونه هسند و عشق را در اينكار ها نمي بينند و فقط وقتي براي گذران معيشت تلاش مي كنند و براي زن و زندگي تلاش مي كنند همين را نشانه عشق مي دانند و در موارد ديگر تلاشي نمي كنند.
شما به جاي اينكه به طلاق فكر كني كه به نظر بنده فكرش هم غلطه!!! به زندگي فكر كن!
اون بلد نيست تب كنه! وگرنه قطعا هم شما را دوست دارد هم زندگيش را!
براي او كشش ايجاد كنيد تا بيايد و در سايت بخواند!
براي كشش چند كار مهم لازم است:
1- احسان بي منت
2- ناراحتي عميق از عدم انجام كاري كه مورد نظر شماست (بدون قطع احسان)
3- قهر، دعوا، توهين ممنوع!!!
از آن مهم تر اينكه شما خودتو وقف خدا كن و اين رو بدون: جهاد زن در خوب شوهر داري اوست! در دل وقتي داري به شوهرت خدمت مي كني نيت قربه الي الله كن تا ثواب كني!
چقدر در اين دنيا غرق شديم!!! يك مقدار به فكر اخرتت باش! _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
داداش من
من هیچی براش کم نذاشتم از هیچ نظر مثال میزنم (من یه عمل دردناک داشتم فقط با مورفین آروم میشدم کسایی که تجربه دارن اینو درک میکنن چی میگم )مادرم مدتی پیش ما بود برا پرستاری ازمن و کارهای خونه یادم نمیره حتی تو اون شرایط (من کمرم و عمل کرده بودم و3 ماه استراحت پزشکی داشتم ) از من توقع رابطه داشت و هر چوربوده مثل قبل کارشو میکرد حالا تصور کنید من چقدر با تنفربدون اینکه ناراحت بشه و بویی ببره این کارو میکردم .
خیلی وقته یاد گرفتم قشنگ فیلم بازی کنم .توظاهر باهاش خیلی خوبم اونم راضیه (چون هیچ جوری بهونه دستش ندادم ) اما من محتاج محبتم نه محبت زبونی (که سالها به همین طریق منوبازی داد ) بلکه محبت و عشق واقعی
من قبل از ازدواج با وجود آزادی زیاد با هیچکی رابطه خصوصی نداشتم به دنبال یه عشق واقعی بعد از ازدواج بودم اما افسوس که بعد از ازدواج نتونستم عشق واقعی رو درک کنم .
متاسفانه خیلی از باورهام حالا تغییر کرده
من یه پسرقشنگ دارم واسه همینم هیچ وقت حاضر نیستم ازش جدا بشم (قبل از باراری بارها واسه همین اختلافامون میخواستم اما به هر ترفندی بود زبون بازی کرد و اشک ریخت من ساده هم دلم سوخت )
من به جدایی فکرنمیکنم نمیتونم بین خودمو بچم خودموانتخاب کنم اما این حس که تموم زندگیم داره صرف سرویس دادن به دیگرون میشه منو داره داغون میکنه
پسرکم خیلی کوچولو و نازه اما من عشق شوهرمو میخوام
بله شما بیشتر مطالبتون درست و تائید شده و حسابیه
چون من خودم مرد هستم و بعد از 9 سال زندگی اینا رو خودم هم متوجه شدم
اگه خانمم اینجا بود میگفت عین تو((بمن میگفت))
خب چرا من خودمو مثال میزنم تا راحت باشیم و کسی ناراحت نشه
من خودم تا اینا رو از اول این ماه نخونده بودم((قلم صنع من تازه عضو شدم))
نمیدونستم که خیلی از مردم و خانواده ها مشکلات منو دارن
نمیدونستم برا زنم باید کارائی میکردم که نکردم
اصلا روابط رو در خونه فقط در حد رابطه جنسی زنانه میدونستم و کمی صحبت در مورد کارم و سختی اون و خانمم هم با اشتیاق زیاد گوش میکرد... اما دلش به درد میومد
براش چیزائی رو میخریدم که با نگاه به من میگفت :این دیگه چیه :?
و مورد آخرم اینکه هر وقت بیرون چیزائی رو میدیدم مثل خانمای بد حجاب و بی حجاب و ...
خودمو برا مراسمی نو در شب اماده میکردم :oops:
خب محاسن و معایب کار من:
ببینید درسته که من اصول روابط رو بلد نبودم اما در دلم همسرمو دوست داشتم
درسته که به زبون نمیاوردم اما همه جا در پشت سرش ازش تعریف میکردم
درسته که من بجز هنگام سکس خودمو کشته مردش نشون نمیدادم اما بهش خیانت نکردم
و بقول دوستمون افرادی که اینجورین متشرع هستند اگه کمی قانون روابط در منزل رو رعایت کنند که صد میشن :roll:
خلاصه شما سعی کنید (البته ببخشید من دارم درس پس میدم)با رفتار خوب گذشته و با همون مدیریت خوب خودتون کانون زندگی رو گرم بگیرید و بدونید آماری که فعلا از طلاق در دست هست خیلی خیلی فاجعه باره
و من همیشه خودمو در راس مشکلات میدونستم و اینجا البته با ناراحتی مطالبی رو خوندم که باورم شد مشکلات مردم فراتر از مشکلات منه
ضمنا من مشکلاتمو در این کانون هم نوشتم میتونید نظربدید ممنونم بای _________________ خدا کند که بیایی
مهدیا کعبه شد از تاب تو بیتاب بتاب
کمال2 عزیز ممنون از راهنماییت
مشکلتو خوندم یه جایی اگه اشکالی نداره چون یادم رفته کجاست اینجاجواب میدم
پیشنهاد میدم چند وقت حسابی با خانمت گرم بگیری مخصوصا حسابی زبون بریزی (استاد این کارا شوهرمه ) براش غیر منتظره گل وکادو بگیری اما مواظب باش که بعدش تقاضای .... نکنی اینطوری خانم مطمئن میشه که اونو واسه خودش میخوای نه ...(میدونم عشقولانه میشی دست خودت نیس اما یکم خودتو نگه دار دیگه تازه داماد که نیستی داداش من (شوخی) )
خانم شما توذهنش :چی شده کمال امشب که اینقدر باهم خوب بودیم کاری نکرد شب به خیرعزیزکم گفت و خوابید؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
.
.
واین ادامه داره تا اینکه ممکنه حس کنجکاوی زنونه بیاد سراغ خانم و ازت بپرسه
شما هم میگی عزیزم تا خودت نخوای با وجودی که خیلی سخته اما من جلوی خودمونگه میدارم (الکی)
خلاصه کم کم این خانوم خوب ما که مذهبی هم هست به دنبال رضایت شوهرشه
به ایشون تو یه وقت مناسب یکسری کتابایی که درمورد مسئولیت زن در برابر مرده بده بخونه مثلا "توصیه پیامبر به زنان ودختران
بازم راه حل دارم اگه جواب نداد بازم بگو فکر کنم بدونم چی کار کنی امید وارم این اولی جواب بده در ضمن تایپیکتو اینجا برام بزار تا همونجا جواب بدم
تو مرد خوبی هستی خدا سایه تو روسر زن ناآگاهت و بچت نگه داره .این مشکلو میتونی حل کنی
این مطلب آخرین بار توسط rafia88427 در یکشنبه 14 شهریور 1389 - 14:23 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
مشکلتون رو بیان کنید و آدرس ایمیل تون رو هم ذکر کنید. برای رفع مشکلتان با شما از طریق ایمیل تماس خواهم گرفت! _________________ وبلاگ عشق ورزی و عشق بازی
http://lovemaking.blogsky.com
سلام
همسرت عاشقت هست! ولی شما با رفتاری که نمایانگر مسئولیت پذیری بالای شما بود ، بیان عواطف او را بخود کم رنگ نمودید و متاسفانه ایجاد حق کاذب هم نمودید!
اگر می خواهید شیدایی او از شما فوران کند! او را زیرکانه ناز کش خود بار بیارید!
مخصوصا هنگام در خواست جنسی، طوری ناز کنید که برای ناز کشی از شما لذت ببرد!
یعنی هروقت درخواست روابط جنسی نمود طوری جواب نه بدهید که او برداشت بلی نماید! و با او با رفتار عاطفی و عشوه های محرک بازی کنید!
البته مراقب باشید که در رفتارتان افراط نکنید که نتیجه عکس خواهد داد!
با مدیریت روابط جنسی خاطره زیبا برایش بسازید (به رضایت جنسی توجه کنید نه انزال محض)
در مواقعی که نیاز عاطفی دارید بدون اینکه از منظور شما سر در بیاورد زیرکانه با رفتار محرک تمایلاتش را تحریک کنید! تا او را دلبسته و وابسته به عواطف خود سازید! اگر به توصیه ها خوب عمل کنید، همیشه بهترین ارزوی همسر تان خواهید بود!
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم