سلام.
از اون جایی که گفته شده اینجا،محلی برای تبادل افکار است، می خواستم نظرتون رو در مورد حجاب بدونم؟احتمالا اکثر کاربران دختر باشن،دوست دارم نظر پسرا رو هم بدونم؟
ماها به هر اندازه ای با هر نمره ای پوشش داریم،بخاطر زندگی تو جمهوری اسلامی.
چقدر با پوشش (حجاب) آشنایید؟
به اجبار؟
اگه نه دلیلتون چیه؟
حجاب،عزته یا ذلت؟
در ضمن،پوشش دختر.پسر نداره...
حتما بگین،باهم بحث کنیم...
hani24, جان
این تاپیکی که زدی خیلی جالبه و یکی از مشکلات روز جامعه ماست
ببینید من خودم اصلن دوس ندارم لباس استین کوتاه بپوشم بدم می یاد
و به نظر من این حجاب نی که باعث پاک دامنی یا عفاف می شه این ایمان آدماست که باید حجاب داشته باشه تا به از هر هوا و هسی مصون بماند
حجاب تهنا در صورتی می تونه مهم باشه که بشه پایدار نه اینکه
بعضی ها بالا رو چسبیدن پایین و ول کردن
اما خوب و بد تو همه نوع پیدا میشه ...
شرمنده یکم تند گفتم. _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Man Asheghe An Goli Ke Har Dam Digary Be Booyadash Neisham
Virani Del Be Abadani Eshgh Ast
Pure Love
با سلام
در مورد حجاب قبلا در سايت بحث هاي زيادي شده كه حتما اول اون ها رو مطالعه كنيد.
از دوستان ديگر هم مي خواهم لينك آنها را بزنند.
ضمنا از مدير سايت نيز تقاضا دارم اين سوال را به بخش مشاوره اعتقادي منتقل كنند.
اما يك جمله مهم: حجاب مصونيت است نه محدوديت! _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزاد است
[quote="hani24"]سلام.
از اون جایی که گفته شده اینجا،محلی برای تبادل افکار است، می خواستم نظرتون رو در مورد حجاب بدونم؟احتمالا اکثر کاربران دختر باشن،دوست دارم نظر پسرا رو هم بدونم؟
به اجبار؟
اگه نه دلیلتون چیه؟
حجاب،عزته یا ذلت؟
حتما بگین،باهم بحث کنیم..
=====================================================
سلام حجاب قطعا مصونیت است و سختی ندارد مثلا اگر کسی بخواهد
دنبال یک خانم در امر غیر اخلاقی باشد حتما به کسی فکر می کند
که حجاب درستی ندارد یا خیلی به حجاب اهمیت نمی دهد
-------------------------------------------------------------------------------------
عاقلا کوش در دانایی تا ندانی تو نتوانی
[quote="hani24"]سلام.
به اجبار؟
اگه نه دلیلتون چیه؟
حجاب،عزته یا ذلت؟
حتما بگین،باهم بحث کنیم..
=====================================================
سلام حجاب قطعا مصونیت است و سختی ندارد مثلا اگر کسی بخواهد
دنبال یک خانم در امر غیر اخلاقی باشد حتما به کسی فکر می کند
که حجاب درستی ندارد یا خیلی به حجاب اهمیت نمی دهد
-------------------------------------------------------------------------------------
عاقلا کوش در دانایی تا ندانی تو نتوانی
با عرض سلام
اين بستگي داره به نظر هر كسي كه تفكرش در باره حجاب چيه، به نظر من حجاب ديد يا نگاه و حجاب كلام و گفتار، خيلي مهمتر از حجاب ظاهري است. چون اگر كسي در ظاهر پوشش درست داشته باشه اما عفت كلام و نگاه پاكي نداشته باشه و چشم به ناموس ديگران داشته باشه هيچ ارزشي از نظر انساني نداره.
من خودم با حجاب ظاهري مخالف نيستم و رعايت ميكنم . ولي بيشتر سعي ميكنم كلامم و نگاهم را كنترل كنم.
محل سکونت: مهم نیست کجا زندگی می کنم ! چون چگونه زندگی کردن برایم مهم تر است
: 0 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: شنبه 6 شهریور 1389 - 16:53 عنوان:
با سلام
دوست خوبم
hani24
حجاب از ريشه حجب است و حياء
در كل حجاب به اين معني است كه بين چيزي و چيز ديگري پرده و حرمتي حايل شود تا حرمت ها حفظ شوند.
دوست خوبم
رعايت حجاب تنها پوشيدن لباس در مقابل نامحرم نيست !
بلكه رعايت و دقت محارم در خانه و خانواده نيز يك حجاب به شمار مي آيد!
مثلا مادر يك خانواده در مقابل همسر خود با يك حجاب و در منزل و دركنار اعضاي خانواده خود با يك حجاب و در بيرون از خانه و خانواده با نوعي متفاوت از حجاب ظاهر مي شود!
انسان اگر نتواند به درستي از حجب و حياي خود در مقابل ديگران استفاده كند به فردي بي حيا و بي حجاب تبديل مي گردد كه مانند آنست كه فرق روز و شب را نميفهمد!
مردان و زنان به دليل دارا بودن قوه شهوانيه و البته بسته به كم و زياد بودن آن در افراد !
نمي توانند در مقابل ديدن يكسري از اندام ها و برجستگي هاي اندام هاي يكديگر به تفكر جنسي نرسند و به ناچار موجب تحريك شدن آنان و به خطاوگناه افتادن آنها مي شود!
دوست خوب من :
دين روشن بين اسلام در كتاب آسماني خود ، به زنان توصيه مي كند تا از لخت ماندن اندامشان در مقابل ديدگان نامحرمان محافظت كنند و اندام برجسته خود را در مقابل ديدگان نامحرمان بپوشانند ! تا مبادا باعث به گناه افتادن مردان شوند !
دوست خوب من :
به گناه افتادن مردان كه ضرري براي خدا ندارد بلكه اين مردان در صورت غلبه شهوت بر عقلشان ! تا پاي تجاوز به زنان و دختران و حتي دختربچه هاي نابالغ هم پيش مي روند و بعضا براي باقي نماندن شاهد آنان را به قتل مي رسانند!
خداوند بخشنده و دانا، مي خواهند خون مخلوقاتش اين چنين بر زمين ريخته نشوند!
دوست خوب من :
حجاب تنها براي مردان توصيه نشده و خداوند در همان جا به مردان توصيه مي كند تا مردان براي رعايت حجاب خويش " چشم هايشان را به هر سو روانه نكنند "
مردان هم بايد نگاه هاي خود را به راه و بيراهه نيفكنند!
دوست خوب من :
چادر يك حجاب برتر ، ماندگار از حضرت زهرا س است كه آنهايي كه مي خواهند در سيره ايشان قدم بردارند ، اين نوع پوشش را بر مي گزينند!
و كساني هم كه در حجاب خود راعايت شرط و شروط لازمه را مي كنند ! محجبه اند !
دوست خوب من :
من خودم به عنوان يك مرد ، دوست دارم زنان پيش از پوشيدن چادر ، به فلسفه حجاب دست يافته باشند و بعد چادر به سر كنند! حرمت چادر پوشيدن را نبايد شكست !
نمىدانيد چقدر لذتبخش است وقتى وارد مغازهاى مىشوم و مىپرسم: آقا! اينا قيمتش چنده؟ و فروشنده جوابم را نمىدهد؛ دوباره مىپرسم: آقا! اينا چنده؟ فروشنده كه محو موهاى مشكرده زن ديگرى است و حالش دگرگون است، من را اصلاً نمىبيند. باز هم سؤالم بىجواب مىماند و من، خوشحال، از مغازه بيرون مىآيم.
نمىدانيد؛ واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى مردهايى كه به خيابان مىآيند تا لذت ببرند، ذرهاى به تو محل نمىگذارند.
نمىدانيد؛ واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى شاد و سرخوش، در خيابان قدم مىزنيد؛ در حالى كه دغدغه اين را نداريد كه شايد گوشهاى از زيبايىهاتان، پاك شده باشد و مجبور نيستيد خود را با دلهره، به نزديكترين محل امن برسانيد تا هر چه زودتر، زيبايى خود را كنترل كنيد؛ زيبايى از دست رفتهتان را به صورتتان باز گردانيد و خود را جبران كنيد.
نمىدانيد؛ واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى در خيابان و دانشگاه و... راه مىرويد و صد قافله دل كثيف، همره شما نيست.
نمىدانيد؛ واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى جولانگاه نظرهاى ناپاك و افكار پليد مردان شهرتان نيستيد.
نمىدانيد؛ واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى كرم قلاب ماهىگيرى شيطان براى به دام انداختن مردان شهر نيستيد.
نمىدانيد؛ واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى مىبينى كه مىتوانى اطاعت خدايت را بكنى؛ نه هوايت را.
نمىدانيد؛ واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد وقتى در خيابان راه مىرويد؛ در حالى كه يك عروسك متحرك نيستيد؛ يك انسان رهگذريد.
نمىدانيد؛ واقعاً نمىدانيد چه لذتى دارد اين حجاب!
خدايا! لذتم مدام باد. _________________ اگر احساس مي كنيد كه بيش از حد از زندگيتان رنج مي بريد ، همينجا كليك كنيد
وقتی میگن کسی عزت نفس داره یعنی اینکه عظمت و صلابتی در خودش حس میکنه که نمیخواد حقارت و ذلت رو بپذیره. اینکه یه مشت پسر و مرد برای هوسرانی اندام منو انتخاب کنن. اینکه ارزش و اعتبار من از روی چهره و اندام من باشه ته ذلت و حقارته. یعنی من هیچی توی وجودم پیدا نکردم و یا پیدا کردمو نمیدونم چجور به نمایش بذارم، میام از چهره و اندامم استفاده میکنم تا همه بدونن من کیم و چکاره ام. نهایت این خودنمایی از روی ظاهر جلب نگاه های آلوده دیگرانه که قبل از اینکه ببینن من چه استعدادی دارم میبینن چه چهره و اندامی دارم. عزت من به من اجازه نمیده طوری خودنمایی کنم که وسیله جلب توجه آدمای هوسران باشم و همون بهتر که مورد توجه آدمای بی دین و بی خدا و هوسران و کسایی که ارزش آدمو به قیافه و ظاهر عروسک مانند میدونن نباشم
hame mesle ham nistn yeki hejabo doost dareo ba eshgh ouno raayat mikone va yeki az sare ejbar!emrooze bishtar az sare hejabe!man chadoriam vali az nazare khodam tu hejab chador mohem nist akhe bishtare dokhtaraye chadori mantohaye kheyli kheyli kheyli tango kootah mipushan,arayesh ham mikonan,soosool ham hastan bishtar ham mantohashoon astin 3robe badam migan chador saremoone ke eshkali nadare dar surati ke eyne adamaye oghdei mikhan khodeshoono be digaran neshun bedano hey chadoreshoono baz mizaran!adam bayad har joor migarde ba hayao sangin bashe va ejaze nade kasi behesh chap negah kone!man kami ta ghesmati soosoolam vali baraye pesarao marda ghorur kharj midam vase hamin ta hala kasi jorat nakarde chizi bege ya kari bekone!tu tapikaye ghabli gofte boodam oun pesare familemun chi gofte bood:inke pesara az to mitarsan va kesayi ke behet alaghe daran behet ke mitarsan zabooneshun baste misheo mitarsan chizi began!albate faghat ba pesara va marda injooriam(namahramasho gharibehash)dar kol adame mehraboono khosh akhlaghiam!begzarim dar kol migam hejab tu chador nist hata yek zare!
حجاب همراه حیا کامله.
کسی که از نظر پوشش باحجابه اما در نگاه و رفتار حیا نداره با حجاب محسوب نمیشه. _________________ وعشق صدای فاصله هاست...
صدای فاصله هایی که غرق ابهامند...
سلام
انسانهای نخستین ارزش پوشش را درک کردند و پوشش را از کمر تا زانو با پوستین حیوانات ، شروع کردند و بتدریج تا به امروز به آن اراستند!
لکن برخی بدون تحلیل درست آراسته های تکامل یافته را برهم می زنند!
اگر تدبر شود پوشش اسلامی زیبا ترین هنجار جامعه است!
پوشش مناسب مرد وزن هردو را همیشه برای هم جذاب می نماید!
بی پوششی هر دو جنس موجب می شود تا بتدریج با مشاهده دیگران به مقایسه غلط گرفتار شده و همیشه احساس درون خود را یا ظاهر می کنند که موجب بی اعتمادی می شود ویا پنهان می کنند که سرخورده می شوند!
فکر کنیم!
سلام با تشکر از همه دوستان خوبی که به این تایپیک سر زدن و نظر دادن و تشکر ویژه از آقای دکتر..
من با این موضوع هیچگونه مشکلی ندارم...دوستان عزیز، من این تایپیک رو بخش گپ دوستانه گذاشتم مقصودم دونستن نظر جوونهای جامعه ام بود، نه در مورد اصل حجاب...
بله ، قرآن مجید قبل از اینکه به پوشش بدن اشاره داشته باشه به نگاه اشاره داشته و تعبیر زیبای "غض بصر" رو بکار برده... اگه دیدن ها کنترل بشه منوط به حجاب اخلاقی، جامعه ای پاکدامن خواهیم داشت..
در مورد دوست عزیزی که گفتن حجاب ریشه اش حیا و حجب است، لازمه بگم حجب یعنی پرده و حجاب یعنی پرده پوشی. اصولا کلمه نابجاییه که احتمالا وارداتی القا شده. تو همه ی کتب قبلتر از این موضوع به نام ستر یاد شده یا پوشش.
من خودم از معتقدین به حجابم در درجه اول حجاب روانی که بحثش مفصله...فقط میخواستم نظرتون و اینکه چقدر به دلیل و اهمیتش واقفید رو بدونم...بازم ممنون.
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم