تاریخ: پنجشنبه 11 شهریور 1389 - 08:45 عنوان: آقاى دكتر افسردگى گرفتم به من بگي
سلام
چطورى از مشكلم بگم؟؟؟؟
تا زمانى كه مدرسه ميرفتم جزء بچه zerangha به حساب مى اومدم.زياد درس nemikhondam اما hamise darshamo بلد بودم.nomreham هميشه خوب بود هميشه هم اعتبار داشتم چه بين دوستم چه معلمم.
تا اينجاى قضيه كه به مدرسه ربط داشت مشكلى نيست.
در زمانِ پيش دانشگاهى هم درسامو خوب ميخوندم و تمام moalema مطمئن بودن كه من يكى از بهترين rotbeha رو خواهم اورد اما رتبۀ من چندان جالب نشد..
اولش تصميم گرفتم پشت كنكور بمونم اما بد نظرم عوض شد و وارد دانشگاه آزاد شدم البته در reshteyi كه دوست داشتم...
تا سال اول مشكلى نداشتم.nomrehaye خوب و دانايى و tavanayie كامل
اما سال ۲ ورق برگشت من رفته رفته zaeftar شدم درس رو مثل قديم مى فهميدم اما سر جلسه مشكل داشتم تا جايى كه ترم ۳ مشروط شدم......واسم غير قابل باور بود من كسى كه در تمام طول tahsilesh معلم به خاطره ۰.۲۵ اشتباه نوشتن دواش ميكرد حالا مشروط!!!!
خيلى ناراحت شدم از ترم بد با يكى از بچه zerangaye دانشگاه رفتم keteb خونه اونجا باهم درس mikhondim خدائيش هم خوب mikhondim يادمه قبل از يه امتحانى تمام درس رو با هم دوره كرديم هم من بلد بودم هم اون تازه من حتى eshkalaye اونو گرفتم اما از اون امتحان ۴۰ nomrei اون گرفت ۳۷ و من گرفتم 20........
ترم ۴ باز هم مشروط شدم.................
ترم تابستان گرفتم.خوب خوندم خيلى روش كار كردم تا آخر بشم 16.قبل از امتحان همه eshkalashon رو از من ميپرسيدن اما......
آقاى دكتر افسردگى گرفتم به من بگيد اشكال كا م كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
احتمال زياد استرس امتحان است!
سعي كنيد اهميت امتحان را در نظر خود كاهش دهيد! اين ساده ترين راه براي كاهش استرس است. براي خود درس درس بخوانيد نه براي نمره و اينگونه استرس امتحان نيز كاهش پيدا مي كند. _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزاد است
سلام
اولا ببخشيد چون من فارسى ندارم از يك سايتى اين نوشته رو تبديل به فارسى ميكنم
بابا چرا كسى اينجا جواب نميده؟؟؟؟؟؟؟
شما دوست عزيز آقا يا خانم fzl من عاشق رشته ام هستم و خانواده ام نميگذارند شهر ديگه برم.پس امكان عوض كردن دانشگاه نيست
كمكم كنيد..........................
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم