تاریخ: دوشنبه 15 شهریور 1389 - 17:04 عنوان: من یه دختر متعهل هستم!
سلام
سال86نامزد کردم و سال پیش رسما ادواج کردم و الان یه بچه 5 ماهه دارم در حالیکه هنوز دخترم و حتی یکبار سکس واقعی نداشتم
و همچنان این مشکلم ادامه داره
اونقدر مسائل و مشکلاتم (از لحاظ رو حی ) زیاده که نمی دونم گاهی اصلا انگیزه ایی واسه ادامه دادن دارم یا نه؟!
تاریخ: دوشنبه 15 شهریور 1389 - 17:20 عنوان: Re: من یه دختر متاهل هستم!
nin_2 نوشته است:
سلام
سال86نامزد کردم و سال پیش رسما ادواج کردم و الان یه بچه 5 ماهه دارم در حالیکه هنوز دخترم و حتی یکبار سکس واقعی نداشتم
و همچنان این مشکلم ادامه داره
اونقدر مسائل و مشکلاتم (از لحاظ رو حی ) زیاده که نمی دونم گاهی اصلا انگیزه ایی واسه ادامه دادن دارم یا نه؟!
با سلام من شما رو درک میکنم چون خودم با خانمم این مشکل رو داریم البته 9 ساله
جالب اینجاست که ما صاحب بچه هم شدیم اما بهد از سه ماه سقط شد و بر اثر کورتاژ
پرده پاره شد اما مشکل ما هنوز حل نشده و خانمم عصبی و خودمم دارم دیوونه میشم کاش خدا کمکمون کنه شما هم مشکلتون حل بشه امین _________________ ما را سریست با تو که که گر خلق روزگار ** دشمن شوند و سر برود ما بر آن سریم
خانواده هامون تفاوت فرهنگی زیادی دارن
اما خود شوهرم متمایل به خونواده ماست
خیلی پسر مومنی بوده و خیلی خوددار اما من دختر راحتی بودم و خیلی اطلا عات داشتم و کلا پرانرژی بودم
اما حالا کاملا افسرده هستم
میتونم بگم اصلا رابطه جنسی نداریم
خیلی عصبی میشم
اوایل اصلا بلد نبود اما حالا خیلی پیشرفت کرده اما هنوز به اون چیزی که من میخوام نرسیده
سعی کردم با حرف زدن و گفتن خیلی از مسائل اونم خیلی صریح کمی مشکلم رو حل کنم
اما اونقدر مسائل و مشکلات حاشیه ایی زیاد هست که تا میخواد رابطه کوچیکی هم شکل بگیره همونجا قطع میشه
گاهی تا حد نفرت پیش میرم در حالیکه تشنه عشقم
nin_2 عزیز
من هم همین مشکل رو دارم - 3 سال هست که ازدواج کردم اما...
باید به خدا پناه ببری - حالاتت رو درک میکنم - عصبی ، بد اخلاق ، بی انگیزه ، -آیا این مشکلت رو به بزرگترها گفتی؟ مثل مادر یا مادر شوهر
اگه مطرح کردی کمکم کن تا من هم با آن ها مطرح کنم - چون دارم دیونه میشم - از روزی میترسم که اقوام هر کدوم در حالی که کارت ویزیت پزشکی در دستشونه بیان و من رو مقصر بدونند-قدر بچه ات رو بدون و خدا رو شکر کن که حداقل همسر شما تلاشش رو میکنه -وضع من خیلی بدتر از شماست
راستی حتما" ورزش کن
یاعلی _________________ بار الهی مددی که از تو غافل نشوم
خانواده هامون تفاوت فرهنگی زیادی دارن
اما خود شوهرم متمایل به خونواده ماست
خیلی پسر مومنی بوده و خیلی خوددار اما من دختر راحتی بودم و خیلی اطلا عات داشتم و کلا پرانرژی بودم
اما حالا کاملا افسرده هستم
میتونم بگم اصلا رابطه جنسی نداریم
خیلی عصبی میشم
اوایل اصلا بلد نبود اما حالا خیلی پیشرفت کرده اما هنوز به اون چیزی که من میخوام نرسیده
سعی کردم با حرف زدن و گفتن خیلی از مسائل اونم خیلی صریح کمی مشکلم رو حل کنم
اما اونقدر مسائل و مشکلات حاشیه ایی زیاد هست که تا میخواد رابطه کوچیکی هم شکل بگیره همونجا قطع میشه
گاهی تا حد نفرت پیش میرم در حالیکه تشنه عشقم
باسلام
بیشتر این گونه مشکلات بخاطر آگاهی کم از مسائل جنسی است.
وبلاگ زیر را به همسرتان برای مطالعه و آگاهی بیشتر معرفی کنید به بهانه اینکه مسائل جنسی مردان و روشهای جلوگیری از بارداری را کامل گفته و.....
nin_2 عزیز
من هم همین مشکل رو دارم - 3 سال هست که ازدواج کردم اما...
باید به خدا پناه ببری - حالاتت رو درک میکنم - عصبی ، بد اخلاق ، بی انگیزه ، -آیا این مشکلت رو به بزرگترها گفتی؟ مثل مادر یا مادر شوهر
اگه مطرح کردی کمکم کن تا من هم با آن ها مطرح کنم - چون دارم دیونه میشم - از روزی میترسم که اقوام هر کدوم در حالی که کارت ویزیت پزشکی در دستشونه بیان و من رو مقصر بدونند-قدر بچه ات رو بدون و خدا رو شکر کن که حداقل همسر شما تلاشش رو میکنه -وضع من خیلی بدتر از شماست
راستی حتما" ورزش کن
یاعلی
با سلام من میدونم که امار این بیماری بالاتر از این حرفاست
البته من چون مردم و میدونم دارم چی مینویسم به شما عرض کنم که خیلی از خانواده ها الآن به نحوی دارن از تو خالی میشن و خراب میشن بخاطر همین مسائله جنسی زود انزالی مرد شهوت زنانه و کار بیرون زن و یا کار مداوم و سخت مرد
باید واقع بین بود که مردان سختی بیشتری دارن و با اعصاب ناراحت هم نمیشه رابطه سکس خوبی داشت و اگه این روند ادامه دار بشه خانواده متضرر میشن
من نمیدونستم تعداد زیاده فقط وقتی دختری که بعد از 5 سال ازدواج بخاطر عدم توانائی مردش با من تماس گرفت و گفت که قریب به دو سال هستش که روابط پنهانی با مردی دیگه رو تجربه کرده و زندگیش اروم شده فهمیدم موضوع جدیه و باید کاری بکنم تا روزی این موضوع برا من پیش نیاد برا همین کم روئی رو بی خیال شدم و اومدم اینجا کمک زیادی بهم شد اما باز بخاطر بیماری خانمم باید ملاحظه کنم هم بیماری عصبی داره و هم در قسمت زیر شکم درد داره و من نباید تا مدتی باهاش رابطه داشته باشم پس بازم تیرم به خطا رفت اما اینبار محکم ایستادم تا موضوع رو حلش کنم شما هم خدا بخواد حل میشه
_________________ ما را سریست با تو که که گر خلق روزگار ** دشمن شوند و سر برود ما بر آن سریم
سلام
رفتار کودکانه در خانه داشته باشید!
نگاه، کلام و تیپ و نحوه بیان شما تماما عاطفی باشد!
به بهانه همدیگر را مانند هنر پیشه ماهر دلداری بدهید!
اشتیاق بهم بودن را مدیریت کنید!
از زیاد باهم بودن همدیگر را خسته نکنید!
رفتار غیر مستقیم محرک جنسی داشته باشید!
با سلام
Healer, عزيز و mbayat عزيز اين مشكل قبلا نيز در سايت مطرح شده.
از شما دوستان و ديگر دوستان تقاضا دارم در اين مورد مقالات معتبري رو تهيه و در سايت قرار دهند البته از جنبه پزشكي و راه حل پزشكي آن. چون مثل اينكه اين قضيه براي خيلي از خانواده ها ايجاد مشكل كرده.
با تشكر. _________________ لطفا حتما فارسي بنويسيد.
قوانين مهم سايت: http://www.qalameson.org/ftopict-24.html
قوانين مشاوره جنسي: http://www.qalameson.org/ftopict-426.html admin@qalameson.org
چقدر اين مسائل زياد...
من فكر ميكردم فقط خودم درگير اين مشكلاتم ولي حلا ميفهمم تنها نيستم.
كاش ميشد غير از آزمايش خون قبل ازدواج يك تست تشخيص سرد يا گرم مزاجي هم ميذاشتن تا لااقل سرد با سرد جفت ميشد گرمم با گرم اون وقت ديگه كسي شاكي نميشد!
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3بعدی
صفحه 1 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم