مثلا یک راننده تاکسی بسیار بی ادبانه با ما برخورد کرد اینجا مرسوم است که راننده چمدانها را داخل و خارج کند. این اقا ایستاد و کاری نکرد موقعی هم که دید خیابان ما یک طرفه است با بی ادبی واکنش نشان داد و خیلی دورتر از خانه توقف کرد و فقط در صندوق را باز کرد. همسرم به این اقا انعام هم داد.
دفعه بعد راننده تاکسی بعدی حتی در به داخل خانه اوردن خریدهای بسیار سنگینمان با خوشرویی و محبت کمکمان کرد و همسرم نه فقط انعامی به او نداد بلکه درست و حسابی هم تشکر نکرد و بعدش خودش مانده بود که چرا این طور رفتار کرده.
در مورد من هم همینطوره. مواقعی که ارام و با مدارا ومهربان هستم دایم بابی اعتنایی و لحن بدی با من صحبت می کنندیا حتی توهین هم گاه دیده می شود. امتحان کردم و دیدیم وقتی بدخلقی و بی توجهی می کنم به ایشان کاملا رفتارشان عوض می شود و مهربان و صمیمی می شوند
سوابق همسر در موارد زیر را بصورت خلاصه ارسال فرمایید(موارد محرمانه را اعلام نکنید)
1- مشکلاتی که منجر به ترس و وحشت شده باشد
2- شکست های مهم
3- میزان مشارکت در خانواده (مجردی)
4-آرزوها در دوره های مختلف زندگی
5- نحوه آشنایی و ماجرای انتخاب شما(ازدواج)
6- تصور قبلی و بعدی همسر از شما
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم