Negar_Blue, جان
حرف دلمو زدی خیلی عالی بود
مرسی _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Man Asheghe An Goli Ke Har Dam Digary Be Booyadash Neisham
Virani Del Be Abadani Eshgh Ast
Pure Love
من تهنا حرف دلمو زدم
همین
و هنو ادامه داره _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
سلام ببخشید بی احترامی به حرفاتون نباشه امابه نظر من همش شعار چون بیشتریشون به هدفشون نمیرسند شایدازدواج ازیه جهاتی خوب باشه اما دردسراشم کم نیست که در خیلی ازمواقع ارزششو نداره من با این موضوع مشکلی ندارم امامبتنی براینکه اونی باشه ادم با خودش بدون شک انتخاب کنه که حاضرباشه جلو تموم سختیا بایسته
شما هنو به من بودن منت فک میکنی
و نی دونی که من ما اگه ما بشه چی می شه _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
اشتباه نشه من خودم دوس داشتنو تجربه کردم 4ساله اما حرفایی که میزنند شعاره بله دوس داشتنم خوبه اما به شرط اینکه واقعی باشه واخرش خوب باشه مثل ازدواج اونم همینطور اما قبول کنید اولش روییایی ولی بعدش کلی سختی
hirbod, جان
دوست داشتن این نی که هر بی سر پایی رو که از روی زبونش حرف می زنه و به جای حرف دل به ما می ده و خودشو مظلوم
دوست داشتن از رو عقل و منطق درسته که آخرش به سختی و رسوایی نی رسه
ما اگه خواسته باشیم با هرکسی دوس بشیم که معلومه آخر و عاقبتش چی
پشیمانی
آما دوست داشتن رو دوست بدار آما نه از روی جهل بلکه با منطق و آگاهی و با چشم باز به سراغش برو
010101, جان
این جوله یکم کوتاهست آما همین قدر کافی
مرسی _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
من به هیچ کدوم از چیزایی که همه دوستان گفتن اصلا فکر نمی کنم. تازه فهمیدم که بدون هدف دارم به ازدواج فکر می کنم. من فکر نمی کنم به همدمی احتیاج داشته باشم که باعث آرامشم باشه تا الانم تمام کارها و تصمیماتمو به تنهایی گرفتم و خدارو شکر موفق بودم. یک عمره که با کسی درددل نکردم، چون حس می کردم هیچ کس حرفامو نمی فهمه.
واقعاً من به خاطر چی دارم به ازدواج فکر می کنم!!! شاید فقط به این دلیل که به خاطر اطرافیان یه جورایی از بلاتکلیفی دربیام! و بعد از اون هم تکلیف خواهرام مشخص شه!! شاید به خاطر اینکه کسی منو از جون و دل می خواد و قول داده که تمام تلاششو برای خوشبختیم بکنه!!! اما من همین الانم خوشبختم.
نمی دونم، واقعاً نمی دونم!!!! شما بگین چکار کنم؟ :?: :!: :!: _________________ زندگی گرمی دلهای بهم پیوسته است تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است
شما هنو به من بودن منت فک میکنی
و نی دونی که من ما اگه ما بشه چی می شه _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
میشه بدونم چی میشه؟؟!!
من ازدواجای زیادی دیدم که با عشق شروع شده اما یکسال هم دوام نداشته، نه اینکه به طلاق کشیده باشه ها اما به نظر زندگی که زن و مرد بخاطرش مجبورن همدیگه تحمل کنن هیچ ارزشی نداره، اصلا زندگی نیست. هنوز کسی رو ندیدم که 100% از زندگیش راضی باشه. شما کسی رو سراغ دارین؟ _________________ زندگی گرمی دلهای بهم پیوسته است تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : قبلی1, 2, 3, 4, 5, 6بعدی
صفحه 3 از 6
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم