تاریخ: دوشنبه 15 شهریور 1389 - 20:35 عنوان: به اینترنت معتاد شدم چه کار کنم ک
به اینترنت معتاد شدم خواهرام همیشه منو مسخره میکنن یا وقتی کارت اینترنت میخرند به من نمیدن چه کار کنم خوب بشم خودمو به تخت ببندم؟ _________________ www.talitala.blogfa.com
این وبلاگ منه از اسمش معلومه حتما سر بزنید
نظر یادتون نره
http://www.qalameson.org/ftopicp-25471-.html#25471
اگر مدیر سایت بودین؟؟؟
talieh, عزیز
شما مگه در هفته که نه در روز چند ساعت آنلاین هستی ؟هان...
درضمن چرا یه خط ADSL+2 نی گیری هان
هم سرعت داره هم کم هزینه
البته من وایمکس و پیشنهاد می کنم چون خیلی باحاله _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Man Asheghe An Goli Ke Har Dam Digary Be Booyadash Neisham
Virani Del Be Abadani Eshgh Ast
Pure Love
اصلا منظور تو از اینکه به اینترنت معتاد شدم چیه ؟
به نظر من اعتیاد به اینترنت چیز بدی نیست
بدیش اینجاست که بیای توی اینترنت و وقت گذرونی کنی یا کارهای بد بکنی
مثلا عکس های آنچنانی جستجو کنی و ببینی
بیخودی توی سایت های مختلف بگردی
هر مطلبی که به ذهنت میرسه رو همینجوری جستجو کنی و بعد بیخیالش بشی
و ....
اما اینترنت بد نمیشه و خیلی خوب میشه اگه
از سایت قلم صنع استفاده کنی
ایمیل هات رو چک کنی
دوست های خوب پیدا کنی
از سایت های مفید استفاده کنی چه در زمینه های علمی چه اجتماعی چه مذهبی و چه هر سایت دیگه ای که فکر میکنی به مطالبش علاقه مندی و دوست داری مطالبش رو دنبال کنی
چیز هایی که لازم داری رو توی اینترنت پیدا کنی
اینترنت چیز بدی نیست اگه ازش درست استفاده کنی پس استفاده زیاد از اون مضر نیست بلکه فوق العاده سود منده چون اینترنت مثل یک کتابخونه مثل یک دانشگاه مثل یک مجتمع فرهنگی مثل یک محفل خوب و مثل همه ی چیز های خوب دیگه ای هست که توی اون میتونی چیزهای زیادی یاد بگیری
البته به شرطی که بدونی کی از اینترنت استفاده کنی
اون اعتیادی که شما میگی اینطوریه که بدون اینکه بتونی روی خودت کنترلی داشته باشی هر ساعتی که شد چه حتی ساعت هایی که باید بخوابی یا ساعت هایی که کارهای واجب دیگه داری بیای توی اینترنت و بعضا حتی مطالب مفید رو جستجو کنی اما چون بدون برنامه هستند قاعدتا از اونها استفاده ای هم نخواهی برد که این بده
اما بدتر اینجاست که خدایی نکرده علاوه بر اینکه بدون اراده از اینترنت استفاده می کنی وقتی هم توی اینترنت میای از مسائل غیر اخلاقی و شر اون استفاده کنی که اینجاست که واقعا باید وحشت کنی نمیگم بترسی بخاطر اینکه اگه کسی به این نحوه استفاده از اینترنت معتاد بشه کلا زندگیش رو تباه میکنه و فرقی با مواد مخدر و غیره نخواهد داشت
در هر صورت اگه میدونی درست از اینترنت استفاده می کنی منم پیشنهاد میکنم از ADSL استفاده کنی که نهایتا ماهی 15 رو رو دستت خرج میزاره که فوق العاده از اینترنت DialUp یا همون نوع معمولی بصرفه تر و راحتتر و سریعتره
talieh, جان
اینکه چیزی نیست
منکه هر روز صبح زور شب می یام سر می زنم و شبکه بازی می کنم چی شما معتاد نی ستی
برعکس خیلی هم متعادل داری ازش استفاده می کنی _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
talieh, سلام منم معتاد شدم اما معتاد جمع كردن مطالب مفيد و ارائه اون تو سايت
روزي 4الي 5 ساعت پاي اينترنت هستم هميشه سعي مي كنم دنبال اخبار و اطلاعات جديد در مورد كارم و .. باشم
اگر مفيد باشه اشكال نداره سعي كن هدفمند كني اين زمان رو
mbayat, جان
ماکه شما رو نی بینیم
پس کجایی تو؟هان _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
آفرین _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم